پذیرایی ویژه از فرهنگیان | ۱۰۰۰ معلم مهمان این استان شدند
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اعلام کرد که از ابتدای تابستان تا صبح امروز یکشنبه، ۱۹۷ خانواده که شامل ۱۰۲۲ نفر است، در مراکز اسکان تابستانی فرهنگیان استان پذیرش شدهاند. در این مدت، ۱۳۹۶ نفر روز مسافر فرهنگی نیز در این مراکز اسکان تابستانی میهمان بودهاند.
رسول شیدایی مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان افزود: میهمانان فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان در ۱۵ پایگاه در ۱۰۷ آموزشگاه و در ۹۷۷ اتاق (کلاس) پذیرش شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۵۵ اتاق ویژه، ۷۹۲ اتاق الف، ۹ اتاق ب و ۲۱ مکان شامل خانه معلمان و اردوگاه ها است.
شیدایی تصریح کرد: برای تعطیلات تابستان، ۱۵ پایگاه در شهرهای اسدآباد، بهار، تویسرکان، گلتپه، شیرینسو، نهاوند، کبودرآهنگ، ملایر، رزن، سامن، فامنین، لالجین و سه پایگاه در استان همدان برای اسکان فرهنگیان بر پا شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: کلاس ویژه دارای یخچال، تلویزیون، کولر، تخت و فرش است و کلاس «الف» نیز همین امکانات را دارد تنها یخچال و تلویزیون مشترک است و کلاسهای درجه «ب» یخچال و تلویزیون ندارند.
شیدایی با بیان اینکه عوامل اجرایی ستاد اسکان فرهنگیان شامل عوامل ستادی، پایگاهی و آموزشگاهی هستند، گفت: ۱۲۰ نفر عوامل ستادی، ۴۱ نفر عوامل پایگاهی و ۲۰۳ نفر عوامل آموزشگاهی و در مجموع ۳۶۴ نفر، اسکان تابستانه فرهنگیان را بر عهده دارند.
آموزش و پرورش همدان جزو سه استان برتر در حوزه اسکان
وی با اشاره به اینکه پذیرش مسافران به دو روش حضوری و غیرحضوری انجام میشود، افزود: روش غیر حضوری بیشتر برای ایام نوروز کاربردی است، با این حال مسافران فرهنگی برای تعطیلات تابستانه نیز میتوانند در ۴۰ درصد مدارس سطح استان بهصورت غیرحضوری کلاس رزرو کنند.
بیش از هزار نفر روز در مراکز اسکان فرهنگیان همدان پذیرش شدند.
شیدایی خاطر نشان کرد: در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳، آموزش و پرورش استان همدان بر اساس شاخص های ارزیابی شده توسط وزارتخانه جزو سه استان برتر در حوزه اسکان فرهنگیان شد.
وی ادامه داد: آمار اسکان در نوروز ۱۴۰۳ به تعداد سه هزار و ۲۶۳ خانوار و ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر و ۲۳ هزار و ۳۰۸ نفر روز مسافر شامل همکاران فرهنگی شاغل و فرهنگیان بازنشسته و خانواده آنان در اسکان مدارس استان اقامت داشتند.
وی خاطرنشان کرد: ملاک ارزیابی بر اساس شاخص هایی مانند تعریف و ارسال اطلاعات کاربران و پایگاه ها، رزرو اینترنتی، اجرای بخشنامه اسکان، کیفیت افزایی اتاق ها، نظرسنجی و نظارت، آمار پذیرش، تناسب کلاس ها با تقاضای اسکان و ارسال گزارش مصور به وزارت بیان داشتند.
شایان ذکر است که طرح اسکان فرهنگیان در فصل تابستان، به منظور فراهم کردن فرصتی برای تفریح، تجدید نظر در مطالب آموزشی، تبادل تجارب و افزایش دانش و مهارتهای آموزشی است. این برنامهها میتوانند به ارتقای روحیه و افزایش انگیزه معلمان در کلاس درس کمک کنند و همچنین فرصتی برای ارتباط و تبادل نظر با همکاران را فراهم میسازند. این استراحتهای تحصیلی همچنین به فرهنگ آموزشی در کشور کمک میکنند از آنجا که اجازه میدهند تا اعضای هیئت علمی و معلمان از تجربیات دیگران بهرهمند شوند و ایدههای نو برای بهبود کلاس درس های خود به دست آورند. به همین دلیل، این برنامهها نقش مهمی در توسعه حرفهای و شخصی معلمان و ارتقای کیفیت آموزش دارند.
ارسال نظر