|

واکنش مجلس به نامه دولت برای معرفی وزیر آموزش و پرورش + گزینه های احتمالی

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: تا کنون نامه‌ای رسمی مبنی بر معرفی وزیر آموزش و پرورش به مجلس ارائه نشده است.

آموزشی

 حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به زمزمه معرفی وزیر آموزش و پرورش به مجلس، گفت: تا کنون نامه‌ای رسمی از سوی دولت مبنی بر معرفی وزیر آموزش و پرورش به مجلس ارائه نشده است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور طبق مهلت قانونی تا چهارم آذر ماه فرصت معرفی وزیر آموزش و پرورش را به مجلس دارد، ادامه داد:مجلس این هفته و هفته آینده جلسه علنی دارد و پس از آن نمایندگان به مدت یک هفته برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه می‌روند لذا امیدواریم در موعد قانونی یعنی پیش از چهارم آذر نامه معرفی وزیر آموزش و پرورش به مجلس برسد.

عضو هیئت رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه با توجه به اهمیت این وزارتخانه لازم است هر چه سریعتر گزینه پیشنهادی وزارتخانه به مجلس معرفی شود، اظهار کرد:با توجه به شرایط کرونا و تصمیم‌گیری درباره نحوه بازگشایی لازم است تا هر چه زودتر وضعیت وزارت آموزش و پرورش تعیین تکلیف شود.

حجت الاسلام سلیمی تصریح کرد: اکنون که با واسطه سرعت گرفتن واکسیناسیون عمومی با توجه به تاکید رئیس جمهور در آغاز بازگشایی مدارس و دانشگاه ها هستیم لذا تعلل دولت در معرفی وزیر آموزش و پرورش به صلاح نیست.

نماینده محلات در مجلس تصریح کرد: دولت باید هر چه سریعتر گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کند چرا که تعلل بیش از این باعث نابسامانی در حوزه آموزش و پرورش می‌شود.

 روز گذشته برخی از رسانه های به صورت غیررسمی خبرداده بودند احتمالا احمد حیدری به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش برای اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی شود.

لازم به ذکر است، نمایندگان در جلسه علنی روز (چهارم مرداد) در جلسه علنی به حسین باغگلی وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم رأی اعتماد ندادند و از آن تاریخ این وزارتخانه به سرپرستی آقای کاظمی اداره می‌شود.

گزینه نهایی تصدی وزارت آموزش و پرورش کیست؟

احمد حیدری رئیس ستاد فرهنگیان رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، از گزینه های مطرح برای وزارت آموزش و پرورش است. هر چند وی به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو مشغول به فعالیت است، اما نام او نیز به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت مطرح شده است.

با نزدیک شدن به روز‌های آخر دوره سرپرستی وزارت آموزش و پرورش، گمانه زنی‌ها بیشتر حول سه نام در جریان است.

هر چند نام محمدطیب صحرایی برای استانداری کرمانشاه مطرح است، اما همزمانی عدم معرفی استاندار جدید کرمانشاه با عدم معرفی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش این گمان را ایجاد کرده که وی همچنان جزو گزینه‌های دولت سیزدهم برای وزارت آموزش و پرورش است.

احمد حیدری رئیس ستاد فرهنگیان رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، گزینه مطرح دیگر برای این وزارتخانه کلیدی است.

هر چند وی هم به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو مشغول به فعالیت است، اما نام وی نیز به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت مطرح شده است.

وی در کارنامه خود سخنگویی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش را دارد.

مسعود فیاضی دیگر نام مطرح است که این روز‌ها برخی منتقدانش نسبت خانوادگی وی با علیرضا زاکانی شهردار تهران را عامل موثر در مطرح شدن نامش می‌دانند. وی سابقه مدیرکلی دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش را در کارنامه دارد و هم اکنون معاون مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس است.

از نمایندگان مجلس درباره معرفی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش حکایت از آن دارد که تاکنون به صورت رسمی فردی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس معرفی نشده است


 

منبع: تسنیم
کدخبر: 215190

ارسال نظر