|

وزیر آموزش و پرورش در یک قدمی گریه‌و زاری/ دوران کودکی او چگونه گذشت؟

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه محرومیت را با تمام وجود لمس کرده‌ام، عنوان کرد: بنده در مدرسه شهید طالقانی نورآباد که جزو یکی از مدارس تخریب‌شده لرستان است درس خوانده‌ام.

اقتصاد وزیر آموزش و پرورش در یک قدمی گریه‌و زاری/ دوران کودکی او چگونه گذشت؟

رضا مراد صحرایی شامگاه پنجشنبه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: دوران کودکی خود را با کار کشاورزی در یکی از روستاهای نورآباد سپری کرده‌ام و ما باید به روستازاده بودن خودمان افتخار کنیم.

وی با بیان اینکه زبان لکی یکی از زبان‌های کهن ایران است، افزود: این زبان غنی تنها زبان بازمانده قوم ماد است و ما باید برای پاسداشت سرمایه‌های معنوی خود همت کنیم.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه محرومیت را با تمام وجود لمس کرده‌ام، عنوان کرد: بنده در مدرسه شهید طالقانی نورآباد که جزو یکی از مدارس تخریب‌شده لرستان است درس خوانده‌ام.

وی با تقدیر از اعتماد دولت سیزدهم و مجلس برای انتخاب یک روستازاده لرستانی به‌عنوان وزیر آموزش‌وپرورش بیان کرد: روزی که به‌عنوان وزیر انتخاب شدم خطاب به رئیس‌جمهور گفتم که معلم ساده‌ای هستم که به برکت انقلاب رشد کرده‌ام و اگر انقلاب نبود طی این مسیر نیز امکان‌پذیر نبود.

صحرایی گفت: رئیس‌جمهور و مجلس با انتخاب یک روستازاده به‌عنوان وزیر آموزش‌وپرورش نشان دادند که برنامه‌های افراد و نه مکان زیست آنان در اولویت دولت است.

وزیر آموزش‌وپرورش با ذکر یادبودی از آقای مسجدی به‌عنوان معلم کلاس اول خود ابراز کرد: ما باید قدردان تلاش‌های معلمان و به‌ویژه معلمان کلاس اولی باشیم و دست این معلمان را باید بوسید.

صحرایی با بیان اینکه هیچ تحولی در آموزش‌وپرورش بدون حضور معلمان امکان‌پذیر نیست، اظهار داشت: طبق گفته شهید رجایی وزارت آموزش‌وپرورش وزارت تربیت و نگهداری معلمان است.

وی با تأکید به اینکه معلمان قلب و روح آموزش‌وپرورش محسوب می‌شوند، افزود: اگر معلمان اوضاع خوبی نداشته باشند اوضاع آموزش‌وپرورش هم مناسب نیست و اگر اوضاع این وزارت خوب نباشد وضعیت کشور هم خوب نیست.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به حقوق معلمان عنوان کرد: دریافتی معلمان به‌اندازه کارمندان دیگر ادارات نیست و آنان به‌جز حقوق مزایایی مشابه دیگر نهادها ندارند.

وی با بیان اینکه طرح رتبه‌بندی باید عملکرد معلمان را بر اساس وظایف‌شان بسنجد، بیان کرد: چرا طرح‌های اجرایی در آموزش‌وپرورش مانند طرح شهید زین‌الدین، شهید محمودوند و شهید همت در رتبه‌بندی لحاظ نشده‌است؟

صحرایی با اشاره به فعالیت 3 هزار معلم کوچ‌رو در مناطق عشایری کشور گفت: آیا ما عملکرد این معلمان را باید با تعداد مقاله بسنجیم؟ این معلمان هر قدم که در راه تعلیم برمی‌دارند باید ردپای آنان را طلا گرفت.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه تحقق عدالت آموزشی در دستور کار وزارت آموزش‌وپرورش قرار دارد، ابراز کرد: ما برای تمام مناطق کشور و به‌ویژه مناطق محروم برنامه داریم و نگاه دلسوزانه ما به لرستان نیز در راستای حمایت از مراکز آموزشی مناطق محروم است.

صحرایی با اشاره به وفاداری مردم لرستان به آرمان‌های شهدا اظهار داشت: مردم این استان بدون چشمداشت وفاداری خود را به انقلاب در عرصه‌های مختلف نشان‌داده‌اند.

منبع: تسنیم
کدخبر: 297458
  • ناشناس ارسالی در

    حالا بعد از خاطرات بچگی معوقات شش ماهه ا ول وحکم بازنشستگان ۱۴۰۰ چی شد؟؟؟

  • ناشناس ارسالی در

    راست میگه
    واقعا ‌ معلمان در محرومبت درس خواندن
    و خودشان در رفع محرومیت دانش اموزان جاهای دور نقش عاای داشتند

    خیلی از والدین روستاها، ،،زمان قدیم فرزندانشان را اول مهر برای راهنمایی در شهر قبت نام میکردند و یک اتاق در شهر برای انها اجاره میکردند با پول خیلی کم و نان تیری روستا
    اول صبح شنبه پسر بچها با هزار بدبحتی خودشان به شهر میرساندند و پنج شنبه ها با هزار بدبختی خودشان به روستا میرساندند تا راهنمایی گرفتند و دبیرستان تمام کردند دانشگاه تربیت معلم و یا تعدادی هم دانشسراها بعد از راهنمایی میرفتند
    مشکلات دانشسرایی ها کمتر بود نسبت به کسانی که تمایل داشتند دیپلم نظری بگیرند و بعد بروند تربیت معلم ،،چون انها جا و مکان و غذا نداشتندو در شهرها غریب بودند
    بعد که معلم شدند دوباره اواره روستاها و پنج پایه و ...سالها تدریس پنج پایه در نقاط محروم



    و بعددها

ارسال نظر

 

آخرین اخبار