|

آیا این مرد رئیس بانک مرکزی خواهد شد؟ + عکس

در سوابق اجرایی صالح آبادی مسئولیت های مختلفی به چشم می خورد که اغلب بورسی است.

بانک و بیمه

بر اساس اخبار غیر رسمی منتشر شده در فضای مجازی علی صالح آبادی احتمالا به عنوان رئیس بانک مرکزی در کابینه رئیسی خبر می دهند.

تاکنون گزینه های متعددی برای انتخاب رئیس کلی بانک مرکزی چون دکتر محمدرضا فرزین، علی صالح آبادی، سید شمس الدین حسینی، مجید قاسمی مطرح بوده است اما گویا از بین آنها علی صالح آبادی شانس بیشتری برای گرفتن پست احتمالی مدیریت بانک مرکزی را دارد.

صالح آبادی کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق است.  وی از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۳ ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را به عهده داشت و پس از آن مدیرعامل بانک توسعه صادرات شد.

به گفته کارشناسان انتخاب ریاست کلی بانک مرکزی از حساسیت بسیار بالایی برخورداراست و کسی باید این مسئولیت مهم را قبول کند که دارای تخصص، تجربه علم و توان بالای مدیریتی باشد. هر چند صالح آبادی در زمان مدیریت خود کارنامه ناموفقی ندارد، اما به عقیده کارشناسان چون تخصص وی امور مالی است بنابر این احتمال وجود دارد در صورت تصدی گری او بربانک مرکزی سیاست ها به جای توجه به کنترل نقدینگی و تورم که با معیشت مردم و اقتصاد کشور سرو کار دارد به بسمت بازاز مالی بچربد.

علی صالح‌آبادی (زاده ۱۳۵۷، سبزوار) مدیرعامل فعلی بانک توسعه صادرات ایران و نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار است. گزینه‌ای که بورسی‌ها معتقدند آمدنش پایان جنگ بین بازار پول و بازارسرمایه است.

او دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق است.

علی صالح آبادی در روز اول آذر سال ۱۳۸۴، همزمان با تصویب قانون بازار اوراق بهادار به سمت دبیرکل سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران منصوب شد، در خرداد ۸۵ و پس از تأسیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از سوی شورای عالی بورس به عنوان رییس سازمان انتخاب شد و در مدت حدود یک دهه، هدایت بازار سرمایه کشور را برعهده داشت و آذرماه ۱۳۹۳ از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار ایران استعفا داد.

در سوابق اجرایی صالح آبادی همچنین مسئولیت هایی همچون مدیر تالار منطقه ای بورس کرج و مسئول بررسی های سرمایه گذاری در شرکت سرمایه گذاری غدیر، سازمان تأمین اجتماعی و ستاد اجرایی فرمان امام به چشم می خورد.

وی عضویت در کمیته فنی هیأت خدمات مالی اسلامی (IFSB) مالزی را نیز در کارنامه دارد. او اکنون رئیس بانک توسعه صادرات ایران و نویسنده سه عنوان کتاب مالی، شامل مبانی مهندسی مالی و مدیریت ریسک، گفتارهایی پیرامون بورس و بازارهای مالی اسلامی است.

به نظر می‌رسد این گزینه به منظور به تصویر کشیدن اهمیت بازارسرمایه برای دولت رئیسی بوده که معرفی شده چرا که به گمان برخی دولت رئیسی چاره‌ای جز تقویت بازارسهام ندارد.

کدخبر: 192542

ارسال نظر

 

آخرین اخبار