|

تحلیل بر وضعیت اقتصادی کشورهای عضو G۷

کشورهای عضو G۷ که با اهداف مشخصی گرد هم آمده‌اند، متشکل از هفت اقتصاد قدرتمند جهان بوده که قرار است در تابستان سال آینده نیز سه کشور دیگر به آنها اضافه شود.

اقتصاد تحلیل بر وضعیت اقتصادی کشورهای عضو G۷

گروه لیستی از دموکراسی‌های ثروتمند متشکل از کشورهای بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و ایالات متحده است. زمانی که آنها در تابستان سال آینده تشکیل جلسه می‌دهند، کشور سازمان‌دهنده آن یعنی بریتانیا برای سه کشور دیگر یعنی استرالیا، هند و کره‌جنوبی برنامه‌ریزی کرده تا در آن شرکت کنند.

گفتنی است که این طرح بخشی از برنامه بوریس جانسون برای تشکیل گروهی گسترده‌تر از کشورها در اقدامی برای مقابله با افزایش قدرت چین است. به منظور آغاز این اقدام، جانسون در ماه ژانویه به هند سفر خواهد کرد.

این تحول این سوال را ایجاد می‌کند که آیا کشورهای کنونی عضو G۷ واقعا نماینده قدرتمندترین کشورهای کره‌زمین هستند؟ اینفوگرافیک ارائه شده، هشت اقتصاد بزرگ را از نظر سهم تولید ناخالص داخلی جهانی بین سال‌های ۱۹۸۰ تا ۲۰۲۰ نشان می‌دهد.

در امسال، چین بیشترین سهم از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده و پس از آن نیز ایالات متحده قرار دارد.

با توجه به جهش‌های اقتصادی اخیر، هند پیش از ژاپن و آلمان، در جایگاه سوم قرار دارد. روسیه که در سال ۲۰۱۴ پس از الحاق کریمه از G۷ خارج شد، در رتبه سوم به چشم می‌خورد.

در نمودار ارائه شده، بزرگترین اقتصادهای جهان از نظر تولید ناخالص داخلی را مشاهده می‌کنید؛

 

منبع: اقتصاد آنلاین
کدخبر: 142177

ارسال نظر

 

آخرین اخبار