|

اختصاصی گسترش نیوز؛

لیست گران‌ترین نقاشی‌های جهان | معرفی ۴ نقاشی ایرانی که دنیای هنر را به لرزه انداختند

نقاشی یکی از هنرهای جذاب و گران شمار می‌آید. آثار خلق شده در این زمینه هنری، طرفداران فراوانی دارند و در میان علاقه‌مندان به هنر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. در این گزارش، به معرفی گران‌قیمت‌ترین نقاشی‌های جهان خواهیم پرداخت.

اقتصاد

بسیاری از آثار هنری و تابلوهای نقاشی در نگاه اول ارزش زیادی ندارند و شاید از نظر ما زیبا هم نباشند؛ اما وقتی  عمیق به تصویر بنگریم و از نگاه هنرمندانه به آن بنگریم؛ ارزش کار هنری  پیش رو  را درک می کنیم. اغلب تابلو های نقاشی یا در حراجی های عمومی به فروش گذاشته می شوند یا  در مهمانی های خصوصی اهالی هنر  برای فرو در معرض دید قرار می گیرند. در این گزارش با گرانترین تابلوهای نقاشی دنیا آشنا می شویم. 

مونالیزا

مونالیزا یا لبخند ژکوند، از معروف‌ترین آثار لئوناردو داوینچی نقاش شناخته شده ایتالیایی است. این اثر در موزه لوور پاریس نگهداری می‌شود. این اثر بیشترین ارزش بیمه‌ای را در آثار نقاشی دارد. مونالیزا در سال ۱۹۶۲ صد میلیون دلار ارزش‌گذاری شد. با توجه به تورم، در سال ۲۰۲۰، ارزش آن به ۸۶۰ میلیون دلار رسید.

مونالیزا

راز نقاشی مونالیزا

یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های مونالیزا، حالت چهره‌ی اوست که معمولاً به عنوان مرموز توصیف می‌شود. لبخند ملایم و نگاه نرم او، بیننده را از زوایای مختلف تحت تأثیر قرار می‌دهد که این نتیجه‌ی استفاده‌ی ماهرانه‌ی لئوناردو از نور و سایه است. ژست او با دستانی که به آرامی روی هم قرار گرفته‌اند، حس آرامش و ظرافت را منتقل می‌کند و به آرامش کلی نقاشی می‌افزاید.

سالواتور موندی ۴۵۰

سالواتور موندی در ایتالیایی به معنای منجی جهان است. این نقاشی منتسب به لئوناردو داوینچی است. در این نقاشی، تصویر عیسی مسیح در حالیکه یک گوی شیشه‌ای در دست گرفته است، به تصویر کشیده شده است. این تابلو در حراجی کریستیز نیویورک به قیمت ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد.

سالواتور-نقاشی

کی ازدواج خواهی کرد؟

این نقاشی توسط پل گوگن نقاش فرانسوی در سال ۱۸۹۲ به تصویر کشیده شد. گوگن این نقاشی را در سفرش به تاهیتی کشید و دو زن تاهیتی را تصویر کرد. این اثر در سال ۲۰۱۵ به یک خریدار ناشناس به مبلغی حدود ۳۰۰ میلیون دلار فروخته شد.

کی ازدواج-خواهی-کرد

ورق‌بازان

این تابلو که دو مرد را در یک کافه در حال بازی با ورق به تصویر کشیده است، توسط پل سزان نقاش فرانسوی، در اواخر قرن نوزدهم خلق شد. تقارن دو ورق‌باز و نوآوری‌های سزان در این اثر باعث شهرت آن میان هنرمندان شده است. ورق‌بازان در سال ۲۰۱۱ با قیمت ۲۵۰ میلیون دلار به دولت قطر فروخته شد.

ورق-بازان

چهار نقاشی گران‌قیمت ایران

هنرمندان نقاش ایرانی مانند بانو ایران درودی و سهراب سپهری از چهره‌های برجسته‌ای هستند که آثارشان در سطح جهانی شناخته شده‌اند. در سیزدهمین و چهاردهمین حراج تهران، گران‌قیمت‌ترین آثار ایرانی به فروش رسیدند.

خاطرات امید

تابلو خاطرات امید اثر آیدین آغداشلو در سیزدهمین حراج تهران در سال ۱۳۹۹به قیمت ۱۲ میلیارد تومان به فروش رفت.

خاطرات-امید

روز و شب را می‌شمارم، روز و شب

رضا درخشانی با تابلویی دو لته در ابعاد ۱۸۰*۴۰۰ سانتی‌متر به نام «روز و شب را می‌شمارم، روز و شب» توانست با قیمت ۵میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان تعجب حاضرین را برانگیزد. درخشانی با بداهه‌پردازی در خلق این اثر عظیم، توجهبسیاری را به خود جلب کرد.

روز و شب را می‌شمارم، روز و شب

گنبد آبی

گنبد آبی تابلوی کامران حسن زاده با نام مستعار «وای زی کامی» به عنوان گران‌ترین اثر در چهاردهمین حراج تهران با قیمت ۴میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان چکش خورد. این اثر با ترکیب مواد روی کتان در سال ۱۳۸۷خلق شده است. حسن زاده در این اثر سعی دارد تا ارتباط معماری جهان شرق و انسان امروز و ابعاد روحانی آن را تصویر کند.

گنبد آبی

ما، رزها

تابلوی «ما، رزها» اثری از فرهاد مشیری، با قیمت ۴میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در حراج تهران فروخته شد. مشیری این تابلو را با الهام از کارت پستال لوئیس ویتون خلق کرده است. وی علاوه بر نقاشی از سنگ و مروارید نیز در این اثر استفاده کرده است.

ما، رزها

زنی با کلاه بِرِه بنفش

تابلوی نقاشی «زنی با کلاه بِرِه بنفش» که توسط پابلو پیکاسو هنرمند پرآوازه اسپانیایی در سال ۱۹۳۷ خلق شده و بیش از سه دهه در یک مجموعه هنری خصوصی نگهداری شده بود، در حراجی آثار هنری مدرن و امپرسیونیست «بونهامس» به قیمت ۱۰ میلیون و ۸۳۷ هزارو ۶۳ دلار فروخته شد. این نقاشی که در سال ۱۹۸۴ توسط مالکان پیشین آن از یک گالری آمریکایی خریداری شده بود، در حراجی اخیر «بونهامس» برای نخستین‌بار به مزایده گذاشته شد. کارشناسان ارزش تقریبی این تابلوی نقاشی را بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار تخمین زده بودند. «پیکاسو» این اثر را در دوره‌ای خلق کرد که نقاشی‌های معروف «زن گریان» و «گرنیکا» را کشیده بود.

زنی با کلاه بنفش

کدخبر: 341420

ارسال نظر