|

۸ نمایشگاه دائمی در شهرک های صنعتی کشور آغاز به کرد

امروز (سه شنبه) و همزمان با مراسم روز ملی حمایت از صنایع کوچک ۸ نمایشگاه دائمی ساخت داخل با اولویت به هم رسانی توانمندی‌ها و نیازمندی‌های صنعتی کشور آغاز به کار کرد.

اقتصاد

با توجه به دستور ویژه سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ضرورت راه‌اندازی نمایشگاه‌های دائمی ساخت داخل با هدف معرفی توانمندی‌ها و نیازمندی‌های صنعتی در محل شهرک‌های صنعتی کشور و پیرو ابلاغ دستورالعمل اجرایی برنامه نهضت ساخت داخل در سال ۹۹، امروز ۸ نمایشگاه دائمی نهضت ساخت داخل در استان‌های آذربایجان شرقی، البرز، بوشهر، خراسان رضوی، فارس، گلستان، مرکزی و همدان فعالیت رسمی خود را آغاز کردند.

در همین راستا نمایشگاه دائمی ساخت داخل استان آذربایجان شرقی با مشارکت ۱۷ واحد صنعتی، شناسایی ۵۵ نیاز در رشته‌های صنعتی نساجی، سلولزی و فلزی به میزان ارزبری ۱۸۰ میلیون دلار فعالیت خود را آغاز کرد.

نمایشگاه استان البرز در شهرک صنعتی اشتهارد با مشارکت ۲۰ واحد و ۶۵ نیاز شناسایی شده درحوزه‌های سلولزی، قطعات‌خودرو، شوینده، آرایشی و بهداشتی، شیمیایی، نساجی، فلزی، پلیمری و میزان ارزبری ۵۵ میلیون دلاری دایر شده است.

نمایشگاه دائمی ساخت داخل استان بوشهر در محل مرکز خدمات کسب و کار این استان با همکاری ۳۷ واحد صنعتی و شناسایی ۵۸ نیاز صنعتی در حوزه‌های صنایع غذایی، برق الکترونیک، سلولزی، فلزی، شیمیایی و نساجی با امکان کاهش ارزبری ۸ میلیون دلاری فعالیت خود را از امروز آغاز کرد.

مشارکت ۶۰۰ واحد صنعتی با معرفی ۱۲۴ نیاز و ظرفیت کاهش ارزبری ۳۰۰ میلیون دلاری در حوزه صنایع نفت و گاز، فلزی، شیمیایی، برق و الکترونیک، قطعات خودرو، صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی، لاستیک و پلاستیک ظرفیت اولیه نمایشگاه ساخت داخل استان خراسان رضوی در محل شهرک فناوری این استان است.

استان فارس نیز در محل شهرک فناوری صنایع شیمیایی خود و با مشارکت ۱۰۰ واحد صنعتی و ۶۹ نیاز صنعتی در حوزه‌های صنایع شیمیایی، غذایی، فلزی، کانی غیر فلزی، قطعات خودرو و سلولزی امکان کاهش ارزبری ۹۸ میلیون دلاری را فراهم نموده است.

مرکز خدمات شهرک صنعتی آق قلا در استان گلستان با مشارکت ۲۱ واحد صنعتی و ۴۲ نیاز صنعتی در حوزه‌های صنایع شیمیایی، غذایی، فلزی، کانی غیر فلزی، برق و الکترونیک نخستین نمایشگاه ساخت داخل این استان را راه‌اندازی نموده است.

در استان مرکزی نیز اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی این استان با همکاری ۳۰ واحد صنعتی و شناسایی ۲۰ نیاز صنعتی در حوزه‌های فلزی، شیمیایی، غذایی، قطعات‌خودرو و کانی غیر فلزی ظرفیت کاهش ارزبری حدود ۵۰ میلیون دلاری را فراهم کرده است.

همچنین استان همدان در نخستین نمایشگاه ساخت داخل خود در محل شهرک فناوری این استان با مشارکت ۲۵ واحد صنعتی و شناسایی ۲۵ نیاز در حوزه صنایع شیمیایی، فلزی، برق و الکترونیک و قطعات خودرو امکان کاهش ارزبری ۱۲ میلیون دلاری را برای داخلی‌سازی این صنایع در داخل کشور فراهم نموده است.

در مجموع با مشارکت ۱۰۹۸ واحد صنعتی در ۸ استان۵۸۰ نیاز صنعتی شناسایی و در خصوص کاهش ارزبری ۷۰۴ میلیون دلار کالاهای وارداتی و قطعات مورد نیاز جهت همکاری با شرکت‌های توانمند و متقاضی ساخت داخل ارائه شده است.

منبع: شاتا
کدخبر: 115601

ارسال نظر

 

آخرین اخبار