مدارس با هماهنگی وزارت بهداشت باز می شود
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ با هماهنگی کامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا، پس از واکسیناسیون فرهنگیان انجام می شود.
رضوان حکیم زاده در حاشیه بازدید از چند مدرسه خیری این شهرستان افزود: با توجه به آسیبهای شیوع کرونا نسبت به تعطیلی مدارس بهویژه دوره ابتدایی تمهیداتی اندیشیده شد تا سال تحصیلی جدید بدون هیچ دغدغه و مشکلی در مهرماه شروع شود.
به گفته وی وزارت آموزش و پرورش مصمم است، تمامی تلاش خود را به کار بگیرد تا همزمان با مهرماه سال ۱۴۰۰ مدارس در استان ها بازگشایی شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در ادامه به ثبتنام مدارس اشاره کرد و یادآور شد: بخشنامه ثبتنام در ۲۲ اردیبهشتماه به اداره های کل آموزش و پرورش در سراسر کشور ابلاغ شد و ثبتنام پیشدبستانیها و کلاس اولیها از اول خردادماه گذشته شروع شد.
حکیم زاده افزود: ثبتنام سایر دورهها به همان شکل و با توجه به زمان تعطیلی و دریافت کارنامهها به صورت الکترونیکی است و ثبت نام در پایه اول هم حضوری و هم الکترونیکی امکان پذیر است.
وی همچنین از هماهنگی با مرکز آموزش و پرورش کودکان استثنایی برای جبران کاهش تعداد نوآموزان پیش دبستانی که در برنامه سنجش شرکت کردند، گفت: امسال علاوه بر دانش آموزان دبستانی، ۶۰۰ هزار نوآموز پیشدبستانی هم در برنامه سنجش شرکت می کنند.
همچنین حکیم زاده از آثار تعدادی از دانش آموزان نمونه شاهد یاس سرام در رشته های خوشنویسی، موسیقی، نقاشی و کاردستی بازدید و هدایایی به آنها اهدا کرد.
از ۲۲ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی شهرستان میبد، ۱۱ هزار نفر در دوره ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
مرکز این شهرستان ۱۰۶ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
همچنین معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش دوشنبهشب در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد گفت : در شرایط کرونایی، توجه به آموزش دوره های پیشدبستانی از اهمیت بسزایی برخوردار است و بهترین نحوه آموزش همان تدریس چهره به چهره است و استفاده از فضای مجازی به عنوان ابزار کمکی توصیه میشود و در این خصوص باید برنامهریزی لازم و مناسب بر اساس شرایط جامعه انجام داد.
حکیم زاده تصریح کرد: خاستگاه آموزش مجازی و الکترونیکی بیشتر در مراکز آموزش عالی است و رکن اصلی یادگیری به خصوص در مدارس و دوره پیشدبستانی و ابتدایی باید به صورت مستقیم و چهره به چهره پیگیری و اقدام لازم از سوی مسوولان امر و با همکاری بخشهای مختلف صورت گیرد.
وی یادآور شد: باید به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا و اینکه دانشآموزان از درس و بحث جدا نشوند با برنامه ریزی و حمایت مسوولان هر استان زمینه فراگیری منطقی در این شرایط به نحو مناسبی به عمل آید و در این خصوص یزد جزو استانهای پیشرو و موفق کشور در آموزش های پیشدبستانی است.
در سال تحصیلی جاری در این استان افزون بر ۲۷۰ هزار دانش آموز ۲ هزار و ۱۰۰ باب واحد آموزشی یزد به دلیل شیوع کرونا از طریق شبکه آموزشی شاد تحصیل می کردند.
با شیوع کرونا در اوایل اسفندماه ۱۳۹۸ و تعطیلی واحدهای آموزشی و توقف برخی فعالیت های اجتماعی و اقتصادی، هزینه های سنگینی به نظام آموزشی و واحدهای تولیدی و صنعتی و خدماتی استان ها وارد شد.
ارسال نظر