|

قابل توجه مسافران اسنپ | قوانین لغو سفر تغییر کرد

شرایط و قوانین لغو سفر کاربران مسافر اسنپ تغییر کرد. از این پس، خسارت رانندگانی که در بعد از مدتی به مقصد می‌رسند و ناگهانی سفر توسط مسافر لغو می‌شود، پرداخت خواهد شد.

اقتصاد قابل توجه مسافران اسنپ | قوانین لغو سفر تغییر کرد

اسنپ به‌تازگی قوانین مربوط به هزینه‌ لغو سفر کاربران مسافر را به‌روزرسانی کرده است و مطابق با آن پس از رسیدن راننده به مبدأ و گذشت ۵ دقیقه از زمان قبول درخواست سفر، در صورتی‌که مسافر سفر را لغو کند، یا تا ۵ دقیقه بعد از رسیدن راننده، در مبدأ حاضر نشود و راننده مجبور به لغو سفر شود، مسافر موظف به پرداخت هزینه لغو سفر به کاربر راننده خواهد شد. این هزینه جبران زمان تلف شده و هزینه سوختی است که راننده برای رسیدن به مبدا صرف کرده است و مستقیماً بدون کسر کمیسیون، به حساب کاربر راننده واریز خواهد شد.

اسنپ از زمستان ۱۴۰۰، برای کاهش لغو سفر، راهکارهایی برای هر دو گروه کاربران راننده و مسافر طراحی کرده است تا از اتلاف وقت و هزینه آن‌ها جلوگیری کند. کاربران راننده اسنپ مجاز به لغو سفر بیش از حد تعیین‌شده در طول ۲۴ ساعت نیستند و در صورت لغو غیرموجه بیش از تعداد معین با محدودیت‌هایی در پذیرش درخواست سفر مواجه می‌شوند. در سفرهایی که از سوی مسافر لغو می‌شوند هم برای جبران خسارت کاربر راننده و متعادل ماندن نسبت عرضه و تقاضا هزینه‌ای تعیین شده که مسافر موظف به پرداخت آن است و به صورت مستقیم بدون دریافت کمیسیون به حساب کاربر راننده واریز می‌شود.

به گزارش اسنپ، روزانه حدود ۷۰ هزار سفر اسنپی پس از رسیدن کاربر راننده به مبدأ، توسط مسافر لغو می‌شوند. به طور میانگین کاربران راننده در اسنپ ۳ دقیقه بعد از پذیرش درخواست سفر به مبدأ می‌رسند. با در نظر گرفتن ۷۰ هزار لغو سفر در روز می‌توان گفت زمان تلف‌شده کاربران اسنپ در روز چیزی حدود ۳۵۰۰ ساعت و معادل ۱۴۵ روز است.

این زمان تلف شده در کنار هزینه سوختی که کاربر راننده برای رسیدن به مبدأ سفر صرف می‌کند و همین‌طور بیرون ماندن از چرخه ارسال درخواست‌ها موجب هدر رفتن بخشی از سرمایه شغلی کاربران راننده اسنپ و همینطور برهم‌خوردن تعادل عرضه و تقاضا می‌شود. بر همین اساس اسنپ با ایجاد تغییراتی در شرایط هزینه لغو سفر مسافر تلاش می‌کند با کاهش تعداد لغو‌ سفر پس از رسیدن راننده به مبدأ، تعادل را در چرخه سفرها برقرار کند و خسارت کاربران راننده را جبران کند.

چه سفرهایی شامل هزینه‌ی لغو سفر می‌شود؟

اسنپ قابلیت «هزینه لغو سفر» را طراحی کرده تا در صورت لغو غیرضروری سفر به کاربران راننده‌ای که خود را به مبدأ رسانده‌اند هزینه‌ای بابت جبران خسارت پرداخت شود. این هزینه مستقیما و بدون کسر کمیسیون به حساب راننده واریز خواهد شد. در مرحله دوم این طرح، هزینه لغو سفر شامل مواردی می‌شود که کاربر راننده به مبدأ سفر رسیده و ۵ دقیقه‌ از قبول شدن درخواست سفر مسافر گذشته است، اما سفر به دلیل لغو غیرضروری از سوی مسافر یا حاضر نشدن مسافر در مبدا انجام نشود.

اسنپ

تشخیص لغو غیرضروری سفر و ثبت درخواست تجدیدنظر

در موقعیت‌هایی که لغو سفر مشمول هزینه شود، ابتدا پیام هشداری با ذکر مبلغ هزینه‌ لغو به مسافر نمایش داده می‌شود تا در صورت پذیرش این موضوع لغو سفر را انجام دهد. اسنپ در این موارد، بلافاصله پس از لغو سفر، به وسیله یک سیستم هوشمند موقعیتی که سفر در آن لغو شده، مسیر پیش روی کاربر راننده و مدت زمان طی‌شده از قبول درخواست سفر را بررسی می‌کند و مسافر را به وسیله یک پیامک از وضعیت هزینه لغو سفر خود مطلع می‌کند.

در برخی از مواقع ممکن است مسافر به دلیل شرایطی اضطراری ناچار به لغو سفر شود، اسنپ امکانی را برای بررسی دقیق دلایل لغو سفر نیز در نظر دارد. برای این کار تنها کافی است به منوی اسنپ مراجعه کنید، به بخش «ارتباط با پشتیبانی» بروید و از دسته‌بندی مالی، گزینه‌ی «اعتراض به هزینه‌ لغو سفر» را انتخاب کنید و با ثبت سفر مربوطه، جزئیات دلایل لغو خود را شرح دهید. پشتیبانی اسنپ پس از بررسی نتیجه را در منوی ارتباط با پشتیبانی در بخش «بررسی‌شده» به شما اعلام خواهد کرد.

نحوه پرداخت و مبلغ هزینه لغو سفر در اسنپ

هزینه لغو سفر به عنوان بدهی در حساب کاربری مسافران ثبت می‌شود و به صورت خودکار از موجودی آن‌ها کسر نمی‌شود. جزئیات مربوط به لغو سفر و مبلغ و تاریخ آن در بخش «پرداخت‌های معوقه» در منوی اپلیکیشن اسنپ ثبت می‌شود. این هزینه در شهرهای مختلف متفاوت و بین ۲ هزار و پانصد تا ۵ هزار تومان است که به طور کامل و بدون کسر کمیسیون به حساب کاربر راننده واریز می‌شود. هر مسافر تا ۳ بار فرصت دارد، هزینه‌های معوقه لغو سفر خود را پرداخت کند. اگر مسافری برای بار چهارم مشمول هزینه لغو سفر شود، تا زمان پرداخت بدهی، قادر به ادامه استفاده از اپلیکیشن نخواهد بود.

منبع: گجت نیوز
کدخبر: 339247

ارسال نظر