چالش معلمان در صندوق ذخیره فرهنگیان
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: عدم وجود نظام ارتباطی با معلمان و دستیابی به سودی که وعده داده شده بود، ازجمله چالشهای این مجموعه است.
حمیدرضا نجفپور کردی روز گذشته در سیوششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بنای بیان مشکلات و نازیباییهای گذشته را ندارم و باید با رویکرد مدیریت علم استراتژیک و از جنس امیدآفرینی رو به جلو حرکت کرد، بیان کرد: این مجموعه با ۱۰ چالش اساسی مواجه است و مهمترین چالشی که فرهنگیان در جلسات حضوری و مجازی مطالبه دارند، تحویل و تسهیم ارزش مالکانه بعد از ۱۰ سال است که با تدبیر هیئت امنا کارهایی را انجام دادیم.
وی ادامه داد: جلسات کارشناسی در قالب ۱۵۰۰ نفر ساعت برای تعیین سهم ارزش مالکانه انجام شد و رو به جلو کار را از جنس امیدآفرینی پیش میبریم.
مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، چالش بعدی را بیاعتمادی نسبت به کارکرد صندوق و خود این مجموعه دانست و گفت: عدم وجود نظام ارتباطی با معلمان و دستیابی به سودی که وعده داده شده بود هم چالشی جدیتر در این مجموعه است.
نجفپور تصریح کرد: با ضرر مالی بانک سرمایه که بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان بود لکه نازیبایی ایجاد شد که سعی داریم آن را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: بانک سرمایه با این بدهی و مشکلات در آینده نزدیک احیا میشود البته همچنان باید از ظرفیت حاکمیت بهره بگیریم و با بانک مرکزی نیز برای احیای آن جلساتی داشتیم.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: مطالبات سنواتی به میزان ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان داریم.
نجفپور به حل مشکلات پروندههای گوناگون پتروشیمی و حقوقی هم اشاره و اظهار کرد: حدود ۹۰۰ پرونده حقوقی به ارزش ۱۷ هزار میلیارد تومان که از مشکلات اساسی صندوق بود نیز رفع شد.
وی بیان کرد: سند راهبردی برونرفت از این چالشهای اساسی و سایر موارد مدیریت سرمایه و ریسک آن نیز تدوین شد.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در مورد انتصابات تصریح کرد: انتصابات مبتنی بر تفکر دولت انقلابی است و فرهنگیان و فرزندان آنها نیز در اولویت قرار دارند.
ارزش مالکانه داراییهای "صندوق ذخیره" به فرهنگیان اعلام میشود/ آخرین وضعیت شرکتهای زیانده صندوق
ارسال نظر