|
کدخبر: 329802

قیمت گوشت چرخ کرده ۸۹۵ هزار تومان شد | نرخ گوشت و دام همخوانی ندارد

قیمت روز گوشت گوسفندی در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۳ به شرح مطلب زیر اعلام شد.

اقتصاد قیمت گوشت چرخ کرده ۸۹۵ هزار تومان شد | نرخ گوشت و دام همخوانی ندارد

قیمت گوشت گوسفندی در بازار روز برای تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته گوشت چنجه گوسفندی یک کیلوگرم ۱,۲۵۰,۰۰۰ تومان است.

قیمت گوشت گوسفندی بسته بندی امروز

قیمت سردست گوسفندی بسته بندی شده در بسته ۳.۵کیلوگرم ۶۹۵ تومان است برای خرید شقه گوسفندی هم باید ۵ میلیونو ۳۶۰ هزار تومان پرداخت کنید.

چرخ کرده گوسفندی

قیمت چرخ کرده گوسفندی بدون چربی هم امروز ۸۹۵ هزار تومان اعلام شده است.

اخبار جدید قیمت گوشت گوسفندی ۱۴۰۲

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.

علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.

پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفته های اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.

قیمت انواع گوشت گوسفندی بسته بندی

نام محصول وزن قیمت / تومان
چرخ کرده گوسفندی بدون چربی ۱کیلوگرم ۸۹۵٫۰۰۰
شقه گوسفندی ۸ کیلوگرم ۵٫۳۶۰٫۰۰۰
سردست گوسفندی بره ۳.۵کیلوگرم ۶۹۵٫۰۰۰
چنجه گوسفندی ۱کیلوگرم ۱٫۲۵۰٫۰۰۰
 

 

راهکار اساسی تنظیم بازار گوشت قرمز چیست؟

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه مشکلی در عرضه دام نداریم، گفت: با توجه به زایش های زمستان و بهار، تا پایان شهریور میزان عرضه دام رو به افزایش است و قیمت ها حالت سینوسی دارد به طوریکه در برخی مقاطع کاهش و برخی مقاطع ناشی از رویداد و مناسبت های مختلف افزایش یافته است.

او با بیان اینکه افزایش حجم واردات گوشت نقش موثری در تنظیم بازار نداشته است، افزود: افزایش حجم واردات نه تنها هیچ کمکی به تولید داخل و کاهش قیمت گوشت در بازار نکرد، بلکه منجر به کاهش سرانه مصرف و حذف تولیدکنندگان شد.

صدردادرس ادامه داد: هم اکنون مخالف واردات به شکل کنونی هستیم و همواره در داخل ظرفیت های خوبی وجود دارد که مسئولان باید بدنبال راهکار رفع مشکلات باشند، در حالیکه طی ماه های اخیر با آدرس های اشتباهی که می دهند بدنبال راهکارهایی می روند که نتیجه ای جز ضربه زدن به تولید داخل، کاهش تقاضا و حذف گوشت از سفره خانوار در بر نداشته است. براین اساس مسئولان با اتخاذ سیاست های مناسب باید به تولید داخل کمک کنند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک با اشاره به چالش های پیش روی تولید دام در کشور افزود: تولیدکننده نقدینگی لازم برای خرید نهاده را ندارد و مصرف کننده بدلیل بالا بودن قیمت تمام شده امکان خرید گوشت تولید داخل را ندارد که برای هر ۲ این مشکلات راهکار وجود دارد، هرچند آمار و ارقام اثبات کرده که واردات نتیجه ای در بر نداشته است.

تولید پایدار دام و گوشت قرمز راهکار اساسی ایجاد تعادل در بازار 

صدردادرس با اشاره به راهکارهای ایجاد تعادل قیمت گوشت در بازار افزود: با تولید پایدار دام و گوشت قرمز، بازار به تعادل می رسد، اما با تولیدی که عرضه مبتنی بر واردات است، شرایط باثبات در بازار ایجاد نمی شود. درحالیکه با رفع مشکل کمبود نقدینگی دامداران و کاهش قیمت تمام شده، بازار به ثبات می رسد.

او با اشاره به قیمت منطقی دام و گوشت قرمز گفت: در شرایط عادی قیمت تمام شده هر کیلو بره نر پایه پروار ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است، اما در شرایط مختلف براساس بحث عرضه، تقاضا و شرایط  دام در رویدادهای مختلف اثرگذار است.

قیمت عرضه گوشت با دام همخوانی ندارد

مدیرعامل اتحادیه دام سبک ادامه داد: اگر تولید داخل به انبوه برسد و همواره تکیه بر تولید داخل باشد، می توان به تولید پایدار دست یافت و همواره با انبوه شدن تولید، قیمت متعادل می شود.

او با بیان اینکه تعادل قیمت با نرخ مصوب و دستوری محقق نمی شود، افزود: نرخ منطقی دام متشکل از قیمت تمام شده با احتساب سود عادلانه است که متاسفانه به رغم قیمت ۲۵۰ هزارتومانی به ازای هر کیلو دام زنده، گوشت با نرخ ۷۰۰ هزارتومان در مغازه ها عرضه می شد که این امر نشان می دهد که در بحث عرضه دچار چالش هستیم‌.

صدردادرس ادامه داد: با توجه به عدم همخوانی قیمت گوشت با نرخ دام باید شرایطی ایجاد شود که قیمت منطقی شود و همواره با رفع مسائل کمبود نقدینگی دامداران و کاهش قیمت تمام شده پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد.

منبع: اقتصادآنلاین

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها