رونمایی اژه ای از رابین هود ایرانی / متهم: به مردم کمک می کردم!
در حین سفر حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به استان کهگیلویه و بویراحمد، رسیدگی و اتخاذ تدابیر درباره یک پرونده مهم مرتبط با جرائم اقتصادی و فساد اداری و همچنین یک پرونده با تعداد زیادی شاکی در این استان، در دستور کار رئیس عدلیه قرار گرفت.
در راستای سیاستهای اتخاذ شده از سوی رئیس دستگاه قضا در دوره جدید ناظر بر رسیدگیهای مُتقن، سریع و تخصصی به پروندههای مفاسد اقتصادی و همچنین رسیدگی به پروندههای کثیرالشاکی در نهایتِ سرعت و دقت و لحاظ موازین قانونی در جهت احقاق حق هر چه سریعتر مالباختگان، در جریان سفر حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به استان کهگیلویه و بویراحمد، رسیدگی و اتخاذ تدابیر پیرامون یک پرونده مهم با محوریت جرائم اقتصادی و فساد اداری و همچنین یک پرونده کثیرالشاکی در این استان، در دستور کار رئیس عدلیه قرار گرفت.
در پرونده ناظر بر جرائم اقتصادی و فساد اداری، فعالیت شبکه مجرمانه جعل اسناد رسمی و نقلوانتقال اراضی دولتی کشف شد.
در قبال این پرونده که در دادسرای مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد در حال رسیدگی است، تاکنون تعدادی از اسناد مجعول رسمی کشف و تعداد ۱۰۲ قطعه زمین ثبتی تحت مالکیت دولت (انتقال مِن غیرحق) شناسایی شده و رشوه پرداختی به مستخدمان دولتی نیز کشف شده است.
اژهای (رئیس قوه قضائیه) در جریان بررسی و مطالعه ضمنی این پرونده، ضمن حضور در جلسه بازپرسی آن، به طرح سؤالات تخصصی از بازپرس پرونده پرداخت و در ادامه با رویکردی آسیبشناسانه سؤالاتی را از متهمین پرونده مطرح کرد.
یکی از متهمین این پرونده که پیشتر به شغل مکانیکی اشتغال داشت در پاسخ به سؤالات رئیس قوه قضائیه گفت که در اثر طمع، به شبکه جعل اسناد زمین پیوستم و چندین شماره حساب را به سرشبکه ارائه کردم و در مجموع ۱۵ میلیارد تومان به حسابهایم واریز شد.
رئیس دستگاه قضا از این متهم پرسید که آیا همسر شما از اقداماتتان در شبکه جعل اسناد زمین آگاه بود؟ آیا به شما گوشزد نکرد که ورود این حجم از پول زیاد به زندگیتان، چه منشأیی دارد؟
متهم در پاسخ به این سؤالات رئیس عدلیه گفت که همسرم را در جریان جزییات اتهاماتم گذاشتهام.
در اینجا با درخواست رئیس قوه قضائیه، متهم در همان جلسه بازپرسی با همسرش تماس گرفت؛ در مکالمه میان رئیس قوه قضائیه و همسر متهم پرونده، مشارالیها در ابتدا مُنکر آگاهی از اتهامات همسرش شد، اما وقتی متوجه شد که همسرش در حضور قاضیالقضات، به اقداماتش در شبکه جعل اسناد زمین، اقرار کرده است، اعلام کرد که فقط میدانم که همسرم از کار مکانیکی به کار خرید و فروش زمین، تغییر شغل داده و چندی پیش نیز به مدت سه ماه به خاطر پرونده دیگری بازداشت شده است.
در ادامه، یکی دیگر از متهمین این پرونده جعل اسناد زمین، در پاسخ به سؤالات قاضیالقضات گفت که توانایی ردّمال را دارد و میتواند پول زمینههایی را که پیشتر با اسناد جعلی به فروش رسانده، به خریدار به قیمت روز بپردازد.
در اینجا قاضیالقضات خطاب به این متهم گفت که با توجه به سابقه شما در جعل اسناد زمین و موارد اتهامیتان، فعلاً آزاد نخواهید شد و چنانچه اموالی دارید میتوانید فهرست آنها را با وکالت دادن به وکیلتان برای فروش، ارائه دهید.
در ادامه، یکی دیگر از متهمین پرونده که رئیس پیشین یک اداره بود در پاسخ به سئوالات قاضیالقضات گفت که با حسابهای فرد دیگری از پیمانکاران پول دریافت میکردم و آنها را خرج اداره میکردم.
البته در ادامه با سؤالات تخصصی قاضیالقضات از این متهم مشخص شد که ادعای او مبنی بر دریافت پول از پیمانکاران برای تجهیز اداره، منطبق با حقیقت نیست.
بخشی از این صحبتهای اژهای با یک کلاهبردار بدین شرح است:
متهم: زمین دولتی را میفروختم و به مردم کمک میکردم!
رئیس قوه قضاییه: یعنی با زمینهای مردم و دولت به دیگران کمک میکردید؟!
متهم: اشتباه کردم.
رئیس قوه قضاییه: این اسمش اشتباه نیست.
رئیس قوه قضاییه: اموالی دارید که بفروشید و پول را پس بدهید؟
متهم: بروم بیرون
رئیس قوه قضاییه: این گونه افراد نباید از زندان آزاد شوند، خودت بیرون نمیروی، خیالت راحت باشد. هر کاری میخواهی بکنی، وکیل بگیر وکیل انجام دهد.
جزئیات بیشتر و دقیق از این جلسه قضایی را در ویدئوی منتشر شده در این گزارش مشاهده کنید.
ارسال نظر