کارخانهها دیگر رغبتی به تولید ندارند
رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران، گفت: سود بالای واردات کفش، سبب شده تا این کالا از مبادی رسمی و به صورت قاچاق وارد شود در حالیکه طبق قانون، واردات کالاهای مشابه تولید داخل، ممنوع است.
رسول شجری با بیان اینکه صنعت کفش ایران در سالهای اخیر روزهای سختی را پشت سر گذاشته افزود: تعطیلی برخی از واحدها به دلیل موانع تولید از یک سو و کاهش سرانهی مصرف و واردات انواع کفش از سوی دیگر، این صنعت را با چالشهای زیادی رو برو کرده است.
وی با اشاره به اینکه این صنعت نیاز به ساماندهی بیشتری دارد گفت: بیش از ۵۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت کفش فعالیت میکنند البته تعداد زیادی از کارخانهها به دلیل مشکلات فراوان، دیگر رغبتی به تولید ندارند.
شجری افزود: تولیدکنندگان کفشهای راحتی و ورزشی آمادگی رقابت با تولید کنندگان خارجی دارند البته برخی تصور میکردند که تولید کنندگان داخلی قادر به تولید کفشهای کوهنوردی نیستند که اگر از این تولید کنندگان حمایت شود نه تنها نیاز کشور به این کالا را با قیمت مناسب و کیفیت بالا تامین میکنند بلکه مازاد تولید نیز صادر میشود.
وی اضافه کرد گفت: با توجه به سود بالای واردات کفش، واردات این کالا از مبادی رسمی و به صورت قاچاق انجام میشود ضمن اینکه بر اساس اشتغالزایی این صنعت، نباید اجازه واردات کالاهای مشابه تولید داخل داده شود.
ارسال نظر