|

موج جدید سرمایه‌گذاری در کشور | وزیر صمت پرده برداشت

وزیر صنعت، معدن و تجارت در گردهمایی مدیران ستادی و استانی وزارت صمت برای تبیین سیاست‌ها و راه‌کارهای تحقق شعار سال از دستورالعمل جدید سرمایه‌گذاری برای تولید روشنایی کرد.

اقتصاد

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سید‌محمد اتابک با رونمایی از بسته جدید سرمایه‌گذاری برای تولید گفت: در تحریم‌های ظالمانه، سرمایه‌گذاری به عنوان مولفه توسعه صنایع هدف گرفته شده و دولت به دنبال فراهم‌ ساختن بستر سرمایه‌گذاری امن و مطمئن در صنایع و تولیدات کشور است.

وی افزایش بودجه وزارت صمت را نتیجه توجه رئیس دولت به نقش تولید و صنعت به عنوان پیشران توسعه و پیشرفت کشور عنوان کرد و این تغییر را نقطه شروعی برای تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید دانست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت پیمان‌های بین‌المللی را عامل رونق تجارت و دسترسی طرفین به بازار و رشد تولید عنوان و تصریح کرد: بهبود اقتصاد، بهبود معیشت را به دنبال خواهد داشت و امسال با توجه به فرمایش رهبری و شعار سال این روند با سرعت بیشتری ادامه می‌یابد.

­اتابک در ادامه گفت: یکی از کار‌های مترقی و خوب سال‌های گذشته، قانون رفع موانع تولید و ستاد تسهیل بود که فرا وزارت خانه‌ای عمل می‌کند، مدیران استانی باید برای این ستاد برنامه ویژه داشته باشند و کارخانه‌های راکد را فعال کنند.

دستورالعمل جدید سرمایه‌گذاری برای تولید با شناسایی نقاط ضعف و موانع موجود بر سر راه تولید، بروکراسی اداری را به شدت کاهش و با تفویض اختیار به استان‌ها، ارایه تسهیلات و مشوق‌های تولید و صادرات، سرمایه‌گذاری در این بخش را تقویت خواهد کرد.

 

منبع: ایلنا
کدخبر: 351224 پریا ابراهیمی

ارسال نظر