|

ران گوسفندی ۶۷۰ هزار تومان شد | جدول ۳ تیر

قیمت جدید انواع گوشت در تاریخ ۳ تیر به شرح زیر اعلام شد.

اقتصاد ران گوسفندی ۶۷۰ هزار تومان شد  | جدول ۳ تیر

قیمت گوشت قرمز در امروز با تغییرات کمی همراه شد در مقایسه با روز گذشته و جزئیات آن به شرح جدول  زیر قابل مشاهده است.

 

نام محصول

قیمت واحد کیلوگرم (تومان)

راسته با استخوان گوسفندی

۴۰۵,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۶۷۰,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۵۸۵,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۴۵۵,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۳۹۰,۰۰۰

گردن گوسفندی

۳۶۰,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۲۹۰,۰۰۰

گردن گوساله

۲۴۰,۰۰۰

قلم گوساله

۱۹۵,۰۰۰

سردست گوسفندی

۴۹۰,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۴۹۰.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۳۷۰.۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۴۶۵.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۴۸۰,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۶۲۰,۰۰۰

 وضعیت واردات گوشت در کشور

حسن خمیس‌آبادی، رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با بیان اینکه با اجرای کامل طرح ۵ ساله ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز، نیاز کشور به واردات سالانه ۱۵۰ هزار تنی این محصول برطرف می‌شود، گفت: طرح ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز از اواخر سال گذشته در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با هدف تأمین و ثبات نسبی تولید گوشت قرمز در داخل کلید خورده است.

وی اظهار داشت: در قالب این طرح، تحقیقات و تلاقی نژادها با صفات ممتاز در دو بخش گوشت دام سبک و سنگین در بازه زمانی ۵ سال انجام می‌شود.

خمیس‌آبادی با اشاره به تنوع نژادی در دام‌های سبک و سنگین در کشور، تصریح کرد: در حوزه دام سبک ۲۷ نژاد گوسفند و در دام سنگین، نژادهای پربازده داریم و این مؤسسه با برنامه‌ریزی انجام شده قصد دارد از طریق طرح‌های تحقیقاتی ترمینال کراس بین نژادها، میزان کمی و کیفی گوشت قرمز را افزایش دهد به طوری که این طرح تحقیقاتی بسته به میانگین نژادهای پایه می‌تواند ۲۰ تا ۵۰ درصد تولید گوشت در نتایج را نسبت به والدین افزایش دهد.

وی توضیح داد: بر اساس این طرح، نژادهای مختلف با صفات برتر و ژن‌های ممتاز در تولید گوشت، از طریق تلاقی‌گیری با نژادهای مختلف، انتخاب و صفات برتر به نسل بعد منتقل می‌شود و نتایج حاصل از تلاقی‌گری برای حفظ ذخایر ژنتیکی وارد کشتارگاه و از گله حذف می‌شوند.

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور بهره‌گیری از نژادهای پربازده خارجی را یکی دیگر از راهکارهای ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز عنوان و بیان کرد: برخی از نژادهای داخلی توانایی تلاقی‌گری با نژادهای پربازده خارجی را دارند.

وی درباره کمبود منابع آبی برای تأمین علوفه دام داخلی نیز گفت: تلاش می‌کنیم با طرح‌های تحقیقاتی در حوزه تغذیه دام از جمله استفاده از پسماندها و ضایعات بخش کشاورزی و همچنین استفاده از علوفه‌های کم‌آب‌بر، علاوه بر ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت در کشور، از حداقل نیاز آبی بهره ببریم.

خمیس‌آبادی ادامه داد: رویکرد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور و بخش تحقیقات کشاورزی، توسعه و ترویج علوفه‌های کم‌آب‌بر برای تأمین نیاز غذایی دام‌ها است.

منبع: بازار
کدخبر: 329452

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین