|

روند صعودی شاخص بورس ادامه دارد؟

عبدی، کارشناس بازار سرمایه گفت: با برگزاری مجامع خبرهای امیدوارکننده ای شنیده شد که به طور کلی یکی از دلایل مثبت شدن بازار هم برگزاری مجامع بوده است.

حسین عبدی با اشاره به انتظار سرمایه گذاران برای بازگشت بازار بعد از یک دوره افت طولانی مدت گفت: انتظار سرمایه گذاران بر این نکته بود که بازار بعد از یک دوره افت طولانی نیاز به رشد دارد و این انتظار روان شناختی باعث شده با فراهم شدن شرایط لازم از جمله ثبات نرخ ارز، بازار به صورت خود جوش شروع به حرکت کرده و روند به هم پیوسته ای عوامل بنیادی بر هم اثر گذار باشند.

وی در ادامه افزود: بسیاری از صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت و شرکت های حقوقی زمانی که روند بازار را رو به رشد دیدند، شروع به خریدن سهم های بنیادی کرده و از سوی دیگر هم طبق گزارش های ماهانه، اکثر شرکت ها با وضعیت بسیار مطلوبی مواجه و خبرهای خوبی از برگزاری مجامع شنیده شد.

عبدی با اشاره به بعد سیاسی این موضوع، عنوان داشت: اگر بخواهیم بعد کلان اقتصادی را به بعد سیاسی متصل و به صورت کلان به این موضوع توجه کنیم، انتخاب دولت منتخب نیز بازار را امیدوارتر کرد. تا با انرژی تر و پر حجم تر ظاهر شود.

وی در پاسخ به این سوال که روند صعودی بازار تا پایان سال ۱۴۰۰ ادامه دارد، اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت بنیادی شرکت ها بسیار مثبت ارزیابی می شود بطوریکه در حال حاضر حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد شرکت های بزرگ وضعیت خوبی دارند و با توجه به نرخ های خوب جهانی، شرکت ها با نرخ های خوب می توانند فروش داشته باشند.

به گفته کارشناس بازار سرمایه؛ شرکت های اوره ای، متانول و پتروشیمی بالاترین قیمت های تاریخی را در فروش دارند و شرکت های بنیادی تا انتهای سال ۱۴۰۰ می توانند بازدهی خوبی را برای سرمایه گذاران داشته باشند.

عبدی فضای تورمی ۴۰ تا ۴۵ درصد را برای کشور پیش بینی کرد و گفت: به طور کلی این فضا می تواند بازار سرمایه را به عنوان سردمدار بازارهای مالی در ایران و با بازدهی برای سرمایه گذاران، معرفی کند.

این کارشناس بازار سرمایه خاطر نشان کرد: با نگاهی به مجامع سرمایه گذاری متوجه روند صعودی بازار خواهیم بود به طوریکه بازدهی آن از بازدهی بازارهای ارز، طلا، سکه و مسکن هم بالاتر خواهد رفت.

وی در توضیح مطلب فوق عنوان کرد که در بازارهای فوق نمی توان این حجم از نقدینگی را جابجا کرد اما در بازار سرمایه نرخ های جهانی کمک کننده هستند و بازدهی قابل قبولی را برای بازار به همراه خواهند داشت.

وی انتخاب بازار سرمایه را منطقی دانست و افزود: با برگزاری مجامع خبرهای امیدوارکننده ای شنیده شد که به طور کلی یکی از دلایل مثبت شدن بازار برگزاری این مجامع بوده است.

به گفته عبدی؛ بسیاری از شرکت های پتروشیمی و فلزی وضعیت نقدینگی خوبی داشتند و وعده های خوبی در این مجامع به خصوص تولیدات شرکت ها داده شد. با برگزاری این مجامع، شفاف سازی و ابهام زدایی در شرکت های بنیادی نسبت به فروش آنها صورت گرفت و کمک بسیاری به سرمایه گذاران خرد کرد.

این فعال بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که چه صنایعی تا پایان سال پرپتانسیل خواهند بود، گفت: صنایع فلزی، پتروشیمی و صنعت برق جزو صنایعی هستند که در حال حاضر جذاب هستند و چنانچه بخش خصوصی وارد صنعت برق شده و در قیمت گذاری آن تجدید نظر کند، این امر موجب جذاب شدن صنعت نیروگاهی خواهد شد و در صورت آزاد شدن نرخ ها، صنعت نیروگاهی جذابیت خود را پیدا خواهد کرد و با حذف ارز ۴۲۰۰ صنعت دارو هم شاهد اتفاقات خوب خواهد بود.

 

منبع: بازار
کدخبر: 184810

ارسال نظر

 

آخرین اخبار