|

اختصاصی گسترش نیوز؛

اولین رویداد ENTER شریف برگزار شد

اولین رویداد ENTER شریف توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف امروز ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

اقتصاد

نخستین رویداد ENTER شریف با هدف آشنایی با کارآفرینی و فضای کسب و کار دانشگاه شریف برای ورودی های ۱۴۰۳ در سالن همایش های جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد.

در این همایش مدیرعامل دیجی‌کالا، به عنوان مهمان ویژه حضور داشت. جعفر بلوک آذری (معاون توسعه سازمان و سرمایه انسانی همراه اول) ، مونا ناصری(مدیرعامل بانا)، سعید حسن پور (معاون توسعه نوآوری صندوق سرمایه گذاری فولاد مبارکه)، علیرضا جعفر(مدیر مرکز کارآفرینی شریف) و احمد عطار زاده (مدیر مارکتینگ تپسل)  سخنرانان این همایش هستند. 

اینتر

ضمنا آرمان صفایی به عنوان مدیرعامل شرکت تریبون، مقداد ولایی(مدیرعامل شرکت جاب ویژن)، احمد طاهرخانی(مدیرعامل هومکا) در همایش موسوم به Enter در قسمت پنل شرکت های شریفی حضور دارند.

سعید حسن پور، معاون توسعه نوآوری صندوق سرمایه گذاری فولاد مبارکه در ابتدای همایش گفت: شرکت فولاد مبارکه در قسمت های فناورانه ورود خواهد کرد تا ۲ شرکت مورد حمایت فولاد مبارکه در آینده در زمره شرکت های یک همتی قرار گیرند. هدف اصلی دانشگاه در وهله اول عرضه علم است و بزرگترین دستاورد دانشجو، کار تیمی محسوب می شود. کسب مهارت های کارآفرینی باید در اولویت های دانشجوها در ابتدای مسیر باشد. 

او ادامه داد: مهارت نوشتاری می تواند در آینده برای کارآفرینی و نوآوری بسیار مفید باشد. کارآفرینی موفق در فضای دیجیتال رخ نمی دهد، در اصل ریشه توفیق در این زمینه، وجه تمایز رشته تحصیلی است. کارآفرینی انفرادی محکوم به شکست است.

حسن_پور

مونا ناصری، موسس و مدیرعامل بانا در ادامه همایش اظهار کرد: موضوع کنجکاوی و بی تفاوتی، محورهای مورد نظر من در این مقطع است. امر بی تفاوتی می تواند آثار مخربی برای علاقه مندان به مبحث کارآفرینی داشته باشد. عدم علاقه به رشته تحصیلی در دانشگاه پیامدهای جدی به همراه خواهد داشت. 

او افزود: مطالعه کتاب های تازه و تخصصی در حوزه کارآفرینی و مدیریت می تواند اثرات منحصربه فردی برای دانشجویان علاقه مند به فضای کسب و کارهای نوآورانه در پی داشته باشد.

ناصری

احمد عطارزاده، مدیر مارکتینگ تپسل در ادامه همایش بیان کرد: این روزها در خصوص عدم تاثیر دانشگاه در آینده دیجیتال مارکتینگ صحبت می شود اما متاسفانه چنین گزاره ای از اساس اشتباه است. مسیر آکادمیک برای موفقیت در کارآفرینی بسیار موثر ارزیابی می شود. نقش مثبت دانشگاه را نمی توان انکار کرد. هنرمندان هزاره سوم، تاجران و کارآفرینان موفق همواره از مسیر دانشگاهی گذر کردند و برای خود جایگاه رفیعی پدید آوردند‌.

او اضافه کرد: تبدیل سرمایه های اقتصادی به دستاوردهای سیاسی، مثال خوبی در این زمینه به شمار می رود. مسیری که دانشگاه برای شما می سازد، یک مسیر هدفمند است که در سایر مراحل زندگی یافت نخواهد شد.

عطارزاده

آرمان_صفایی

در قسمت پنل شرکت های شریفی، آرمان صفایی به عنوان مدیرعامل شرکت تریبون، مقداد ولایی (مدیرعامل شرکت جاب ویژن)، احمد طاهرخانی (مدیرعامل هومکا) حاضر بودند که خلاصه ای از این پنل را در ادامه گزارش مشاهده می کنید. 

آرمان صفایی، مدیرعامل شرکت تریبون گفت: ارتباط خوبی را با مرکز کارآفرینی شروع کردم و هنوز هم با این مرکز در ارتباط هستم. موقعیت‌های خوبی برای اشتغال دانشجویان در دانشگاه وجود دارد و باید دنبال فضای کسب‌وکاری باشند. حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد اقتصاد کشور دست فارغ التحصیلان دانشگاه شریف است. روسای پارک علم و فناوری و مرکز کارآفرینی هئیت علمی دانشگاه نبودند و روند کار دست جوانان با انرژی بود. هر هفته بازدیدهایی از صنایع داشتیم و این روند آن‌قدر برای دانشجویان جذاب بود که رکورد بازدید را ثبت کردیم. توصیه به دانشجویان می‌کنم که مرکز کارآفرینی را ببینند و همراه این مرکز باشند.

مقداد صفایی یکی از بنیان‌گذاران جاب ویژن در این پنل گفت: ورودی ۱۳۸۴ در رشته مهندسی برق دانشگاه تهران بودم. مهندسی رشته من نبود و تغییر روند دادم. در دوران دانشگاه علاوه بر مسائل درسی باید به مسائل غیر درسی نیز پرداخت. کمتر از ۱۰ واحد درسی در دوران لیسانس برای من جذاب بود. در دوران دانشگاه باید به فکر کار و اشتغال باشیم. شاید کسب‌وکاری را در دوران دانشگاه پیدا کنیم که ارتباطی به رشته تحصیلی نداشته باشد اما حتماً در آینده شرایط خوبی را برای دانشجو فراهم می‌کند.

احمد طاهرخانی؛ مدیرعامل هومکا گفت: وردی ۱۳۸۷ دانشکده مهندسی صنایع شریف هستم. رشته صنایع این خوبی را دارد که با مدیران صنعت کشور آشنا می‌شویم و در حین تحصیل ذهنمان سمت کسب‌وکار هم می‌رود. در سال ۱۳۹۱ وارد یک شرکت مشاوره و مدیریت شدم؛ در این شرکت من با کسب‌وکارهای مختلفی آشنا شدم و دیدگاه‌های خوبی را به من داد. چندین سال در شرکت های گوناگون مختلف چرخیدم؛ شاید ماندگار نبودم اما تجربه‌های خوبی کسب کردم و مسیر خودم را پیدا کردم. در مسیر کارآفرینی مهم‌ترین دارایی کسب‌وکار ارتباطات اش است. در روزهایی این ارتباطات تأثیرگذار است که نجات‌دهنده است. به دانشجویان توصیه می‌کنم؛ مسیر شغلی را همراه با مسیر تحصیلی در پیش بگیرند.

کدخبر: 341000

ارسال نظر