عربستان: در ترور فخری زاده نقشی نداشته ایم
وزیر مشاور عربستان در امور خارجه با طرح ادعاهایی به ترور دانشمند هسته ای ایران و اظهارات ظریف در این رابطه واکنش نشان داد.
عادل الجبیر، وزیر مشاور دولت عربستان در امور خارجه در واکنش به ترور شهید محسن فخری زاده، دانشمند هسته ای ایران در صفحه توییتر خود نوشت: به نظر می رسد که ناامیدی باعث شد که آقای جواد ظریف، وزیر خارجه ایران عربستان را سرزنش کند و این کشور را به آنچه در ایران اتفاق می افتد متهم کند.
وی نوشت: چه بسا خدای ناکرده زلزله و یا سیلی در ایران اتفاق بیفتد و باز هم عربستان را به این حادثه متهم کند.
الجبیر همچنین نوشت:هر نوع ترور را نمی پذیریم و سیاست ترور سیاست عربستان نیست.
وی مدعی شد: برخلاف نظام ایران که از زمان انقلاب و از سال ۱۹۷۹ بر پایه ترور در سرتاسر جهان بنا نهاده شده است. می توان از ما و بسیاری از دیگر کشورها پرسید و خواهید فهمید که ما شهروندان زیادی را به دلیل رفتارهای جنایتکارانه و غیر قانونی ایران از دست دادیم.
به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف، دوشنبه شب(۱۰ آذر) در مطلبی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:با تسلیت مجدد ترور وحشیانه دانشمند برجسته هستهای کشور، شهید دکتر محسن فخریزاده، اجازه میخواهم نکته قابلتوجهی را با شما در میان گذارم. همانگونه که در خبرها دیدهاید، این روزها بانیان و حامیان سیاست شکستخورده فشار حداکثری علیه ملت دلاور ایران در تلاشند تا از واپسین روزهای رژیم ترامپ برای ایجاد تشنج و نابود کردن فضای ایجادشده برای لغو تحریمهای ظالمانه بهره گیرند.
سفرهای سراسیمه پمپئو به منطقه، ملاقات سهجانبه در عربستان و بیانیههای نتانیاهو همگی نشانگر این توطئه است که متأسفانه در روز جمعه در اقدام بزدلانه تروریستی و شهادت یکی از مدیران برجسته کشور متبلور شد.اما همزمان با این اقدام تروریستی، کارزار ضداطلاعاتی و جنگ روانی هدایتشده از سوی همین محور اهریمنی آغاز شد، به این امید واهی که برنامه پلید پمپئو، نتانیاهو و بنسلمان برای تشنجآفرینی کامل شود.
در اولین خبر شهادت دکتر فخریزاده که در رسانههای فارسیزبان منتشر گردید، به دروغ ادعا شد که «رسانههای اسرائیلی ادعا کرده بودند که نام این دانشمند از طریق لیستهای سازمان ملل به دست موساد رسیده است.»
این مطلب ١٨٠ درجه خلاف واقعیت است و نام دکتر فخریزاده توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی در اواسط دهه ٨٠ شمسی به آژانس داده شد و در قطعنامه ١٧٤٧ مصوب ٤ فروردین ١٣٨٦ در فهرست تحریم شورای امنیت قرار گرفت.
ارسال نظر