تعرفه های درمان / بیمه سلامت/ هزینه های درمان
۴ هزار میلیارد ریال هزینه این بیماران در ۱۵ ماه گذشته
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان اعلام کرد که بستری و درمان ۱۵ بیماری صعبالعلاج در مراکز و بیمارستانهای دولتی به صورت رایگان ارائه میشود.
محمدحسین صفاری اظهار کرد که صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان در آستانه دهه خدمت جدیدی به این بیماران ارائه کرده است. وی افزود که بیماران مبتلا به سکته مغزی، همودیالیز، هپاتیت سی (c)، متابولیک، تالاسمی، هموفیلی، سرطان، اوتیسم، اسپاینوموسکولار آتروفی (SMA)، مولتیپل اسکلروزیس (MS)، سیستیک فیبروزیس (CF)، هیپرتانسیون ریوی، بال پروانه (EB)، دیالیز صفاقی و مُزمن روانی، در صورت بستری در مراکز درمانی دولتی، میتوانند با مراجعه به کارشناسان بیمه سلامت در این مراکز، از خدمات رایگان این صندوق بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: بیمهشدگان برای بهرهمندی از این حمایت، باید در سامانههای بیمه سلامت بعنوان «بیمار سخت درمان» نشاندار شده باشند.
مدیرکل بیمه سلامت اصفهان اظهار داشت: درمان ۱۰۷ بیماری با تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت نیز مورد حمایت ویژه قرار گرفته است و متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت به آدرس bimehsalamatiranian.ir ، درخواست حمایت خود را ثبت کنند.
وی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۸۰ هزار نفر در استان اصفهان در صندوق حمایت از خاص و بیماران خاص و سخت درمان اظهار داشت: چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان این بیماران در ۱۵ ماه گذشته توسط این اداره کل پرداخت شده است.
از حدود ۴۰ میلیون فرد زیر پوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از آنها ساکن استان اصفهان هستند.
همچنین از یک میلیون و ۹۰۰ هزار بیمه شده زیرپوشش بیمه سلامت استان ۶۷۰ هزار نفر از آنها بیمه روستایی هستند.
او اظهار کرد: تمامی خدمات و هتلینگ بیماران سوختگی در بخشهای بستری عادی، بخش سوختگی و بخش مراقبتهای ویژه سوختگی بر اساس تعرفه مصوب هیات وزیران با سهم سازمان ۹۰ درصد و در صندوقهای دارای تخفیف با سهم سازمان ۹۵ درصد پرداخت میشود.
وی افزود: مابهالتفاوت هزینه دارو، تجهیزات و... در موارد سوختگی شدید با تاکید کمیته استانی (خاص و صعبالعلاج) از طریق هزینه خارج از ضوابط پرداخت میشود که این علاوه بر هزینه سهم سازمان بیمه سلامت در پرداختی اولیه است.
کاملی در خصوص هزینه قابل پرداخت تجهیزات در سوختگیها، تصریح کرد: با توجه به تبصره یک مصوبات هیات وزیران (تعرفه دولتی)؛ هزینه خدمات پایه و لوازم مصرفی مشترک بخشهای بستری در تخت سوختگی معادل ۱۲ درصد تعرفه اقامت (هتلینگ) است.
به گفته وی، انواع پانسمانهای سوختگی و پانسمانهای نقرهای در تعهد سازمان بیمه سلامت است اما پرداخت هزینه لباسهای فشاری در تعهد این سازمان قرار ندارد.
او در خاتمه تاکید کرد: پوشش بیمهای داروها نیز بر اساس بسته خدمتی، مورد تعهد سازمانهای بیمهگر پایه محاسبه و پرداخت میشود.
گفتنیاست؛ پیش از این رئیس انجمن حمایت از بیماران سوختگی در مصاحبهای با ایسنا ضمن تاکید بر اینکه پوشش بیمهای درمان سوختگی در کشور ضعیف است، اعلام کرده بود: « در مورد درمان سوختگی حاد بیمهها متاسفانه پانسمانهای جدید و نوین که با تکنولوژی نانو و با قرار دادن آنتیبیوتیک در الیاف پانسمان است که به بهبود سریعتر بیمار کمک میکند را پوشش نمیدهند؛ از طرفی پس از ترخیص بیمار از بیمارستان برای اینکه بدن گوشت اضافه نیاورد نیاز است که لباس مخصوص سوختگی پوشیده شود که این لباس هم تحت پوشش بیمه نیست.»
همچنین به گفته رئیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی پلاستیک ۱۵ خرداد بیمهها انجام اعمال جراحی پلاستیک را جزو خدمات زیبایی محسوب کرده و برای آن پوشش بیمهای قائل نمیشوند اما این در حالی است که او تاکید میکند: «فردی که دچار سوختگی شده است، به دلیل تغییر شدید بافت و صورت از لحاظ روانی هم تحت فشار است و با این نوع اعمال تنها میخواهد چهره عادی داشته باشد؛ درواقع او نمیخواهد زیباتر شود بلکه میخواهد به چهره قبل از سوختگی خود بازگردد.»
ارسال نظر