|

ماجرای تلخ بستن دست بیماران کرونایی به تخت چه بود؟

رئیس اورژانس بیمارستان سینا گفت: گاهی برای بهبود خواب بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه مجبور هستیم از دستبند نگهدارنده استفاده کنیم.

جامعه ماجرای تلخ بستن دست بیماران کرونایی به تخت چه بود؟

حسین کرمانپور، رئیس اورژانس بیمارستان سینا اظهار کرد: ما مجبور هستیم به دلایلی، دست برخی از بیماران بی هوش را در بخش مراقبت‌های ویژه ببندیم تا از برخی واکنش‌های آنها جلوگیری کنیم.

او افزود: این کار ربطی به مواد بی هوشی بیمار بعد از عمل جراحی ندارد. این اتفاق ممکن است برای بیماران مبتلا به کرونا که در بخش آی سی یو بستری هستند نیز رخ دهد. بیماران بستری در این بخش به علت کاهش سطح هوشیاری قادر به تنفس خود به خودی نیستند و یا تنفس مطلوبی ندارند. بنابراین پس از لوله گذاری، به کمک دستگاه تنفس مصنوعی به این بیماران  تنفس داده می شود.

کرمانپور گفت: به دلیل پایین بودن اکسیژن خون بیماران مبتلا به کرونا، مجبور هستیم آنها را به دستگاه تنفس مصنوعی وصل کنیم، در این حالت بیمار واکنش‌هایی نسبت به این دستگاه نشان می‌دهد. واکنش‌هایی که ممکن است به بیمار آسیب بزند، به همین دلیل  مجبور به بستن دست بیماران می شویم. 

رئیس اورژانس بیمارستان سینا گفت: ممکن است زمانی که بیمار در حالت  نیمه هوشیار است، لوله ونتیلاتور را تحمل نکند و ناخواسته آن را از دهان خود بیرون بکشد، در این حالت دست بیمار را به تخت می‌بندیم.

کرمانپور بیان کرد:  قبل از هوشیاری احساس ناآرامی در فرد مبتلا به کرونا ایجاد خواهد شد، بلافاصله داروی خواب آور برای او تجویز می‌شود تا به خواب مصنوعی برود. این کار تا زمانی ادامه دارد که میزان اکسیژن خون او به حد نصاب برسد و در صورت بهبود دارو‌ها را قطع خواهیم کرد. این عمل هیچ صدمه‌ای به بیمار وارد نمی‌کند، بلکه مانع از آسیب زدن به او می‌شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 199509

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین