|

قیمت مرغ/قیمت گوشت/ بازار گوشت

فوری / قیمت جدید مرغ و گوشت اعلام شد ( ۲۹ فروردین)

امروز شاهد کاهش قیمت مرغ کشتار در بازار بودیم. قیمت مرغ کشتار به ۷۹,۰۰۷ تومان رسید که نسبت به روز قبل کاهش داشت. در همین حال، قیمت گوشت گوساله و بوقلمون بدون تغییر باقی ماند.

اقتصاد فوری / قیمت جدید مرغ و گوشت اعلام شد ( ۲۹ فروردین)

بازار گوشت و دام تهران امروز، چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳، شاهد کاهش قیمت مرغ نسبت به روز قبل بود. به عبارت دیگر، قیمت مرغ در بازار روند نزولی داشت.

جدول

قیمت مرغ کشتار امروز

براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، امروز هر کیلو مرغ کشتار در بازار کاهش را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۷۹,۰۰۷ تومان خرید و فروش شد.

قیمت مرغ زنده در بازار

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد ریزش قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۵,۴۲۸ تومان معامله شد.

قیمت گوشت بوقلمون کشتار

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش تغییر محسوس قیمت را تجربه نکرد و کیلویی ۸۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت دام زنده و کشتار در بازار

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را  نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۲۵ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت گوشت شترمرغ کشتار

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۴۱ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته تغییری را تجربه نکرده است.

قیمت گوشت قرمز منجمد امروز

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم طبق روال روزهای اخیر در بازار امروز بدون تغییر نسبت به نرخ روز گذشته، ۳۲۰ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

عوامل موثر بر قیمت مرغ

قیمت مرغ تحت تأثیر چندین عامل قرار می‌گیرد. برخی از عوامل مهم که می‌توانند قیمت مرغ را تحت تأثیر قرار دهند عبارتند از:

۱. عرضه و تقاضا: نسبت عرضه و تقاضا بر روی قیمت مرغ تأثیر می‌گذارد. اگر تقاضا برای مرغ بالا باشد و عرضه کمتر از تقاضا باشد، قیمت ممکن است افزایش یابد.

۲. شرایط آب و هوایی: شرایط آب و هوایی می‌تواند تأثیری در قیمت مرغ داشته باشد. برای مثال، افزایش هزینه‌های نگهداری در طول فصول سرد سال ممکن است به افزایش قیمت منجر شود.

۳. هزینه تولید: هزینه‌های مربوط به تغذیه، نگهداری، پرورش و تولید مرغ نقشی در تعیین قیمت دارند. افزایش هزینه‌های مرتبط با تولید ممکن است به افزایش قیمت مرغ منجر شود.

۴. قیمت تغذیه دام: قیمت تغذیه دام نیز بر قیمت مرغ تأثیر می‌گذارد. اگر قیمت خوراک دام افزایش یابد، هزینه تغذیه مرغ نیز افزایش خواهد یافت که ممکن است به افزایش قیمت مرغ منجر شود.

۵. عوامل دیگر: عواملی مانند تغییرات قوانین و مقررات مرتبط با صنعت مرغداری، نرخ ارز، تغییرات در بازار جهانی و سلامتی و بیماری‌های مرغ نیز می‌توانند بر قیمت مرغ تأثیرگذار باشند.

۶. قوانین و مقررات: قوانین و مقررات مرتبط با صنعت مرغداری می‌توانند بر قیمت مرغ تأثیرگذار باشند. به عنوان مثال، محدودیت‌هایی در تولید یا نگهداری ممکن است به کاهش عرضه و افزایش قیمت منجر شوند.

۷. شرایط بازار جهانی: تغییرات در بازار جهانی، مانند تقاضا و عرضه جهانی یا تحریم‌های تجاری می‌توانند بر قیمت مرغ تأثیر بگذارند. این تغییرات ممکن است تأثیری در قیمت مواد اولیه و تجهیزات مورد استفاده در صنعت مرغداری داشته باشند.

۸. مشکلات سلامتی و بیماری‌ها: وقوع بیماری‌ها در مرغداری‌ها می‌تواند به کاهش عرضه و افزایش هزینه‌ها منجر شود که در نتیجه قیمت مرغ را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، نگرانی‌های مرتبط با سلامتی مرغ و احتمال وقوع بیماری‌های مرتبط با مصرف مرغ نیز می‌تواند تقاضا را تحت تأثیر قرار دهد.

۹. نرخ ارز: تغییرات در نرخ ارز می‌تواند قیمت تجهیزات، خوراک و مواد اولیه مرغداری را تحت تأثیر قرار دهد. افزایش نرخ ارز می‌تواند به افزایش هزینه‌های تولید و در نتیجه افزایش قیمت مرغ منجر شود.

مهم است بدانید که این فاکتورها ممکن است بسته به شرایط محلی و زمانی متغیر باشند و قیمت مرغ در بازار با توجه به این عوامل تعیین می‌شود.

منبع: اقتصادنیوز
کدخبر: 324692
  • ناشناس ارسالی در

    لعنت به من که رآئ دادم
    لعنت به من که به امید عدالت
    کل عمرم را پشت سر شما بیکفایتها طرفداری کردم و ناگهان ۴۰ سال گذشت

ارسال نظر

 

آخرین اخبار