|

برای کنترل کرونا در مترو چه کاری انجام شد؟

ویروس کرونا مردمی را تهدید می‌کند که مجبورند با وجود ازدحام از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

کرونا به دنبال جان می‌گردد آنهم در اتوبوس و مترو. بانک رفاه هنوز اوراق مشارکت سال ۹۸ را به شهرداری اختصاص نداده و توسعه متروی تهران را به تعویق انداخته است، آنهم در دوره شیوع کووید-۱۹. تهویه متروی پر ازدحام تهران در این شرایط بسیار حائز اهمیت است. فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تاکید کرد: تمام سیستم تهویه هوا (هواساز و هواکش) در مترو دائم کار هستند و هیچ مشکلی در این بخش وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که در دوره شیوع کرونا سیستم تهویه هوای مترو ارتقا پیدا کرده یا خیر؟ افزود: ما نمی‌توانیم سیستم تهویه هوای مترو را ارتقا بدهیم. این سیستم قابل تعویض نیست. از روز اول شیوع کرونا پروتکل هایی را تدوین کردیم که این سیستم به صورت دائم فعال باشد. در تابستان حوضچه‌های آنها پر از آب است و به صورت ایرواشر فعال هستند ولی با کاهش دما به صورت خشک کار می‌کنند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با بیان این که بخش کنترل و نظارت مترو موظفند، به صورت روزانه و دائم سیستم تهویه هوا را کنترل کنند، گفت: در ایستگاه‌های مترو سه هواساز فعال است که هوا را وارد ایستگاه می‌کنند. بین دو ایستگاه مترو نیز هواکش‌ها هوا را خارج کرده و هوای جدید را وارد محوطه بین دو ایستگاه مترو می‌کنند.

فرنوش نوبخت تاکید کرد: در حال ایجاد تغییراتی در واگن‌های قطار هستیم تا طبق پروتکل‌های جدید هوای قطارها چرخانده شود. با وجود آن که تمام ظرفیت خود را به کار برده و سرفاصله ۳.۵ دقیقه را اجرا کرده‌ایم. با وجود تمام تلاش ما مردم باید مراجعه کمتری به مترو داشته باشند تا سلامت شان کمتر به خطر بیفتد.

منبع: رکنا
کدخبر: 138405

ارسال نظر