|

خبر مهم از وزارت صمت در مورد واردات خودرو

معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: نگاه وزارت صمت به واردات خودرو برای تنظیم بازار مثبت است و با توجه به این‌که مجری این موضوع وزارت صمت است، هر زمان نهادهای بالادستی اجازه دهند کار را اجرایی خواهیم کرد.

از وزارت صمت، منوچهر منطقی با تشریح برنامه‌های وزارت صمت در صنعت خودرو افزود: یکی از مواردی که به کاهش تقاضاهای کاذب در بازار خودرو می‌انجامد، واردات خودرو است. بنابراین برای تنظیم بازار خودرو به واردات به دید مثبت نگاه می‌کنیم.

وی بابیان این‌که قواعد لازم برای واردات خودرو در حال تنظیم است، تصریح کرد: یکی از ابزارهایی که قانون‌گذار در اختیار ما گذاشته واردات است و باید از این ابزار استفاده مفید کنیم. بنابراین هر زمان نهادهای بالادستی اجازه دهند کار را اجرایی خواهیم کرد.

منطقی در مورد واگذاری سهام دولتی خودروسازان نیز توضیح داد: یکی از محورهای دستورالعمل هشت ماده‌ای رئیس‌جمهوری به وزیر صمت، واگذاری سهام دولتی شرکت‌های خودروسازی بزرگ است و یک دوره زمانی نیز برای آن پیش‌بینی‌شده است.

معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اقدامات لازم در این خصوص آغاز و تمام موانع شناسایی‌شده است و در حال رفع آنها هستیم؛ بنابراین در دوره زمانی موردنظر (۶ ماهه) این اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به هدف‌گذاری امسال برای تولید ۱.۵ میلیون دستگاه خودرو برای ایجاد تعادل میان عرضه، گفت: پیش‌ از این موضوع تأمین قطعات به علت مسئله ریزتراشه‌ها در دنیا مشکلاتی داشت، اما اکنون این مشکل حل‌شده و خودروسازان دنیا افزایش تولید دارند.

منطقی با تأکید بر این‌که ریزتراشه‌ها و قطعات باید به‌صورت دقیق تأمین شوند، تصریح کرد: در این زمینه موضوع تأمین نقدینگی بسیار مهم است که خوشبختانه با بسته حمایتی دولت، هزینه آن تا حدی جبران می‌شود.

معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر این‌که خودروسازان نباید اجازه تولید خودرو ناقص را بدهند، اضافه کرد: سعی داریم خودروهایی که تولید می‌شود و مستقیم به‌دست متقاضی می‌رسد بیشتر شود تا چیزی به‌عنوان خودروی ناقص نداشته باشیم.

منطقی در خصوص پرداخت بدهی خودروسازان به قطعه سازان یادآور شد: اسفند ماه سال گذشته در یک دوره پرداخت‌های بالای ۱۲۰ روز به قطعه سازان کاهش‌یافته بود. وزارت صمت در این خصوص مواردی را دنبال می‌کند، نخست این‌که پول قطعه سازان منصفانه داده شود، دوم این‌که با روش مدیریت نقدینگی خودروسازان و با نظارت وزارت صمت، پرداخت‌های خودروسازان به قطعه سازان به‌اندازه نرمال برسد.

 

منبع: ایرنا
کدخبر: 256083
  • مهدی ارسالی در

    خدا لعنت کنه اون مسئول رو که اجازه وارد ات نمیده به عذاب الهی دچار بشی انشاء ال له بی شرف

  • علی ارسالی در

    هر موقع بحث وارد کردن خودرو جدی میشه ایر ان خودرو وسایپا شروع به دغل بازی می کنند تا جو روانی رو به نفع خودشون آروم کنند بعد که آبا از آسیاب افتاد همون آشو همون کاسه شما اگه راست میگید خودروهاتون رو با استانداردهای دنیا تست کنید تا بفهمید (ا لبته که میدونید)چرا هر روزی یه خانواده د اغدار بی مدیریتی وطماعی شما میشه وخودتون وبچه هاتون تفریحاتون و دورگردیهاتون با بروزترین خودروهای دنیاست...
    اما دن یا دار مکافاته ومنتظر روزی که باخشم مردم به زباله دان سرازیر شوید باشید...

  • ناشناس ارسالی در

    مثل سک دروغ می گویند ،ایا مردم نمی دانند که نهاد ها و گروه های خبیث که مسبب بدبختی مردم و کشور و اقتصاد هستند در قالب تشخیس مصلحت یا ...با پشتوانه دیکتاتور ی که بیتالمال و اموال کشور را به حراج و اتش کشیدن و خیلی ها دزدیدن و خیلی ها به دیگر گروها و یا دیگر مشورها بخشیدن حالا مردم را در زندان و فقر با حمایت چماق بدستانشان قرا ر داده اند که حتی از لوازم خانگی و خودرو و... محروم شده اند

  • ناشناس ارسالی در

    یادمه سال75ماکارونی تک و رشد چون کیفیت ش ون خوب بود قیمتشون دوبرابر ماکارونی های دیگه بود.
    شرکت های دیگه هم متوجه ش دند که اگر قیمت رو بالا ببرند فروش آنها هم خوب میشه که همین طور هم شد.حالا به ن ظر میاد هرقدر خودرو وارد شود باز هم خودر وسازان داخل قیمتشونو بالا میبرند چون هم میدانند که هیچ کس جلوشونو نمیگیره و هم ا ین قدر قدرت دارند که با تبلیغاتشون کیفیت خودرو خارجی رو هم تخریب میکنند.نتیجه ای نکه فقط باید جلوی خرابکار داخلی که باعث افزایش بی رویه قیمتها میشه رو گرفت تا اق تصاد کشور درست بشه.

  • ناشناس ارسالی در

    کمتر دروغ بگو واردات رو ازاد کنید مردم ن اراضی اند چرا چشم وگوشتان را بستین

  • م ارسالی در

    چرا باید مردم خودروی بی کیفت وبا قیمت ب الا بخرند به خدا درست نیست حرومه همه می گن واردات ازاد بشه هم کیفیت می ره بالا ه م قیمت پایین میاد

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین