|

بلوکه شدن پول های ایران در کره جنوبی به چه علتی است؟

رئیس اتاق مشترک ایران و کره جنوبی گفت: کره جنوبی مشکلی در خصوص پرداخت نقدی مطالبات ارزی خود به ایران ندارد، اما نمی‌خواهد مشمول تحریم‌های آمریکا شود.

اقتصاد

پویا فیروزی رئیس اتاق مشترک ایران و کره جنوبی در گفت وگویی درباره پول های بلوکه شده ایران در کره جنوبی اظهار کرد: دولت کره جنوبی به واسطه تحریم‌ها و محدودیت در انتقال ارز پیشنهاد خرید کالا را به ایران داده است.

وی افزود: دولت کره جنوبی طی آخرین بیانات خود اعلام کرد که مشکلی از لحاظ پرداخت نقدی مطالبات خود به ایران ندارد اما به دلیل تحریم‌های آمریکا و محدودیت در انتقال ارز به ایران و اینکه نمی‌خواهد مشمول تحریم‌های آمریکا شود، پیشنهاد داد که ایران به جای مطالبات خود کالا خریداری کند.

رئیس اتاق مشترک ایران و کره جنوبی بیان کرد: پیشنهاد کره جنوبی برای پرداخت مطالبات خرید کالا‌ در دسته غذا، دارو و تجهیزات پزشکی است.

فیروزی ادامه داد: طبق بررسی‌هایی که از سوی بازرگانان ایرانی از نیاز‌های داخل صورت گرفته، در کشور به برخی از دارو‌ها و تجهیزات پزشکی نیاز داریم اما مقدار آن به میزان مطالبات نیست.

وی تصریح کرد: همچنین در کشور به برخی تجهیزات در زمینه دندان پزشکی و کیت تشخیص بیماری کرونا نیازمندیم که می‌تواند از این طریق آنها را تامین کنیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و کره جنوبی مطرح کرد: علاوه بر این نیازها، به منابع ارزی نیز نیازمندیم که باید برای برگشت این مطالبات راهی اتخاذ شود

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 159160
  • ناشناس ارسالی در

    چین .هند.کره.ژاپن.عراق.که به ایران بدهی چندمیلیارددلاری دارندازخزانه داری امریکا حساب می برندوتاامریکاچراغ سبزنشان ندهدبد هی خودراپرداخت نمیکننددرروزهای سخت این ی ک آزمایش است پس اینهاقابل اطمینان نیستند

ارسال نظر