|

حمله ای که قیمت دلار را بالا برد!

در چهارمین روز هفته، سکه امامی با مرزشکنی طلا توانست در مسیر صعودی قرار بگیرد.

اقتصاد حمله ای که قیمت دلار را بالا برد!

روز سه‌شنبه، فلز گرانبهای داخلی ساعت ۳بعدازظهر در محدوده ۱۰میلیون و ۷۱۰هزار تومان قرار گرفت که افزایشی ۱۱۵هزار تومانی نسبت به روز دوشنبه را نشان می‌داد.

امید سکه به حرکات طلا

به گفته فعالان، عبور اونس طلا از مرز هزار و ۸۰۰دلاری یکی از مهم‌ترین عواملی بود که میزان خریدها در بازار سکه را افزایش داد.

طلای جهانی حداقل تا ساعت ۳بعدازظهر روز سه‌شنبه بیشتر تمایلات صعودی داشت و پس از چند هفته نزول، بازیگران را به آینده خود امیدوار کرد. افزایش قیمت سکه در شرایطی رخ داد که برخی از معامله‌گران نسبت به از دست‌رفتن حمایت ۱۰میلیون و ۵۰۰هزار تومانی امیدوار شده بودند. روز دوشنبه فلز گرانبهای داخلی با بیش از ۱۵۰هزار تومان افت تا نقطه ۱۰میلیون و ۵۹۵هزار تومان افت کرده بود. با توجه به تعطیلات کرونایی، برخی از سکه‌بازان انتظار ادامه روند کاهشی را در روز سه‌شنبه داشتند‌، ولی ورود اونس طلا به کانال هزار و ۸۰۰دلار و رشد دلار، مانع از وقوع این اتفاق شد.

کمک دلاری‌ها به سکه‌بازان

روز سه‌شنبه در بازار ارز، خریداران دست بالا را داشتند. ساعت ۳بعدازظهر دیروز اسکناس آمریکایی با قیمت ۲۵هزار و ۱۴۰تومان معامله شد که افزایشی ۱۳۰تومان نسبت به روز سوم هفته داشت. افزایش قیمت دلار موجب شد که احتیاط در بازار سکه کمرنگ‌تر شود و معامله‌گران با جسارت بیشتری اقدام به خرید کنند. به گفته فعالان، عامل اصلی رشد قیمت دلار، جوسازی نوسان‌گیران پیرامون حمله به یک پایگاه آمریکایی در عراق بود. عصر دوشنبه یک حمله موشکی (با چند موشک) به پایگاه عین‌الاسد، محل استقرار نیروهای آمریکایی در غرب عراق، رخ داد.

معامله‌گران از دوشنبه‌شب در معاملات پشت خطی به این خبر واکنش نشان دادند،‌ ولی در نهایت،‌ اسکناس آمریکایی نتوانست خود را بالای محدوده ۲۵هزار و ۲۰۰تومان تثبیت کند. به گفته فعالان، تا زمانی که قیمت اسکناس آمریکایی زیر محدوده ۲۵هزار و ۲۰۰تومان قرار دارد، نباید به‌دنبال انجام خریدهای بلندمدت بود.

با وجود اینکه معامله‌گران افزایشی در روزهای اخیر در بازار چندان فعال نبوده‌اند، گرایش زیادی برای فروش‌های سنگین نیز در بازار وجود نداشته است. همین عامل موجب شد که در روز دوشنبه به‌رغم افت قیمت، نرخ فروش دلار به زیر محدوده ۲۴هزار و ۸۰۰تومانی نرود.

به اعتقاد بازیگران باتجربه ارزی، بازار در وضعیت گذار قرار گرفته است و تا زمانی که اسکناس آمریکایی از دامنه ۲۴هزار و ۸۰۰ تا ۲۵هزار و ۲۰۰تومان خارج نشود، خریداران و فروشندگان جدیدی به بازار وارد نخواهد شد.

گفته می‌شود در سمت معاملات حواله‌ای نیز حجم خرید و فروش‌ها کاهش پیدا کرده است و قیمت درهم عموما بین دامنه ۶هزار و ۸۰۰ تا ۶هزار و ۹۰۰تومان جابه‌جا می‌شود.

گفته می‌شود قطعی‌های برق موجب شده برخی از جابه‌‌جایی‌های حواله‌ای با تاخیر و سختی بیشتری صورت بگیرد و همین مساله انگیزه ورود این بخش از تقاضا برای ورود به بازار را تعدیل کرده است.

به گفته تحلیلگران فنی تا زمانی که قیمت حواله درهم زیر مرز ۷هزار تومانی قرار دارد، خریداران در بازار ارز داخلی احتیاط را کنار نخواهند گذاشت. با این حال،‌ در صورتی که از مذاکرات هسته‌ای اخبار مثبتی منتشر شود،‌ احتمال برگشت درهم به بالای مرز حساس یادشده وجود دارد.

نرخ حواله درهم یکی از مهم‌ترین متغیرهایی است که توسط معامله‌گران بازار ارز داخلی رصد می‌شود، به همین دلیل‌ مدیریت آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

منبع: دنیای اقتصاد
کدخبر: 184343
  • ناشناس ارسالی در

    اگر ارزش پول ملی بهتر شود دلار و سکه بالا نمی رود،باصطلاح دلار و سکه بالا نمی‌رود ریال در برابر آن سقوط میکند.دلار و سکه هیچ معجزه نمیکند سرورم .هندوانه ۶۵۰۰ چرا بالا می‌رود ،پیاز دونه ای ۱۵۰۰۰ ریال

ارسال نظر

 

آخرین اخبار