کالای قاچاق/تحمیل هزینه/حفظ سلامت
تعیین تکلیف بیش از ۱۹۰ میلیارد اموال تملیکی این استان
مهدی بخشی در توضیح این خبر امروز، ۳۰ دی ماه، اظهار کرد که تاکنون در ٩ ماهه سال جاری، ٣۳۱۳ پرونده تعیین تکلیف شده اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی (انهدام، استرداد، فروش و واگذاری) با ارزش ١٩٠ میلیارد و ٣٣٣ میلیون تومان داریم.
تاکنون بر اساس آمار استخراج شده از ابتدای سال جاری، ٣٩۶ پرونده به میزان ۴۵ تن کالای قاچاق و تملیکی که تاریخ مصرفشان گذشته بود، برای حفظ سلامت مردم امحاء و منهدم شدهاند. بیشترین تعداد از این محمولهها، کالاهای سریعالفساد و سلامتمحور مانند دارو، اقلام خوراکی و ... بودهاند.
بخشی با تأکید بر اهمیت جلوگیری از رسوب و تسریع در فرآیند تعیین تکلیف کالاها، جلوگیری از تحمیل هزینههای بالای حفظ و نگهداری در انبارها و جلوگیری از تضییع حقوق بیتالمال به واسطه کاهش ارزش ریالی بیان کرد: تعداد ۲هزار فقره ردیف کالایی به ارزش بیشاز ٨٠ میلیارد و ۶٠١ میلیون تومان کالاهای انبار اموال تملیکی در ٩ ماه گذشته به فروش رفته که رشد قابل توجهی نسبت به مدت مشابه دوره قبل دارد.
دادستان کرمان با اشاره به بازدید قبلی خود از سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان تصریح کرد: در حال حاضر به نظر میرسد با تلاش مدیریت و کارکنان سازمان جمعآوری و فروش اموالتملیکی و پیگیری و بازرسیهای مکرر دادستانی، وضعیت مناسبی در قفسهبندی، انبار کالاها و برچسبگذاری صورت گرفته و چینش کالاها نظم مناسبی پیدا کرده و وضعیت مطلوبی در کشور داریم.
وی افزود: بخشی از عدم تعیینتکلیف این کالاها به دلیل عدم تسریع در پاسخگویی از سوی مراجع مربوطه به استعلامات است و در این ارتباط به صورت جدی پیگیرهای لازم از سوی مراجع پاسخگو را انجام خواهیم داد تا حقوق بیتالمال و اموال مردم تضییع نشود.
درباره تعیین تکلیف ماینرهای موجود در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سعید غلامی باغی، معاون بهره برداری و فروش این سازمان، اظهاراتی داده است. او اشاره کرده که یکی از کالاهایی که در سالهای گذشته توسط دستگاههای کاشف به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل داده شده و در انبارهای این سازمان نگهداری میشوند، دستگاههای استخراج رمزارز هستند. به دلیل نگرانیهایی درباره مصرف برق این دستگاهها و مشکلاتی که برای شبکه برق کشور ایجاد میکنند، تعیین تکلیف این دستگاهها به اخذ مجوز از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا موکول شده است.
وی در ادامه اظهار کرد: طول سنوات گذشته حدود ۱۲۰ هزار ماینر در انبارهای اموال تملیکی در سراسر کشور نگهداری شدهاند که به موجب مصوبه مورخ ۱۴۰۲.۸.۲۰ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین تکلیف آنها شروع شده که با توجه به این مصوبه برای تعیین تکلیف ماینرها، حدود و شروطی از جمله اخذ گواهی انطباق استاندارد و دریافت کد شناسه و کد رهگیری و کالا ملاحظات اجرایی وجود دارد که در حال انجام است.
غلامی همچنین متذکر شد: سایر ماینرهای مکشوفه تمامی اشخاص، از جمله ماینرهای شرکت بورس تهران، باید توسط دستگاه های کاشف مطابق قانون به انبارهای اموال تملیکی تحویل داده شود.
معاون بهره برداری و فروش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در پایان ابراز کرد: پرونده رسیدگی به ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی مانند سالهای گذشته و سایر پروندههای دیگر در مراجع رسیدگی کننده مورد بررسی قرار میگیرد که اگر رای بر برائت این پرونده صادر شود، بعد از اخذ شناسه کالا و کد رهگیری دستگاه ها به صاحبان کالا مسترد می شود اما اگر حکم به محکومیت صادر شود، این ماینرها پس از اخذ گواهی انطباق استاندارد توسط سازمان اموال تملیکی و اخذ شناسه کالا و کد رهگیری در مزایده های سراسری سازمان صرفا به افرادی که مجوز بهره برداری و یا مجوز دارای پیشرفت از مراجع ذی صلاح هستند، فروخته میشود.
دستگاه های استخراج رمز ارز
ماینرها، دستگاههایی هستند که برای استخراج رمزارزها یا ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین استفاده میشوند. این دستگاهها با انجام محاسبات پیچیده، به ایجاد و تأیید تراکنشهای بلاکچین میپردازند و به عنوان پاداش بیتکوین یا دیگر ارزهای دیجیتال دریافت میکنند.
ماینرها از ترکیب قدرت پردازش و تجهیزات خاصی مانند ASIC (مدار مجتمع خاص برای استخراج) استفاده میکنند تا بتوانند به صورت سریع و کارآمد بلاکهای جدیدی را به زنجیره بلاک اضافه کنند. این عملیات باعث امنیت شبکه بلاکچین میشود و همچنین به ماینرها اجازه میدهد تا به عنوان پاداش بیتکوین دریافت کنند.
ماینرها معمولاً به صورت گروهی در استخرهای استخراج فعالیت میکنند، که در آنها قدرت پردازش خود را ترکیب میکنند تا به طور مشترک بلاکهای جدید را استخراج کنند و سود را بین اعضای گروه تقسیم کنند.
استخراج رمزارزها با استفاده از ماینرها به عنوان یک فرآیند پربازده و همچنین پرمصرف انرژی شناخته میشود. بنابراین، مسائل مرتبط با مصرف برق و تأثیر آن بر شبکه برق یکی از مسائلی است که درباره ماینرها مطرح میشود
ارسال نظر