|

بیشترین تعداد ساختمان ناایمن در این منطقه

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از اعلام لیست ۹۵ ساختمان ناایمن به دستگاه قضایی‌ در روز گذشته خبر داد.

قدرت الله محمدی در این زمینه اظهار کرد: بعد از پیگیری هایی که در سال ۱۴۰۱ در خصوص ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر داشتیم، با تلاش هایی که انجام شد و همچنین همکاری تعدادی از مالکین تعداد این ساختمان ها به ۹۵ ساختمان کاهش یافت. 

وی افزود: جلسات زیادی در سازمان آتش نشانی با حضور مالکین ساختمان های ناایمن، دادستانی و همچنین  نمایندگان دستگاه قضایی برگزار کردیم؛ اخطارها و همچنین فرصت های لازم به ۹۵ مالک ساختمان ناایمن داده شد که متاسفانه تمکین نکردند؛ این ساختمان‌ها شامل اماکن آموزشی، بهداشتی درمانی، تجاری و مسکونی هستند. 

محمدی خاطرنشان کرد: روز گذشته لیست ۹۵ ساختمان ناایمن را تحویل دستگاه قضایی دادیم که در مسیر قضایی برای این مالکین پرونده قضایی تشکیل می شود و دستگاه قضایی بر اساس شرایط هر یک از این ساختمان ها با آنها برخورد لازم را انجام خواهد داد تا ایمنی لازم انجام شود. 

وی ادامه داد: بیشترین تعداد ساختمان های ناایمن در مناطق ۱۱و ۱۲ شهر تهران قرار دارد. 

مدیرعامل سازمان آتش نشانی ادامه داد: این ساختمان‌ها بیش از ۱۰ اخطار کتبی دریافت کردند و بیش از سه جلسه حضوری هم با مالکین ساختمان های ناایمن برگزار کردیم و نسبت به خطرات و اینکه شهروندان زیادی در این اماکن تردد دارند، توجیه شدند که متاسفانه توجهی نکردند. 

محمدی با اشاره به آتش سوزی انبار موتور سیکلت،  ادامه داد: در حریقی که صبح روز شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، در انبار لوازم جانبی موتورسیکلت در محله گمرک رخ داد، بالای ۱۰۰میلیارد تومان خسارت به واحد انبار وارد شد، در صورتی که با کمترین هزینه می توانستند اقدام به ایمن سازی کنند. 

وی تصریح کرد: در ساختمان های ناایمن هم ناایمنی سازه داریم به طوری که بعضی از ساختمان ها بالای ۸۰ سال قدمت دارند و باید تخریب و نوسازی شوند و برخی دیگر در خصوص سامانه های اعلام و اطفا حریق مشکل دارند. در صورتی که وقتی مرکز تجاری تعطیل شد اگر سیستم اعلام حریق داشته باشد، ما با کوچکترین حریق متوجه می شویم و اقدام می کنیم. 

محمدی تاکید کرد: ما ناچار هستیم روش برخورد را تغییر دهیم، بیش از اندازه ایستگاه آتش‌نشانی ساختیم و تجهیزات تهیه کردیم؛ امروز اعلام می کنیم، کسانی که از سازمان آتش نشانی اخطار دریافت کنند و توجه نکنند؛ اگر دچار حادثه شوند برای هزینه هایی که متحمل شویم اعلام جرم و ادعای خسارت خواهیم کرد. از این رو، برای انبار لوازم جانبی موتورسیکلت که در محله گمرک دچار آتش‌سوزی شد و با تلاش نیروهای آتش‌نشانی حریق مهار شد، ادعای خسارت و جرم کردیم. در این حادثه ۱۱ ایستگاه آتش نشانی با ۳۰۰نیرو آتش‌نشان و پشتیبان متحمل هزینه شدند و کسانی که به تذکرات ما توجه نکردند، باید پاسخگو باشند. 

وی افزود: اینگونه حریق ها تأثیرات مخرب زیست محیطی، ترافیکی و روانی بر روی شهروندان دارد. همچنین دودهای ناشی از آتش سوزی اثرات مخربی بر روی آتش‌نشانان دارد که عوارض آن سال‌های بعد بروز خواهد کرد. 

محمدی خاطرنشان کرد: در خصوص آتش سوزی هایی که ما اخطار دهیم و مالکان توجه نکنند، پرونده تشکیل و به دستگاه قضایی ارجاع می دهیم و همکاری دستگاه قضایی در این زمینه بسیار خوب است.

منبع: ايسنا
کدخبر: 295191

ارسال نظر

 

آخرین اخبار