|

توضیحات حجتی درباره گرانی لبنیات

وزیر جهاد کشاورزی درباره دلایل افزایش نرخ محصولات لبنی و هزینه‌های تولید توضیحاتی ارائه کرد.

گسترش‌نیوز : محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت و در جمع خبرنگاران در خصوص افزایش نرخ لبنیات گفت: تولید لبنیات افزایش یافته و دامداران نیز شیر را طبق نرخ "سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان" عرضه می‌کنند، ولی باید نظارت بیشتری در در بازار وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه هزینه تولید برای دامداران افزایش یافته است، تصریح کرد: آیا دامداران می‌توانند محصول خود را زیر نرخ تولید شده عرضه کنند؟ ۲۶درصد هزینه‌های تولید شیر مختص به هزینه‌های نهاده‌هایی است که از خارج از کشور وارد می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین ادامه داد: ۷۴درصد هزینه‌ها نیز مربوط به مسائلی مانند حقوق کارگر و یا نرخ ذرت، علوفه یا یونجه است که وقتی این هزینه‌ها افزایش می‌یابد، هزینه دامدار هم بالا می‌رود. اگر برای نهاده‌های دامی ارز ۴۲۰۰تومانی تخصیص نمی‌یافت، نرخ محصولات لبنی بالاتر می‌رفت.

حجتی اضافه کرد: البته باید سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان نیز بررسی کند که نرخ تمام‌شده شیر چه میزان است و باید نرخ تعیین‌شده را ابلاغ کند.

منبع: تسنیم

کدخبر: 55624

ارسال نظر