|

بازار ارزهای دیجیتال | بازار رمزارز | شبکه سولانا

اتفاق عجیب در بازار ارزهای دیجیتال / آدرس های سولانا به ۱۲ میلیون نزدیک شد!

بر اساس داده‌ها، تعداد آدرس‌های جدید ایجادشده در سولانا در دوره ۳۱ روزه ژانویه بالغ بر ۱۱.۸۱ میلیون آدرس، بالاترین میزان از مه ۲۰۲۲، بوده است. این نرخ نشان‌دهنده رشد ۱۸ درصدی از ۱۰ میلیون آدرس جدید بوده که SOL در ماه دسامبر ثبت کرده است.

اقتصاد

طبق داده‌های The Block، کاربران جدید شبکه پیشرو لایه ۱ سولانا (SOL)، با افزایش همراه بوده و تعداد آدرس‌های منحصربه‌فرد ایجاد‌شده در این شبکه در ژانویه به بالاترین حد خود رسیده است.

solana-sets-a-new-record-in-january-thanks-to

بر اساس داده‌ها، تعداد آدرس‌های جدید ایجادشده در سولانا در دوره ۳۱ روزه ژانویه بالغ بر ۱۱.۸۱ میلیون آدرس، بالاترین میزان از مه ۲۰۲۲، بوده است. این نرخ نشان‌دهنده رشد ۱۸ درصدی از ۱۰ میلیون آدرس جدید بوده که SOL در ماه دسامبر ثبت کرده است.

همان‌طور که در اخبار قبلی رمزارز نیوز گزارش شد، یک ایردراپ از توکنJUP، توکن بومی صرافی ژوپیتر (Jupiter) که مبتنی بر شبکه سولانا است، به ارزش ۳.۶ میلیون دلار بین ۲۷۶۰۰ آدرس کیف پول توزیع شد. در روز ایردراپ، تعداد روزانه آدرس‌های فعال در شبکه سولانا به بالاترین حد خود رسید.

اگرچه افزایش تقاضا برای شبکه سولانا در ژانویه نمایان بود، اما حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) آن نتوانست از این موضوع سود ببرد. طبق داده‌های CryptoSlam، حجم فروش NFT در شبکه سولانا در ژانویه کاهش یافت.

در دوره مورد بررسی، حجم فروش NFT در سولانا ۲۳۹ میلیون دلار بود که نسبت به حجم فروش ۳۶۵ میلیون دلاری ثبت‌شده در دسامبر، ۳۵ درصد کاهش داشت. در واقع، این شکاف در حجم فروش ماه به ماه در سولانا به دلیل تفاوت در کل معاملات NFT انجام‌شده در دو ماه بود.

از سوی دیگر، حوزه مالی غیرمتمرکز (DeFi) سولانا در ژانویه رشدی خوبی را ثبت کرد و بر اساس داده‌های DefiLlama، ارزش کل قفل‌شده (TVL) در شبکه SOL در ژانویه ۱۱ درصد افزایش یافت.

TVL شبکه سولانا در روز سال نو ۱.۴۱ میلیارد دلار بود، اما تا ۳۱ ژانویه، به ۱.۶ میلیارد دلار صعود کرد.

سولانا چیست؟

سولانا پروژه‌ای متن باز است که یک بلاک چین لایه ۱ جدید، بدون مجوز و با سرعت بالا را پیاده‌سازی می‌کند. هدف این بلاک چین افزایش توان عملیاتی فراتر از بلاک چین‌های محبوب است و در عین حال هزینه‌ها را نیز پایین نگه دارد. سولانا بلاک چینی با شباهت‌های قابل توجه به اتریوم است – در واقع، اغلب از آن به عنوان «قاتل اتریوم» یاد می‌شود. این بلاک چین از مکانیزم اجماع اثبات تاریخ (Proof-of-History) استفاده می‌کند که مهرهای زمانی را برای تعریف بلاک بعدی در زنجیره سولانا به کار می‌گیرد.

سولانا از نظر تئوری می‌تواند بیش از ۷۱۰,۰۰۰ تراکنش در ثانیه (TPS) را بدون نیاز به هیچ راه‌حل مقیاس‌پذیری پردازش کند. معماری بلاک چین نسل سوم سولانا برای تسهیل قراردادهای هوشمند و ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز (dApp) طراحی شده است. این پروژه از مجموعه‌ای از پلتفرم‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) و همچنین بازارهای توکن غیر قابل تعویض (NFT) پشتیبانی می‌کند.

مفهوم الگوریتم اجماع اثبات تاریخ

همانطور که گفتیم آنتونی یاکوونکو، از بنیان‌گذاران سولانا، وایت پیپری را در نوامبر ۲۰۱۷ منتشر کرد که در آن مفهوم اثبات تاریخ (PoH) را توصیف کرد. PoH مدرکی برای تأیید سفارش و گذر زمان بین رویدادهاست و برای رمزگذاری گذر زمان بدون نیاز به اعتماد در یک دفتر کل استفاده می‌شود. در وایت پیپر، یاکوونکو اشاره می‌کند که بلاک‌چین‌هایی که در آن زمان در دسترس عموم قرار گرفتند، به زمان تکیه نمی‌کردند، زیرا هر نود در شبکه بلاک چین بدون اطلاع از زمان محلی سایر شرکت‌کنندگان در شبکه، به ساعت محلی خود متکی بود.

فقدان یک منبع زمانی قابل اعتماد (یعنی یک ساعت استاندارد) به این معنی است که وقتی از مهر زمانی پیام برای پذیرش یا رد پیام استفاده می‌شود، هیچ تضمینی وجود ندارد که هر شرکت‌کننده دیگری در شبکه دقیقاً همان انتخاب را انجام دهد.

 

منبع: رمزارز نیوز
کدخبر: 319601

ارسال نظر