|

کارشکنی بانک ها در پرداخت وام ازدواج | صدای دولت درآمد!

متقی فر، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش گفت: از جمله مشکلاتی که زوج‌های جوان درباره دریافت وام ازدواج از آن شکایت دارند؛ پرداخت نشدن یک ماهه وام ازدواج بعد از تکمیل مدارک و همچنین موضوع ارجاع به شعبه است.

اقتصاد کارشکنی بانک ها در پرداخت وام ازدواج | صدای دولت درآمد!

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش اعلام کرد که با افزایش تعداد متقاضیان وام ازدواج جوانان، مشکلاتی در پرداخت تسهیلات به وجود آمده است. او افزود: به دلیل عدم همکاری برخی از بانک‌ها، مشکل وام ازدواج جوانان همچنان باقی مانده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش گفت: از جمله مشکلاتی که زوج‌های جوان درباره دریافت وام ازدواج از آن شکایت دارند؛ پرداخت نشدن یک ماهه وام ازدواج بعد از تکمیل مدارک و همچنین موضوع ارجاع به شعبه است.
 
متقی فر افزود: در سه ماه اخیر سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ تعداد متقاضیان در صف وام ازدواج افزایش پیدا کرده است و به همین علت معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان این موضوع را رصد و پیگیری کرده است و برای تسریع در روند پرداخت تسهیلات ازدواج، گزارشی از وضعیت کنونی تنظیم و  به چهار دستگاه نظارتی ارسال کرده است.
 
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش گفت: این معاونت وضعیت کنونی را رصد کرده است و بطور جدی پیگیر پرداخت وام ازدواج جوانان و اجرایی شدن درست قوانین بانکی در این زمینه است.

همچنین بانک مرکزی،به منظور حمایت از خانواده و افزایش جمعیت  وام فرزند آوری با سود ۴ درصد ارائه می‌دهد. در این گزارش، لینک دسترسی به فرم ثبت نام وام فرزندآوری ارائه شده است.

افرادی که فرزندانی در تاریخ یکم فروردین ۱۴۰۰ و بعد از آن متولد شده‌اند، می‌توانند از وام فرزندآوری بهره‌مند شوند. اقساط این وام پس از گذشت شش ماه از تاریخ دریافت آن شروع می‌شود و کارمزد آن چهار درصد به صورت سالانه محاسبه می‌شود.

وثیقه مورد نیاز برای دریافت این وام شامل یکی از موارد داشتن حساب یارانه، سهام عدالت ، سفته، یک نفر ضامن و یک نفر بستگان درجه اول می‌شود.

والدین می‌توانند برای دریافت این وام ابتدا با مراجه به آدرس www.ve.cbi.ir، در سامانه بانک مرکزی ثبت نام کرده و در مرحله دوم کد رهگیری از سامانه را دریافت کنند.

پس از دریافت کد رهگیری، ۱۲ روز فرصت دارند به بانک مراجعه کرده و پس از مراجعه به بانک متقاضیات برای تکمیل مدارک ۶۰ روز فرصت دارند تا مدارک مورد نیاز را ارائه دهند.

فرم ثبت نام وام فرزند آوری

فرم ثبت نام وام فرزند آوری را از لینک زیر دریافت کنید.

https://ve.cbi.ir/TasRequest.aspx

طبق قانون بودجه ۱۴۰۳، تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به ازای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، به ازای فرزند دوم ۸۰ میلیون تومان، به ازای فرزند سوم ۱۲۰ میلیون تومان، به ازای فرزند چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم و به بعد ۲۰۰ میلیون تومان است.

بانک مرکزی در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تسهیلات قرض الحسنه فرزند ارائه می­ نماید. این وام به پدرانِ دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران بابت فرزندان متولد شده در داخل کشور از تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ به بعد، حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند تعلق می‌گیرد.

ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳ به صورت اینترنتی و از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به نشانی ve.cbi.ir صورت می پذیرد؛ این سایت تنها مرجع رسمی کشور جهت ثبت نام متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه فرزند است.

وام-ازدواج-فرزند-آوری

شرایط وام فرزند آوری

 دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران

۲- پدر متولدین سال (۱۴۰۰/۰۱/۰۱) به بعد و حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند

۳- وام فرزند آوری الزامی به سپرده گذاری ندارد

۴- آغاز بازپرداخت وام فرزند آوری، پس از ۶ ماه از دریافت وام می باشد.

۵- ارائه اصل شناسنامه فرزند و پدر وی در زمان مراجعه به بانک الزامی است

۶- به هر فرزند متولد شده تنها یکبار تسهیلات فرزند به پدر تعلق می گیرد.

۷- تسهیلات حسب مصوبات شورای پول و اعتبار با کارمزد حداکثر ۴ درصد به صورت سالانه است.

۸- در مورد تولد فرزندان دو قلو و بیشتر، به ازای هر فرزند، یک وام تعلق می گیرد.

۹- تسهیلات تولد فرزند به افرادی تعلق می‌گیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲/۵ نباشد .

۱۰- در صورتی که حین دوره بازپرداخت تسهیلات تولد فرزند، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا آمد، پرداخت تسهیلات مذکور طبق ضوابط به کودک بعدی امکان پذیر است.

۱۱- در صورت فوت پدر طفل یا طلاق والدین تسهیلات مذکور به شخصی که نماینده قانونی و قضائی ولی قهری یا قیم طفل می باشد با ارائه حکم دادگاه پرداخت خواهد شد.

مدارک وام فرزندآوری

۱- اصل شناسنامه پدر و فرزند

۲- اصل کارت ملی پدر یا نماینده قانونی و قضائی

۳- کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت

۴- کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سایت پس از مرحله ثبت نام

۵- ارائه حکم دادگاه در صورت لزوم

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
کدخبر: 330903

ارسال نظر

 

آخرین اخبار