|

بازار سرمایه / بانک آمریکا / قیمت دلار

بزرگ ترین بانک آمریکا در حیرت / اولین شوک وارد شد

در سه ماهه اول، سیتی گروپ، یکی از بزرگ ترین بانک‌های آمریکا، با ۲۷ درصد کاهش درآمد مواجه شده است.

اقتصاد

بر اساس نتایج مالی خود، سیتی گروپ در سه ماهه اول سال جاری کاهش تقریباً ۲۷ درصدی درآمد را ثبت کرده است.

این بانک سرمایه‌گذاری چندملیتی و شرکت خدمات مالی در ماه ژانویه تا ماه مارس ۳.۳۷ میلیارد دلار درآمد خالص ثبت کرد که نسبت به ۴.۶ میلیارد دلار در مدت مشابه سال گذشته ۲۶.۷ درصد کاهش داشت.

در همین حال، کل درآمد آن به ۲۱.۱ میلیارد دلار رسید که ۱.۶ درصد از ۲۱.۴۵ میلیارد دلار طی این دوره کاهش داشته است.

در میان نتایج منفی، قیمت سهام سیتی گروپ در ساعت ۱۲:۵۳ بعد از ظهر در بورس نیویورک ۲.۱۲ درصد کاهش یافت.

ولز فارگو، یکی دیگر از شرکت‌های خدمات مالی چندملیتی آمریکایی نیز بر اساس نتایج مالی خود که روز جمعه منتشر شد، شاهد کاهش درآمد خالص خود در سه ماهه اول سال جاری بود.

این شرکت در سه ماه منتهی به مارس ۴.۶۲ میلیارد دلار درآمد خالص داشت که ۷.۶ درصد از تقریبا پنج میلیارد دلار در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ کاهش ثبت کرد.

از سوی دیگر، کل درآمد از ۲۰.۷۳ میلیارد دلار در مدت مشابه تنها با ۰.۶۴ درصد افزایش به ۲۰.۸۶ میلیارد دلار رسید.

به نقل از بیزنس، قیمت سهام ولز فارگو در ساعت ۱۲:۵۳ بعد از ظهر در بورس نیویورک ۰.۱۸ درصد کاهش یافت.

سیتی-بانک-1

تاثیر شاخص ها بر کاهش درآمد بانک های آمریکا

شاخص‌های مختلف می‌توانند تأثیر زیادی بر کاهش درآمد بانک‌های آمریکا داشته باشند. در زیر به برخی از شاخص‌های مهم اشاره می‌کنم که می‌توانند بر کاهش درآمد بانک‌های آمریکا تأثیرگذار باشند:

رشد اقتصادی: اگر رشد اقتصادی کشور کاهش یابد، این می‌تواند منجر به کاهش فعالیت‌های تجاری و معاملات بانکی شود، که در نتیجه منجر به کاهش درآمدهای بانک‌ها می‌شود.

نرخ بهره: افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی می‌تواند تاثیر منفی بر کاهش درآمد بانک‌ها داشته باشد. افزایش نرخ بهره می‌تواند باعث کاهش تقاضا برای وام‌ها و سایر محصولات مالی شود و در نتیجه منجر به کاهش درآمدهای ناشی از فعالیت‌های اصلی بانک‌ها گردد.

عملکرد بازار سرمایه: در صورت کاهش عملکرد بازار سرمایه، سهمیه درآمدهای مرتبط با بازار سرمایه در کل درآمد بانک‌ها کاهش خواهد یافت. این شامل درآمدهای حاصل از معاملات سهام، سرمایه‌گذاری‌های مالی و سایر فعالیت‌های مرتبط است.

خطرات و بدهی‌ها: افزایش خطرات مرتبط با وام‌های بانکی، بدهی‌های معوقه و عدم بازپرداخت اعتبار، می‌تواند منجر به کاهش درآمدهای بانک‌ها شود. تأثیر این عوامل بر درآمد بانک‌ها به ویژه در زمان‌های رکود اقتصادی بیشتر مشهود است.

موارد فوق تنها برخی از عواملی هستند که می‌توانند تأثیرگذار بر کاهش درآمد بانک‌های آمریکا باشند. همچنین، عوامل دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشند که در شرایط و متغیرهای مختلف، تأثیرگذاری متفاوتی داشته باشند.

منبع: برنا
کدخبر: 324394

ارسال نظر

 

آخرین اخبار