|

قیمت گوشت / بازار گوشت / قیمت مرغ

قیمت جدید گوشت در بازار / کدام شهر ارزان تر است؟ + جدول

قیمت هر کیلو گوساله زنده نیز بین ۲۰۵ تا ۲۱۵ هزار تومان متغیر است.

اقتصاد

بر اساس اعلام قیمت جدید، قیمت دام زنده در میدان روز مشخص شده است. به این ترتیب، قیمت هر کیلوگرم گوسفند کشتار در بازار تهران متغیر است و بین ۲۶۰ تا ۲۸۰ هزار تومان واقع می‌شود.

قیمت هر کیلو گوساله زنده نیز بین ۲۰۵ تا ۲۱۵ هزار تومان متغیر است.

در بازار روز اصفهان قیمت هر کیلو گوسفند زنده در این بازار بین ۲۴۰ تا ۲۶۰ هزار تومان متفاوت است.

در بازار دام مشهد قیمت گوسفند زنده ۲۴۵ هزار تومان تا ۲۵۰ هزار تومان است.

گوساله کشتار هم بین ۱۹۰ تا ۱۹۵ هزار تومان است.

قیمت گوسفند زنده در بازار همدان ۲۴۵ هزار تومان تا ۲۵۵ هزار تومان است. در این بازار قیمت گوساله زنده بین ۲۰۰ هزار تا ۲۱۵ هزار تومان است.

در بازار روز قم هم قیمت هر کیلو گوسفند بین ۲۴۹ تا ۲۵۱ هزار تومان است که در این بازار نیز قیمت کاهش یافته است. میانگین قیمت دام زنده در این بازار ۲۲۳ هزار تومان است.

به طور کلی میانگین قیمت گوسفند زنده در بازار حدود ۲۴۴ هزار تومان است.

قیمت گوساله نیز ۱۹۵ هزار تومان است.

لازم به ذکر است قیمت های اعلام شده برای دام پرواری کشتار است و ممکن است دام های دیگر قیمتی ارزان تر از این مقدارها داشته باشند.

قیمت-گوشت

عوامل موثر بر قیمت گوشت قرمز

قیمت گوشت قرمز تحت تأثیر چندین عامل اقتصادی و عوامل دیگر قرار می‌ گیرد. برخی از عوامل موثر بر قیمت گوشت قرمز عبارتند از:

۱. عرضه و تقاضا: نسبت عرضه و تقاضا بر روی قیمت گوشت قرمز تأثیر می‌ گذارد. در صورت کاهش عرضه یا افزایش تقاضا، قیمت ممکن است افزایش یابد و برعکس.

۲. دسترسی به منابع غذایی: از آنجایی که تغذیه دام‌ها و بهره‌برداری از منابع غذایی برای تولید گوشت قرمز ضروری است، قیمت این منابع غذایی مثل خوراک دام و مرغ، جیره دام و آب و هوا می‌تواند قیمت گوشت را تحت تأثیر قرار دهد.

۳. نرخ ارز: در صورتی که گوشت قرمز وارداتی باشد، نرخ ارز به عنوان یک عامل مهم می‌تواند قیمت آن را تحت تأثیر قرار دهد. افزایش نرخ ارز می‌ تواند باعث افزایش قیمت گوشت قرمز وارداتی شود.

۴. هزینه‌ های تولید: هزینه‌های مرتبط با تولید گوشت قرمز از جمله هزینه‌های خوراک دام، نگهداری، واکسیناسیون، داروها، حمل و نقل و ... می‌ تواند تأثیری در قیمت نهایی گوشت قرمز داشته باشد.

۵. سیاست‌ های دولتی: سیاست‌های دولتی مانند تعرفه‌ های وارداتی، گمرکات و سیاست‌ های تنظیم قیمت می‌ تواند بر قیمت گوشت قرمز تأثیر بگذارد.

۶. عوامل جغرافیایی و آب و هوایی: شرایط جغرافیایی و آب و هوایی در کشورها می‌تواند بر تولید و توزیع گوشت قرمز تأثیر داشته باشد و در نتیجه بر قیمت آن تأثیر بگذارد.

مهم است توجه کنید که این عوامل به طور ترکیبی و پیچیده تأثیر می‌ گذارند و قیمت گوشت قرمز را تعیین می‌کنند. همچنین، شرایط محلی و سیاست‌ های داخلی هر کشور نیز می‌تواند تأثیر گذار باشد.

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: 322213

ارسال نظر