|

دلیل افزایش قیمت بیت کوین مشخص شد

با برداشته شدن محدودیت‌های کووید-۱۹ در چین، بیت کوین در بالای سطح ۳۰۰۰۰ دلاری به صعود خود ادامه می دهد.

بیت کوین بیشترین میزان رشد خود  طی دو هفته گذشته را تجربه کرد و  در بالای سطح ۳۰۰۰۰ دلاری معامله می شود. سرمایه گذاران و استراتژیست ها پیشتر عنوان کردند که بازار رمزارزها درحال خروج از کف قیمتی خود است.

بزرگترین رمزارز جهان در لحظه انتشار این مطلب ، با قیمت ۳۱,۷۶۰ دلار معامله می شود. این رمزارز بیشترین سود خود را از ۱۵ ماه مه(۲۵ اردیبهشت) به ثبت میرساند. اتریوم و سایر رمزارزها مانند اولانچ طی هفته گذشته علیرغم ثبات بیت کوین ، کاهش پیدا کردند.

پس از اینکه چین اعلام کرد محدودیت های کووید-۱۹ را برمیدارد ،بازارهای سهام در آسیا و اروپا شروع به افزایش کردند. این درحالیست که بازارهای ایالات متحده به مناسبت روز یادبود بسته بودند.

هیدن هیوز(Hayden Hughes)، مدیر اجرایی پلتفرم آلفا ایمپکت عنوان کرد:

“بازارها مدت هاست که منتظر یک رالی بازیابی هستند. بیت کوین هشت هفته است که به طور متوالی قرمز است و از لحاظ تکنیکال به سطوحی رسید که ما آنرا کف بازارهای خرسی می نامیم.”

همبستگی بین بیت کوین و سهام طی هفته گذشته شروع به کاهش کرد زیرا شاخص S&P ۵۰۰ بزرگترین افزایش هفتگی خود از نوامبر ۲۰۲۰(آبان ۱۳۹۹) را به ثبت رساند، در حالی که بیت کوین برای هشتمین هفته متوالی سقوط کرد.

شیلیانگ تانگ(Shiliang Tang)، مدیر ارشد سرمایه گذاری در صندوق رمزارزی LedgerPrime، در ایمیلی نوشت:

“انتظار دارم شکاف ایجاد شده در نمودار همبستگی در کوتاه مدت با رشد بازار رمزارزها ، کاهش یابد.”

اتریوم در روز دوشنبه تا ۷.۷ درصد جهش کرد در حالی که اولانچ و سولانا به ترتیب ۱۲ و ۷ درصد افزایش یافتند.

آقای هیوز افزود:

“در شرکت ، شاهد خرید عظیم اتریوم و چندین آلتکوین هستیم و این الگوها نماینگر چیزی است که در جولای ۲۰۲۱(خرداد-تیر ۱۴۰۰) و ژانویه ۲۰۲۲(دی-بهمن ۱۴۰۰) دیدیم ، زمانی که بازار خرسی به کف خود رسید.”

جوئل کروگر( Joel Kruger)، استراتژیست صرافی رمزارزی LMAX Digital، در این باره عنوان کرد:

“رالی فعلی بازار در شرایطی صورت می گیرد که حجم معاملات  در آخر هفته و تعطیلات ایالات متحده بسیار کم بود. از این رو ، باید احتیاط کرد.”

بر اساس گزارش‌های تورمی از اسپانیا و آلمان در روز دوشنبه ، نیروهای اقتصاد کلان که در هفته‌های اخیر، بازار رمزارزها را تحت فشار قرار داده اند، در آستانه کاهش نیستند. قیمت‌های مصرف‌کننده در هر دو کشور در ماه می(اردیبهشت-خرداد) سریع‌تر از حد انتظار افزایش یافتند و در اثر آن، بانک مرکزی اروپا برای حذف بسته های محرک‌ دوران بحران تحت فشار قرار گرفت. افزایش نرخ بهره در سرتاسر جهان باعث فروش دارایی های پر ریسک در سال جاری شده است.

 

 

منبع: آکادمی هلاکویی
کدخبر: 263604

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین