قیمت موبایل/قیمت گوشی/بازار موبایل
ارزان ترین گوشی موبایل / بازار یک رونمایی جذاب کرد
ارزان ترین گوشی موبایل در بازار رونمایی شد.
با بالا رفتن قیمت گوشی موبایل، مردم به فکر خرید گوشی هایی هستند که از نظر اقتصادی به صرفه باشد و کارایی مناسبی داشته باشد.
نوبیا فلیپ که به تازگی در نمایشگاه جهانی موبایل ۲۰۲۴ معرفی شده ارزانترین گوشی تاشو در بازار جهانی خواهد بود.
قیمت موبایل ها به ویژه تلفنهای هوشمند، بسته به برند، مدل، ویژگیها و سال تولید آنها متغیر است. ممکن است یک موبایل معروف با ویژگیهای پیشرفته مانند دوربین عالی یا عمر باتری بلندتر، قیمتی بالاتر داشته باشد. همچنین وجود نام تجاری معتبر و تضمینشده نیز میتواند به افزایش قیمت کمک کند.
نوبیا فلیپ که به تازگی در نمایشگاه جهانی موبایل ۲۰۲۴ معرفی شده ارزانترین گوشی تاشو در بازار جهانی خواهد بود. امروز، این گوشی هوشمند در چین عرضه شد و با قیمت ۴۱۵ دلار به فروش میرسد.نوبیا فلیپ کپی کربنی از زدتی لیبرو فلیپ بوده که در ژاپن با قیمت ۶۳۰۰۰ ین (۴۲۰ دلار) عرضه شده است. این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۷ نسل ۱، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و صفحه نمایش OLED قابل انعطاف ۶.۹ اینچی بهره میبرد. گوشی جدید نوبیا با دو نسخه ۶ و ۸ گیگابایتی با ۱۲۸ و ۲۵۶ حافظهی ذخیرهسازی عرضه خواهد شد.
ارزانترین گوشی تاشو
صفحه پوشش گوشی دارای یک نمایشگر دایرهای به قطر ۱.۴۳ اینچ است که به عنوان یک صفحه نمایش برای تماسها، کنترل پخش رسانه، نمایش وضعیت آب و هوا و دیگر ویجتهای ابتدایی مورد استفاده قرار میگیرد. شرکت اعلام کرده است که مکانیسم بالابر قابل اعتماد آن بیش از ۲۰۰۰۰۰ بار قابلیت باز و بسته شدن را دارد که این مقدار با استانداردهای صنعتی مطابقت دارد.
این دستگاه دارای باتری ۴۳۱۰ میلی آمپر با پشتیبانی از شارژ سیمی ۳۳ وات است. گزینههای رنگی شامل مشکی، طلایی و صورتی هستند. گزینههای ارتقایافته شامل ۱۲ /۲۵۶ گیگابایت به قیمت CNY۳,۲۹۹ (۴۵۵ دلار) و ۱۲ /۵۱۲ گیگابایت به قیمت CNY۳.۶۹۹ (۵۱۰ دلار) میشوند.
دلیل افزایش قیمت گوشی در ایران چیست؟
سوال کلیدی حالا این است که با وجود اعلام قبلی رئیس کل بانک مرکزی، چرا همزمان با افزایش قیمت ارز در مدت اخیر، قیمت گوشی های موبایل وارداتی نیز افزایش پیدا کرده است؟ چرا در شرایطی که باید نرخ ثابت ارز مرکز مبادله مبنای قیمتگذاری این گوشیها باشد، قیمت آنها متناسب با نرخ رشد ارز بالا میرود؟
بررسیها حاکی از این است که احتمالا واردکنندگان و فروشندگان موبایل در تلاش هستند تا با وضعیت پیش آمده، سود فروش خود را ارتقا دهند. یعنی گویا این افزایش قیمت الزاما به افزایش قیمت ارز مرتبط نیست. در صورتی که فرضیه ارتباط نرخ ارز با افزایش قیمت گوشیها را کنار بگذاریم، باید از وزارت صمت بهعنوان متولی این حوزه توضیح خواست. در واقع وزارت صمت باید مشخص کند که آیا افزایش اعمال شده روی قیمت گوشیها در بازار، قانونی و با مجوز این نهاد مسئول بوده یا خیر؟
در صورتی که افزایش قیمتها قانونی نباشد، باید گفت دقیقا با همان موضوعی مواجه هستیم که محمدرضا فرزین درباره آن هشدار داده بود و این یعنی گرانفروشی در بازار موبایل با سوءاستفاده از شرایط موجود.
با توجه به اینکه عموم فعالان بازار انتظار این افزایش قیمت را نداشتند و قیمت گوشی های زیر ۶۰۰ دلار بدون افزایش قیمت ارز تخصیص داده شده برای واردات آنها افزایش پیدا کرده است، باید گفت این اتفاق مصداق بارز گرانفروشی محسوب میشود و انتظار میرود اقدامات جدیتری از طرف نهادهای مربوطه برای مقابله با آن انجام شود.
ارسال نظر