خبر خوش برای فرهنگیان | مشمولان تازه رتبه بندی مشخص شدند
قانون رتبهبندی معلمان که پیشتر فقط برای فرهنگیان دارای رتبه اجرا میشد، اکنون برای معلمان بدون رتبه نیز قابل اجراست. افراد فاقد رتبه میتوانند برای ثبتنام اقدام کنند.
در اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش آمده است.
به استناد ماده ۵ آئیننامه اجرایی قانون نظام رتبهبندی معلمان، مشمولانی که پس از ارزیابی نخست، حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم (عدم احراز رتبه) را کسب ننمودهاند از تاریخ اولین تایید هیات ممیزه پس از مدت حداقل یکسال و در شرط شاغل بودن میتوانند با کسب امتیاز لازم و ارزیابی مجدد در یکی از رتبهها قرار گیرند.
سامانه از امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ برای مشمولین (فاقدین رتبه) باز و امکان بارگذاری مدارک فراهم شده است.
افراد میتوانند از طریق پنجره my.medu.ir نسبت به ورود به سامانه اقدام و پس از ورود با مطالعه دقیق راهنمای بارگذاری مستندات و شرایط و ضوابط نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند.
مدارک و مستنداتی که در بازه زمانی قبل از ۱ خرداد ۱۴۰۳ و بعد از اولین حکم استخدام باشد معتبر هستند و مورد ارزیابی قرار میگیرند.
فرصت بارگذاری مدارک تا ۲۰ تیر ۱۴۰۳ میباشد و فرصت مذکور به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود.
باعنایت به اینکه ملاک یکسال از مورخ ۱ خرداد ۱۴۰۳ (از تاریخ اولین تایید هیات ممیزه) به قبل میباشد. (افرادی که تا تاریخ ۱ خرداد ۱۴۰۲ به قبل عدم احراز شدهاند) فعلا امکان بارگذاری مدارک را دارند افرادی که بعد از این تاریخ عدم احراز شدهاند در مرحله بعد سامانه باز میشود.
قرارگرفتن در چرخه ارزیابی پرونده از مورخ ۲۰ تیر ۱۴۰۳ و پس از پایان مهلت یکماه آغاز خواهد شد.
قانون رتبه بندی معلمان
«قانون نظام رتبهبندی معلمان» در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ پانزدهم اسفند ماه یکهزار و چهارصد مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ شانزدهم اسفندماه یکهزار و چهارصد به تایید شورای نگهبان رسیده بود.
در تاریخ ۲۳ اسفند سال ۱۴۰۰، رئیس جمهور براساس اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، حکمی صادر کرد و "قانون نظام رتبهبندی معلمان" که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده بود، را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه، و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.
«قانون نظام رتبهبندی معلمان» در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ پانزدهم اسفند ماه یکهزار و چهارصد مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ شانزدهم اسفندماه یک هزار و چهارصد به تایید شورای نگهبان رسیده بود.
رتبه بندی فرهنگیان بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی است که در جهت بهبود سطح معیشتی معلمان و هم در راستای ارتقای شایستگی حرفهای معلمان بسیار مهم است.
همچنین، این قانون متضمن بهبود کیفیت آموزشی دانش آموزان نیز میباشد.
معلمان گرامی می توانند با ورود به این سایت به نشانی my.medu.ir به صورت اینترنتی (آنلاین) و با وارد کردن کد ملی و رمز عبور همگام، فیش مربوط به حقوق فرهنگیان را که بر اساس رتبه بندی معلمان تعیین شده و در زمان واریز حقوق فرهنگیان که به صورت ماهانه در اختیار آنان قرار میگیرد، دریافت نمایند. جهت اطلاع از نحوه دریافت فیش حقوقی و آشنایی با سامانه مربوطه تا پایان این خبر با ما همراه باشید.
فیش حقوقی فرهنگیان
همکاران به منظور دریافت فیش حقوقی فرهنگیان لازم است در زمان واریز حقوق فرهنگیان با به همراه داشتن اطلاعاتی از قبیل کد ملی و شماره پرسنلی، به سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش مراجعه نمایند. به منظور تسهیل دسترسی فرهنگیان، فیش حقوقی معلمان در سال های اخیر به صورت اینترنتی ارائه داده می شود. لازم به ذکر است، فرهنگیان برای دریافت فیش حقوقی خود به صورت حضوری نیز می توانند اقدام نمایند اما باتوجه به شیوع ویروس کرونا، بهتر است از مراجعه حضوری خودداری نمایید.
مراحل دریافت فیش حقوقی فرهنگیان به صورت زیر است:
برای دریافت فیش حقوقی معلمان به سایت فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir مراجعه نمایید.
برای ورود به سامانه ، کد ملی و شماره پرسنلی خود را وارد کنید.
رمزعبور همگام و کد امنیتی را در قسمت مشخص شده درج کنید.
پس از مشخص کردن سال و ماه مورد نظر، بر روی نمایش فیش کلیک کنید.
در صورت تمایل برای داشتن نسخه چاپی فیش حقوقی می توانید از فیش خود پرینت بگیرید.
ممکن است این سوال برای شما نیز پیش بیاید که چرا در هرماه پرداخت حقوق هر شخص متفاوته؟یکی بیشتر دریافت میکنه یکی کمتر؟
در پاسخ باید گفت، واریزی های هر شخص با توجه با کسورات دانشگاهی متفاوت می باشد.
اطلاعات لازم برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان چیست؟
دریافت فیش حقوقی از طریق کدملی و کد پرسنلی امکانپذیر است.
ارسال نظر