نتایج آزمون استخدامی کی مشخص می شود؟
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج هشتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی دهه اول بهمن ۹۹ اعلام میشود.
فاطمه زرین آمیزی درباره فرآیند برگزاری هشتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی، گفت: طبق مصوبه ۲۹ آذر سال ۹۹ ستاد ملی مدیریت کرونا، هشتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی کشور در راستای جذب و استخدام نیروی مورد نیاز ۸۱ دستگاه اجرایی در ۲۴۰ شغل برای جذب و استخدام ۳۸ هزار و ۱۸۴ نفر در دو نوبت برگزار شد.
او با بیان اینکه این آزمون در ۱۸۹ شهر و ۲ هزار و ۷۳۰ حوزه برگزار شد، تصریح کرد: نوبت نخست این آزمون روز پنج شنبه ۱۱ دی با رقابت ۲۹۷ هزار و ۹۶ نفر برگزار شد. امروز (جمعه دوازدهم دی) نیز ۲۶۵ هزار و ۵۸۰ نفر در این آزمون به رقابت پرداختند.
سخنگوی سازمان سنجش درباره داوطلبان کرونایی این آزمون گفت: فرم خوداظهاری داوطلبان مبتلا به کرونا در درگاه سازمان سنجش به منظور هماهنگی با وزارت بهداشت جهت برگزاری آزمون این افراد در بیمارستانهای منتخب وزارت بهداشت از روز چهارشنبه، ۳ دی تا پنج شنبه، ۴ دی فعال شد. در این مدت ۱۴۰ داوطلب مبتلا به کرونا شناسایی شدند که تمامی این افراد در بیمارستان بستری هستند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش تصریح کرد: در آزمون استخدامی ۵۶۲ هزار و ۶۷۶ نفر شرکت کردهاند که در نهایت ۳۸ هزار نفر جذب خواهند شد.
زرینآمیزی افزود: چینش صندلیهای آزمون با فاصله ۱.۵ متر انجام شد و محل جداگانه در حد کلاس برای داوطلبانی که دارای شرایط سرماخوردگی یا علائم مشکوک بودند در نظر گرفته شده بود.
سخنگوی سازمان سنجش در ادامه درباره زمان اعلام نتایج این آزمون گفت: نتیجه نهایی این آزمون در دهه نخست بهمن ماه منتشر میشود.
مهمترین تغییر هشتمین آزمون استخدامی
مهمترین تغییر در هشتمین آزمون استخدامی بنا بر اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور اعمال سهمیه بومی گزینی است. بر این اساس و با توجه به ماده واحده قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوبه مورخ ۱۶/۰۶/۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی) مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، تعیین اولویت برای متقاضیان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و مراکز استانها) در آزمونهای مشترک دستگاههای اجرایی کشور اجرایی شد. بر اساس این بخشنامه به داوطلبان بومی شهرستانی برای استخدام در محل سکونت اولویت داده میشود.
این قانون شامل اولویت قائل شدن برای جذب داوطلبان بومی شهرستانی به استثنای شهر تهران و مراکز استانهاست.
تکمیل و ارائه فرم استشهاد محل سکونت برای برخورداری از اولویت بومی منحصرا برای داوطلبانی که بعد از اعلام نتایج آزمون تستی دارای حدنصاب لازم برای مرحله معرفی چندبرابر جهت مصاحبه دستگاههای متقاضی هستند، ضروری است.
اولویت بومی در آزمون استخدامی چگونه اعمال میشود؟
نمره کسب شده داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی مجموع وزن ۴۰ درصد برای حیطه عمومی و ۶۰ درصد برای حیطه تخصصی با ضریب یک و چهار دهم ۱/۴ محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.
حد نصاب آزمون، کسب حداقل ۵۰ درصد نمره کسب شده نفر اول با ارزش وزنی ۴۰ درصد برای حیطه عمومی و ۶۰ درصد برای حیطه تخصصی در هر شغل- شهرستان در هر یک از دستگاههای اجرایی است.
ارسال نظر