|

رتبه بندی/ معلم/آموزش و پرورش

اختصاص ۵۰۰ هزار میلیارد ریال بودجه برای رتبه بندی معلمان/جذب ۷۵ هزار معلم جدید

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که مبلغ نزدیک به ۵۰۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای رتبه‌بندی معلمان اختصاص یافته است.

آموزشی

در آیین بهره‌برداری از هنرستان دارالفنون سیمان زاوه، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: اهمیت این میزان بودجه نشان می‌دهد که در گذشته ۱۰ سال و با وجود محدودیت منابع مالی کشور، این مبلغ تخصیص یافته است و تأثیرات مثبت آن به زودی قابل مشاهده خواهد بود.

وی سال ۱۴۰۲ را ازحیث جذب معلم تاریخی توصیف کرد و گفت: نزدیک به ۷۵ هزار معلم جدید وارد بدنه نظام تعلیم و تربیت شدند و این درحالی است که تمام دستگاه‌های اجرایی کمتر از ۱۰ درصد این میزان جذب داشتند.

صحرایی افزود: نیمه نخست امسال نیز آزمون استخدامی‌داشتیم و نیمه دوم سال‌جاری نیز، استخدام مربیان پرورشی و دبیران مشاوران و سلامت خواهیم داشت.

وزیر آمورش و پرورش گفت: دولت سیزدهم که به دولت جبران‌ها لقب گرفته، تمام اهتمام خود را بر این گذاشته‌ است و لذا معلمانی که امسال وارد آموزش و پرورش شدند، با کیفیت‌ترین معلمان بعد انقلاب هستند و روند جذب آنها گواه این ادعاست.

صحرایی بیان کرد: در آزمون جذب معلم برای مقطع ابتدایی ۵۳۵ هزار نفر شرکت کردند و ظرفیت جذب تنها ۲۸ هزار نفر بود و بسیاری از جذب‌شدگان و جاماندگان با کیفیت و بسیار زحمت کشیده‌ بودند.

وی افزود: نیروهایی که وضعیت استخدامی ‌پایدار ندارند و از گذشته به این دولت رسیده و همچنین برای استخدام نیروهای خرید خدمات که سال‌ها خدمت کردند، با ضریب در آزمون استخدامی امتیاز قایل خواهیم شد و در عین حال قانون اجازه نمی‌دهد کسی به غیر از مسیر استخدام، وارد بدنه نظام تعلیم و تربیت شوند.

وزیر آمورش و پرورش در بخش دیگری با بیان اینکه مهارت آموزی از دغدغه اصلی نظام تعلیم و تربیت است، گفت: بر این اساس در برنامه هفتم توسعه ۵۰ درصد دانش‌آموزان کشور، به سمت کسب رشته‌های فنی و حرفه‌ای هدایت خواهند شد.

صحرایی افزود: پیام این اقدام مهم آن است که موضوع مهارت‌آموزی باید به دغدغه همه دستگاههای فرهنگی اجتماعی تبدیل شود.

وی توسعه هنرستان‌ها در مناطق محروم و کم‌برخوردار را نشان از امیدآفرینی دانست و گفت: در برنامه ششم سهم خراسان رضوی به سوی مهارت آموزی ۴۵ درصد در نظر گرفته شده‌بود که به ۴۷ درصد نیز رسید و این بدان معناست که رسیدن در برنامه هفتم توسعه به ۵۰ درصد، کار سختی نیست.

صحرایی در پیوند به ایجاد هنرستانی با بافت جغرافیایی منطقه زاوه، اظهار کرد: هنرستانی با موضوع زعفران و زیرمجموعه‌های آن‌ در این خطه بنا خواهد شد و استخر دانش‌آموزی زاوه نیز تامین اعتبار و تلاش می‌کنیم این بنا بعد ۱۵ سال به بهره‌برداری برسد.

هنرستان دارالفنون شهرستان زاوه واقع در جنوب خراسان رضوی در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار و با زیربنای ۲ هزار و ۶۰۰ متر در ۲ طبقه و با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال با مشارکت کارخانه سیمان زاوه این خطه ساخته شد.

امروز همچنین با حضور وزیر آموزش و پرورش مدرسه ۹ کلاسه مرحوم "هادی‌زاده رییسی" در محله کوی امام(ره) تربت‌حیدریه افتتاح شد که زمین مدرسه اهدایی از سوی این فرد نیکوکار و با صرف ۶۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی دولت تامین شده‌است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 314546

ارسال نظر

 

آخرین اخبار