|

چند دانشجو معلم تا مهر ۱۴۰۰ فارغ التحصیل می شوند؟

رئیس دانشگاه فرهنگیان، از فارغ التحصیلی تعداد ۱۰۰ هزار دانشجو معلم تا مهر ماه ۱۴۰۰ از این دانشگاه خبر داد.

آموزشی

دکتر حسین خنیفر، در بیست و هفتمین اجلاس مجازی مشترک سراسری سرپرستان مدیریت های استانی، پردیس ها و مراکز این دانشگاه با شعار دانشگاه فرهنگیان متولی آموزش و تربیت افسران سپاه پیشرفت کشور ضمن تبریک سال جدید با اشاره به شرایط سخت کرونایی کشور، انجام وظایف و مسئولیت های پیش رو در دانشگاه را مهم خواند و گفت: شناخت مجموعه و شرایط موجود لازم و ضروری است.

دکتر خنیفر، تعداد فارغ التحصیلان دانشجو معلم پیوسته و مهارت آموز دانشگاه فرهنگیان در مهر سال ۱۴۰۰ را مرز ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرد و با تاکید بر حفاظت، صیانت و تعصب نسبت به دانشگاه فرهنگیان و حمایت بیش از پیش از کارکنان و فعالان این دانشگاه به عنوان یک وظیفه افزود: با شناخت کامل نسبت به مجموعه باید بانک اطلاعات این دانشگاه غنی و پربار باشد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، با تاکید بر شنود موثر خاطر نشان کرد: مراجعان دانشگاه فرهنگیان، نیازمند دریافت دقیق اطلاعات هستند.

وی، با تاکید بیش از پیش بر نهضت قانون خوانی در دانشگاه فرهنگیان از پذیرش دانشجو در این دانشگاه سخن گفت و با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت آموزش و پرورش به عنوان مسئولان برگزار کننده آزمون، مصاحبه، گزینش و تعیین و اعلام نهایی اسامی پذیرش شدگان دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: نقش دانشگاه در این بین فقط آموزش است.

این مقام مسئول، یادآور شد: بهره مندی از وجود استادان و فضاهای متعلق به دانشگاه فرهنگیان در این خصوص، دلیل بر مسئولیت پذیری نیست.

وی، برگزاری حضوری دوره های کارورزی دانشجو معلمان و امتحانات را مهم ذکر و تصریح کرد: برگزاری دوره های کارورزی دانشجو معلمان به عنوان شاخص مهم مشروعیت یک معلم و فانوس دریایی مجموعه است.

دکتر خنیفر، با اشاره به تابع بودن دانشگاه نسبت به اجرای قوانین و مقررات کشور تاکید کرد: در صورت مساعد شدن شرایط کشور و صدور مجوز، این دو فعالیت مهم در دانشگاه فرهنگیان مقدم بر دیگر امور و به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول، با تاکید بیش از پیش بر نظارت به امر آموزش های مجازی در دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: در فضاهای آموزش مجازی باید از روش های جدید آموزشی و تالارگفت و گو بهره کافی برد.

دکتر خنیفر، تقویت زیرساخت های دانشگاه را فعالیتی مهم اعلام و خطاب به سرپرستان مدیریت های استانی گفت: با توجه به نام گذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی بهره گیری بیش از پیش از خلاقیت و امکانات موجود استانی رشد نظام تعلیم و تربیت کشور را به همراه خواهد داشت.

وی، همچنین آموزش آموزشگران را از اهم موارد برشمرد و تاکید کرد: با توجه به ورود ناگهانی به آموزش های مجازی بهره گیری از فرصت های موجود برای آموزش آموزشگران ضروری است.

دبیر هیات امنای این دانشگاه، تلاش برای جبران کمبود معلم در کشور، بازنگری ده برنامه درسی کارشناسی ارشد در دانشگاه، تولید ۹ برنامه درسی جامع دوره کارشناسی، تاسیس و راه اندازی ۴ استودیو تولید محتواهای تربیتی، آموزش های الکترونیکی و ارتقای کمی و کیفی گروه های آموزشی از رقم ۴۸ به ۱۰۳ در سال جدید در ۳۱ استان و ۹۸ پردیس و مرکز را از فعالیت ها و اقدامات مهم دانشگاه ذکر کرد و افزود: ثبت ۶۲ فعالیت نوآوری در مراکز دانشگاه فرهنگیان، ۴۶ کرسی علمی، ترویجی و پژوهشی ثبت شده، اهدای ۱۰۴ فعالیت پژوهانه، تاسیس و راه اندازی ۳۱ دارالقرآن کریم، برگزاری آزمون مهم اصلح، رصد مداوم آموزش و متوقف نشدن فعالیت های آموزشی با حمایت و پشتیبانی کلیه معاونت های دانشگاه، تهیه گزارش های مالی، صیانت ارزشمند حراست های دانشگاه فرهنگیان و همراهی بیش از پیش نهاد مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قابل تقدیر و قدردانی است.

 

منبع: ایسنا
کدخبر: 163926

ارسال نظر