|

پیش بینی بورس امروز ۲۲ اردیبهشت / ریزش شاخص کل ادامه دارد؟

روز چهارشنبه ۵۰ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار سهام خارج شد. نماد فکمند بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از فکمند، نمادهای کیسون، ثامان، خساپا، سفار، سامان، وجامی، دامین، آریا و غالبر در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نمادهای توسن، خاهن، ثفارس، حفارس و غفارس بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

اقتصاد پیش بینی بورس امروز ۲۲ اردیبهشت / ریزش شاخص کل ادامه دارد؟

برای پیش بینی بازار بورس امروز - شنبه ۲۲ اردیبهشت - به روند بازار سهام در روز چهارشنبه توجه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته، شاخص کل با ریزش ۱۲ هزار و ۳۲۸ واحد و شاخص کل هم‌وزن با ۳ هزار و ۳۹۳ واحد کاهش داشت. همچنین، شاخص کل فرابورس با ۱۳۷ واحد افت و شاخص هم‌وزن فرابورس با ۷۶۵ واحد کاهش روبرو شد.

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت بیمه ملت (ملت)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی (غشاذر) و شرکت حمل و نقل پتروشیمی (حپترو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری اقتصاد شهر طوبی (وطوبی)، شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق) و شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان (فگستر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت 

در بورس نمادهای دکوثر (شرکت داروسازی کوثر)، دانا (شرکت بیمه دانا) و غدشت (شرکت دشت مرغاب) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ.س.پ)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) و شرکت سرمایه گذاری توسعه گوهران امید (گوهران) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۴۹ نماد صف خرید داشتند و ۳۹ نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۶ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۶ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۵۵ درصدی به ۱۳۱ میلیارد تومان رسید.

0302019

پیش بینی بورس امروز 

پس از ریزش شاخص در ۴ روز پیاپی در هفته پیشین، در هفته اخیر نیز ۴ روز متوالی شاخص ریزش کرد. شاخص با پیشرانی نمادهای فملی، فولاد، شپنا، شبندر، خودرو و شتران بیش از ۱۲ هزار واحد پایین آمد.

روز چهارشنبه ۵۰ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار سهام خارج شد. نماد فکمند بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از فکمند، نمادهای کیسون، ثامان، خساپا، سفار، سامان، وجامی، دامین، آریا و غالبر در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نمادهای توسن، خاهن، ثفارس، حفارس و غفارس بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند. 

روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد نیز با افزایش اندک ۲ درصدی نسبت به روز قبل به ۳ هزار و ۵۰۹ میلیارد تومان رسید تا در تمامی روزهای معاملاتی هفته در محدوده ۳ همتی قرا داشته باشد.

بنابراین، در آخرین روز معاملاتی هفته شاهد تداوم ریزش بازار بودیم. این در حالیست که پس از فروکش کردن تنش‌های نظامی میان ایران و اسرائیل انتظار می‌رفت شاخص‌های بازار سهام رشد کنند اما نه تنها ریزش بازار ادامه داشت که سطح حمایت ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار واحد نیز در این هفته از دست رفت. حال شاخص به فاصله ۱۹ هزار واحدی مرز ۲.۲ میلیونی رسیده است و اگر ریزش شاخص ادامه یابد امکان از دست رفتن مرز روانی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد وجود دارد.

کارشناسان معتقدند که سیاست گذاری درست و علمی می‌تواند به رشد و تعمیق بازار سرمایه در ایران کمک کند. دولت به جای مداخلات در قیمت گذاری و تزریق سرمایه به بازار، باید ریسک عملیات شرکت‌ها را کاهش دهد، شفافیت بازار را افزایش دهد و با گسترده کردن ابزارها و گزینه‌های سرمایه گذاری زمینه را برای جذب سرمایه و افزایش سرمایه گذاری شهروندان مهیا کند.

منبع: اکوایران
کدخبر: 326434

ارسال نظر

 

آخرین اخبار