|

واکنش مثبت ارزهای دیجیتال به تصمیم FATF

عدم اعلام ممنوعیت های جدید توسط کارگروه ویژه اقدام مالی با استقبال بازار مواجه شد.

کارگروه ویژه اقدام مالی، دستورالعمل جدید خود را در خصوص ضوابط و چارچوب های مربوط به رمزارزها و مقابله با پولشویی از طریق آن ها منتشر کرد.

در این بیانیه با وجود آنکه ارزهای دیجیتالی در طبقه دارایی های مالی دیجیتالی طبقه بندی نشده اند، از دولت ها و موسسات مالی خواسته شده است تا با آن ها طبق مقررات این طبقه برخورد شود. طبق اعلام FATF، منشا و مقصد تراکنشات مشکوک باید به این کارگروه گزارش شود.

بنیاد تتر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد دستورالعمل جدیدی را به اجرا خواهد گذاشت تا جلوی استفاده از پولشویی با استفاده از این رمزارز به ویژه در پرداخت‌های فرامرزی گرفته شود.

تتر با ارزش‌ترین رمزارز با ارزش ثابت جهان و پنجمین رمزارز با ارزش دنیا است و بسیاری از آن به عنوان دلار دیجیتال نام می برند. این تغییرات در راستای عمل به الزامات جدید کارگروه ویژه اقدام مالی اتخاذ و اجرایی خواهند شد.

شرکت خودروسازی تسلا از احتمال مجدد پذیرش بیتکوین به عنوان ابزار پرداخت برای خرید محصولات این شرکت خبر داده است. این شرکت با صدور بیانیه ای اعلام کرد کماکان ۱.۵ میلیارد دلار بیتکوین در اختیار دارد و موجودی رمزارزهای خود را کم و زیاد نکرده است.

تسلا با بیان اینکه به ظرفیت بالقوه ارزهای دیجیتالی هم به عنوان جایگزینی برای پول و هم برای سرمایه گذاری باور دارد، از احتمال پذیرش مجدد بیتکوین خبر داد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۵۸۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۴.۵۱ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۴۵ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

 

منبع: ایسنا
کدخبر: 212167

ارسال نظر

 

آخرین اخبار