|

دستور رئیس جمهور شهید رو زمین نماند | تغییر در یارانه کالا برگ قطعی شد

سید صولت مرتضوی درباره ادامه‌دار شدن طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: یکی از تاکیدات موکد رئیس جمهور شهید ادامه پیدا کردن طرح کالابرگ الکترونیکی با بازطراحی جدید بود. تمام همکاران ما در دولت و سازمان برنامه به دنبال این هستند که طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه پیدا کند.

اقتصاد دستور رئیس جمهور شهید رو زمین نماند | تغییر در یارانه کالا برگ قطعی شد

سید صولت مرتضوی در جلسه کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، اعلام کرد که در ۲ سال گذشته، تعداد بیمه‌شدگان کشاورزان و روستائیان تقریباً به اندازه کل دوره تاسیس صندوق افزایش یافته است. او افزود که در حال حاضر بیش از ۱ میلیون و ۳۶ هزار نفر به این صندوق اضافه شده‌اند.

وی افزود: در بحث توجه به معیشت آحاد مختلف مردم خصوصاً اقشار کم درآمد ۲ طرح جداگانه هم اجرا شده که یکی پرداخت مستمری یا کمک هزینه معیشتی برای دهک‌های مختلف جامعه و طرح حمایت از مادران شیرده و دارای فرزند شیرخوار است.

وزیر کار درباره ادامه‌دار شدن طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: یکی از تاکیدات موکد رئیس جمهور شهید ادامه پیدا کردن طرح کالابرگ الکترونیکی با بازطراحی جدید بود. تمام همکاران ما در دولت و سازمان برنامه به دنبال این هستند که طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه پیدا کند.

کالابرگ- الکترونیک

مرتضوی خاطرنشان کرد: در این دولت و در صندوق بیمه اجتماعی روستائیان به طرح جوانی جمعیت هم توجه ویژه‌ای شده است و اکنون در صندوق کشاورزان عشایر و روستاییان بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر از کسانی که تحت پوشش هستند را بانوان عشایر و روستاییان و کشاورزان تشکیل می‌دهند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در این گردهمایی گفت: پوشش بیمه‌ای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر باید تا سال آینده به بیش از ۵۰ درصد برسد، اما تا آن زمان باید از استان‌هایی که محرومیت کمتری دارند حمایت کرد.

علیرضا عسگریان ادامه داد: صندوق روستائیان و عشایر یک صندوق فوق‌العاده است و شخصاً همیشه فکر می‌کنم که صندوق‌ها مشکلات زیادی را ایجاد کردند، اما صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر به خوبی پیش رفته است.

وی افزود: این صندوق خوب شکل گرفته و به همین دلیل خوب پیش رفته است. در صندوق‌ها کارکنان زیادی استخدام هستند و به هیچ شکل نمی‌توان این چسبندگی را حل کرد، اما صندوق روستائیان و عشایر به این شکل نیست.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه صندوق می‌تواند به بیمه اصلی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: مزیت دیگر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر توازن و تعادل برقرار کردن میان منابع و هزینه‌ها است. صندوق‌های بیمه‌ای از معدود صندوق‌هایی هستند که آینده را می‌بینند و بر اساس آن عمل می‌کنند و تنها در صورتی تراز می‌گیرد که آینده را به خوبی دیده باشد.

وی تاکید کرد: صندوق تامین اجتماعی حداکثر ۵ درصد از منابعی که دارد حاصل از سرمایه‌گذاری است که در صندوق بازنشستگی کشوری این عدد به هشت درصد می‌رسد، در حالی که صندوق روستائیان و عشایر منابع خود را از ۵۱ درصد سود حاصل از سرمایه‌گذاری تامین می‌کند و سهمی که دولت به این صندوق پرداخت می‌کند، ۴۹ درصد است .عسگریان تاکید کرد: برای پایداری منابع در صندوق باید اقداماتی انجام شود که از میان آن می‌توان به رشد خدمت متوازن و متناسب صندوق در مناطق مختلف اشاره کرد. سهم استان سیستان و بلوچستان از کل کشور ۴ درصد و کرمان ۶ درصد است که این بسیار کم است و باید توزیع متناسب و با میل به مناطق محروم باشد.

وی گفت: باید میزان آموزش کارگزاران در مناطق محروم بیشتر باشد و کارکنان بیشتری را در آنجا جذب کند.

معاون مدیر عامل صندوق بیمه‌ اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور هم با اشاره به برنامه دولت برای تحت پوشش قراردادن مادران روستایی گفت: علاوه‌ بر تحت پوشش قراردادن ۳۰۰ هزار مادر روستایی ۲۰۰ هزار نفر دیگر به زودی بیمه می شوند و از خدمات رایگان و بازنشستگی برخوردار خواهند شد.

سجاد طاهری گفت: ما توانستیم بیش از یک میلیون و ۳۵هزار نفر از کشاورزان روستائیان و عشایر فاقد بیمه اجتماعی در کشور را در دو سال اخیر بیمه کنیم که تقریبا معادل ۵۰ درصد کل عملکرد صندوق از ابتدای تاسیس تا قبل از آغاز به کار دولت سیزدهم است.وی گفت: عملکرد صندوق تنها در دو سال اخیر معادل ۹۹ درصد عملکرد دولت های نهم و دهم و بیش از ۸۰ درصد عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم بوده است.

معاون امور استان‌های صندوق بیمه‌ اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور ادامه داد: برای اولین بار بحث درمان تکمیلی برای مستمری بگیران با کمترین پرداخت عملیاتی شد و انشالله در تلاش و برنامه ریزی هستیم تا در استان های دیگر اجرا شود.

این بیمه تکمیلی در سه استان همدان، آذربایجان شرقی و اصفهان عملیاتی شد اما برای اجرای آن در تمامی استان‌های کشور متاسفانه تبصره ای از سوی هیات امنا ابلاغ شد که ما را منع کرده است اما در تلاشیم تا این اقدام مجدداً اجرا شود.وی گفت: یکی از کارهای بزرگی که صندوق انجام داده، این بود که ۳۱۱ هزار نفر را از مادران غیر شاغل روستایی و عشایر را تحت پوشش قرار دادیم و حق بیمه آنها رایگان بود و دولت پرداخت کرد. از یک میلیون نفر که بیمه شده اند حدود ۶۰۰هزار نفر از آن را زنان روستایی و عشایر تشکیل می‌دهند و این ضریب بسیار خوبی است.

طاهری درباره آمار تحت پوشش این صندوق گفت: تعداد کل اعضای صندوق بیش از ۳میلیون نفر است و دیگر یک صندوق کوچکی نیست و پس از تامین اجتماعی، بزرگترین صندوق ییمه اجتماعی کشور هستیم.

وی تاکید کرد: برای مستمری بگیران هم توانسته ایم در حداقل بگیران نزدیک به ۲۱۰درصد رشد مستمری را داشته باشیم و در سایر سطوح هم حدود ۸۳درصد در سه سال مستمری اشان رشد داشته است.

منبع: اقتصادآنلاین
کدخبر: 328941
  • ناشناس ارسالی در

    قرار بود ظرف مدت 72ساعت با کاسبا تسویه ح ساب کنید... الان نزدیک دو ماه شده هنوز پ ول کاسبا رو ندادید... چیو میخایید ادامه بدید..

ارسال نظر