روزهای قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴ مشخص شد
بسیاری از افراد به تأثیر قمر در عقرب بر زندگی خود اعتقاد دارند و از انجام امور مهم در این ایام خودداری میکنند. در این مطلب به زمان روزهای قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴ پرداختهایم.

برخی از علما و منجمان نیز با استناد به روایات و احادیث ائمه اطهار (ع)، انجام این امور را در زمان قمر در عقرب نامناسب میدانند؛ بههمین دلیل، اطلاع از زمان دقیق قمر در عقرب برای افرادی زیادی اهمیت دارد. در این مطلب به زمان روزهای قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴ پرداختهایم.
روزهای قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴
روزهای قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴ از ۲۷ فروردین ساعت ۱۳ آغاز و تا ۲۹ فروردین ساعت ۱۳:۵۰ ادامه پیدا میکند و فقط این دو روز قمر در عقرب میباشند.
کارهای ممنوعه در قمر در عقرب
بر اساس روایات و علم اخترشناسی، انجام امور زیر در زمان قمر در عقرب توصیه نمیشود:
خواندن صیغه عقد ازدواج
مسافرت
انعقاد نطفه برای بچهدار شدن
آغاز کار و کسب و تجارت
حجامت
تعیین و تغییر نام
گذاشتن سنگ بنای کارهای مهم
راههای برطرف کردن کراهت و نحوست قمر در عقرب
گفته شده است صدقه دادن در اول صبح قمر در عقرب و خواندن آیت الکرسی و معوذتین (سورههای ناس و فلق) نحوست آن روز را از بین میبرد.
پدیده قمر در عقرب چیست ؟
عمران مرادی- پژوهشگر و مدرس نجوم با بیان اینکه همنشینی ماه در کنار ستاره قلب العقرب تنها یک رویداد نجومی است، اظهار کرد: از نظر علمی قرار گرفتن ماه در کنار این ستاره هیچ تاثیری بر روی زمین ندارد و بد یمن دانستن این رویداد، خرافه است.
وی افزود: نحس پنداشتن این رویداد به دوران باستان بازمی گردد، زمانی که انسان ها ستارگان را خدایان انسان می دانستند و معتقد بودند که ستارگان در سرنوشت انسان ها اثر دارند، اما امروز می دانیم که ستارگان اجرامی در آسمان هستند که هیچ اثری بر سرنوشت انسان در زمین ندارند.
مرادی اضافه کرد: در دوران باستان مردم از صورت فلکی عقرب به دلیلی شباهت ظاهری آن به عقرب هراس داشتند و آن را ناخوشایند می دانستند، زمانی که ماه که جرمی خوش یمن برای آنها بوده در کنار این صورت فلکی قرار می گرفت نگران ماه می شدند و تصور می کردند ممکن است اتفاقی برای ماه رخ دهد.
این پژوهشگر نجوم در توضیح ستاره قلب العقرب، گفت: صورت فلکی عقرب یکی از صور فلکی معروف در آسمان است که شبیه عقرب است.
مرادی با بیان اینکه ستاره قلب العقرب، یک ابرغول سرخ در آسمان است، توضیح داد: ابرغول سرخ به ستاره ای گفته می شود که به دوره پیری رسیده و کم کم به مرگ ستاره ای نزدیک می شود. ستاره ها زمانی که به مرگ ستاره ای نزدیک می شوند بزرگ و قرمز می شوند.
وی افزود: این ستاره از قدیم بسیار مورد توجه بوده و در میانه صورت فلکی عقرب قرار دارد. قطر آن ۷۰۰ برابر خورشید و درخشندگی آن بیش از 10 هزار برابر خورشید است. جرم این ستاره ۱۵ تا ۱۸ برابر جرم خورشید است و ۵۵۴ سال نوری با زمین فاصله دارد.
این پژوهشگر نجوم ادامه داد: اینکه گفته می شود، این ستاره ۵۵۴ سال نوری با زمین فاصله دارد، به این معنی است که نور آن ۵۵۴ سال بعد به زمین می رسد.
مرادی گفت: در حالی که می گوییم این ستاره در دوران پیری است، حتی ممکن است به مرگ ستاره ای رسیده و منفجر هم شده باشد، اما نور آن هنوز به زمین نرسیده باشد. اگر این ستاره درخشان منفجر شود، انفجار ابرنواختری رخ می دهد که به زیبایی در آسمان درخشان خواهد شد.
ارسال نظر