علت دعوای دولت و مجلس بر سر رتبه بندی معلمان مشخص شد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مشکل اصلی اجرای رتبهبندی معلمان بار مالی آن است.
مهرداد ویسکرمی درباره سرانجام اصلاح لایحه رتبهبندی معلمان توسط کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: هماکنون دعوای رتبهبندی بر سر بار مالی آن است و دولت بار مالی را تا یک حدی میپذیرد.
وی افزود: پس از کشوقوسها و بعد از آنکه شورای نگهبان لایحه رتبهبندی را به مجلس برگرداند، دولت اعلام کرد بار مالی را در حد همان لایحه ارائه شده، میپذیرد. اعضای کمیسیون آموزش میگویند بار مالی لایحه حدود ۷ تا ۸ هزار میلیارد تومان است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: لایحه دولت در مجلس دستخوش تغییر شد که بار مالی را افزایش داد و دولت میگوید در همان حد بار مالی لایحه رتبه بندی را پذیرش میکند.
ویسکرمی ادامه داد: به دلیل برخی پیچیدگیها محاسبه بار مالی لایحه رتبهبندی محل اختلاف قرار گرفته است از سوی دیگر اگر دولت بار مالی بیشتر را نمیپذیرد لایحه رتبهبندی اصل ۷۵ شده و توسط شورای نگهبان رد میشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: رایزنی میان مجلس و دولت در حال انجام است تا لایحه رتبه بندی به گونهای تنظیم شود که عدالت رعایت شود و افرادی که زحمت بیشتری میکشند حقوق بالاتری دریافت کنند و در مجموع نیز بار مالی از آنچه که دولت میپذیرد بیشتر نشود.
وی درباره اجرای رتبهبندی معلمان در سال ۱۴۰۰ گفت: امسال در بودجه مبلغی برای رتبهبندی لحاظ نشده است و اعتبار در بند و ماده ۲ بودجه ۱۴۰۰ مربوط به چند دستگاه است و غالبا هم محقق نمیشود، آنچه از صحبت مسئولان دولت متوجه شدم، رتبهبندی اگر در سال ۱۴۰۰ هم اجرا شود در قالب دیون خواهد بود و از سال آینده با اعتبار در نظر گرفته شده، اجرا خواهد شد.
پیش از این حسین عرب اسدی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور درباره رتبه بندی معلمان گفته بود: یکی از نکاتی که دولت اعلام کرده این است که برای تغییرات فعلی برای امسال اعتبار پیشبینی نشده است و در بودجه سال آینده برای اجرای رتبهبندی ۲۵ هزار میلیارد تومان لحاظ شده و از ابتدای سال آینده اجرا میشود
ارسال نظر