|

بازار خودرو/واردات خودرو/خودروی برقی

خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی / نتیجه سفر تیم مدیریت شهری به چین چه بود؟

تیم مدیریت شهری در طول سفر خود به کشور چین دستاوردهایی را در زمینه حمل و نقل داشته است.

اقتصاد  خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی / نتیجه  سفر تیم مدیریت شهری به چین چه بود؟

در طول سفر تیم مدیریت شهری به چین، قراردادهایی برای خرید اتوبوس، ون و همچنین تاکسی های برقی منعقد شد که قرار است این خودروها وارد تهران شوند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران از خرید ۲۵۰۰ اتوبوس برقی ۱۲( متری)، ۲۷۵۰۰ هزار تاکسی انرژی نو، ۱۰ هزار ون و مینی‌بوس و ۱۵۰ هزار موتور سیکلت برقی در سفر زاکانی به چین خبر داد.

لطف‌الله فروزنده در تشریح دستاوردهای سفر تیم مدیریت شهری به چین اظهار کرد: افزایش سطح خدمات به‌ویژه در حوزه حمل و نقل عمومی، مهم‌ترین رویکرد مدیریت شهری و هدف‌گذاری اصلی با مدیریت زاکانی و منطبق با سیاست‌گذاری شورای شهر بود که خوشبختانه بر همین اساس، مطابق با ظرفیت کشور، در جهت توسعه خطوط مترو و ایستگاه‌های خط 6 و ... تلاش‌های خوبی در این دو سال انجام شد.

وی با اشاره به  بهره‌مندی بیش از پیش از تکنولوژی روز در راستای توسعه شبکه حمل و نقل عمومی و استفاده از  ظرفیت جذب سرمایه‌گذاری خارجی در این خصوص افزود: رویکرد اصلی ما استفاده از ظرفیت‌های تکنیکی و در عین حال مالی کشور چین بود، زیرا سیاست اصلی دولت این است که تعامل با دولت چین و دولت‌های همسایه بیش از پیش افزایش پیدا کند، بر همین اساس اولین گام،بحث فاینانس۹۶۰ واگن بود که از سال ۹۵ بر زمین مانده بود نیز انجام شد.

فروزنده با اشاره به همکاری دولت  در این خصوص گفت: خوشبختانه فاینانس ۲۰ در صد انجام شد و مابقی نیز در مرحله  فرآیند است و در حال حاضر با راه‌اندازی خط تولید، امیدواریم با زمان‌بندی انجام شده شاهد استفاده مردم از نخستین ناوگان حمل و نقل عمومی باشیم. افزایش ظرفیت  واگن‌های مترو، افزایش سرعت قطار ها و سرعت جابه‌جایی شهروندان در سفرهای درون‌شهری مهم ترین رویکرد این اقدام بود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به  شناسایی ظرفیت‌ها، جهت برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران بیان کرد: بی‌تردید نخستین گام این اقدام ارزشمند اثر مهمی در جهت  کاهش آلودگی و  تسهیل ترافیک خواهد داشت.

فروزنده با اشاره به انعقاد قرار داد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی  تصریح کرد: نخستین اقدام قابل توجه در این زمینه توافق با  یکی از شرکت‌های چینی بود که بتوانیم منابع مالی را  تامین کنیم، انتقال تکنولوژی در تمام تفاهم نامه‌ها اولویت مهمی داشت که در همین راستا در سه گام تفاهم شدند واردات، دانش فنی هم منتقل شود. 

وی افزود: انعقاد قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی ۱۲ ( متری)، ۲۷۵۰۰ هزار تاکسی انرژی نو، ۱۰ هزار ون و مینی‌بوس  و ۱۵۰ هزار موتور سیکلت برقی نیز از دیگر دستاوردهای این سفر بود، که امیدوارم به امید خدا بتوانیم این محموله‌ها را هرچه سریع تر  وارد کشور کنیم.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در تازه‌ترین پژوهش خود با عنوان «تجربیات جهانی در برقی‌سازی ناوگان اتوبوسرانی شهری و توصیه‌های سیاستی برای ایران» آورده است که طی دهه گذشته، تعداد ناوگان اتوبوسرانی فعال در شهرهای کشور به نصف کاهش یافته‌ و فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی در اغلب کلان‌شهرهای کشور نیز بیش از ۵۰ درصد است.

ازسوی‌دیگر، بررسی روند تغییرات کیفیت هوا در سال‌های اخیر نشان‌دهنده مواجهه بیشتر مردم با آلاینده‌هایی همچون ذرات معلق، اکسیدهای نیتروژن و ازن دارد. هم‌زمان شدن معضل آلودگی هوای کلان‌شهرها با مسئله کمبود و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهری، برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی را به یک راهکار جذاب برای دولت و شهرداری‌ها تبدیل کرده است.

منبع: تسنیم
کدخبر: 320222

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین