احتکار تاکسی در کشور واقعیت دارد؟
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور در مورد موضوع احتکار تاکسیها پاسخ داد و گفت: امکان احتکار تاکسی وجود ندارد؛ چراکه ثبت نام مشخص است و افراد متقاضی مشخص است.
مرتضی ضامنی در مورد ادعای پلیس در خصوص احتکار خودروهای تاکسی بدون پلاک گفت: فرآیند نوسازی ناوگان به این صورت است که در ابتدا متقاضیان، نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام کرده و بعداز ثبت نام خودروساز متناسب با ثبت نام شدگان، ناوگان را تولید میکند که در این راستا از نیمه اول اسفندماه با شیوه کرونا فرآیند تحویل خودرو تاکنون با مشکل مواجه شده است؛ چرا که این ثبت نامها اتفاق افتاد و خودروساز تولید انجام داده و خودروها نیز به نمایندگیها برای تحویل ارجاع داده شد؛ اما از آنجایی که این تاکسیها شمارهگذاری نشده بود، تحویل رانندگان نشدند.
وی با بیان اینکه به نظر من امکان احتکار تاکسی وجود ندارد چراکه ثبت نام مشخص است و افراد متقاضی مشخص است، تصریح کرد: امکان واگذاری خودروی تاکسی به غیر نیست چراکه بایستی مالک خودروی تاکسی فرسوده باید خودروی جدید را تحویل بگیرد.
ضامنی با اشاره به عدم ممنوعیت شمارهگذاری برخی تاکسیها گفت: فرآیند نوسازی تاکسیهای فرسوده علارغم تمام مشکلات ادامه داشت تا اینکه در اسفندماه سال گذشته به دلیل مشکلات ناشی از شیوع کرونا، روند شمارهگذاری ۱۵۰۰ تاکسی با مشکلاتی مواجه شد.
وی افزود: این وقفه در شمارهگذاری تاکسیهای تولید سال ۹۸ در حالی ایجاد شد که طبق مصوبه سازمان محیطزیست از ابتدای سال ۹۹ خودروساز باید خودروهایی با استاندارد یورو۵ تولید میکرد؛ اما تاکسیهای تولید شده استاندارد یورو ۴ داشتند و به همین دلیل شمارهگذاری آنها با مشکلاتی مواجه شده است؛ این مصوبه سازمان محیط ریست در حالی برای امسال اجرا میشود که راننده ۱۵۰۰ تاکسی تولید ۹۸ تمامی فرآینده تعویض خودرو را انجام داده و حتی برخی از آنها تاکسیهای فرسوده خود را نیز اسقاط کردند و حالا معیشت این افراد به خطر افتاده است.
ضامنی با بیان اینکه با وزیر کشور در مورد حل این موضوع مکاتبه شده است گفت: از آنها خواستیم که تاکسیها از این موضوع مستثنا شوند تا زمانی که خودروساز بتواند استاندارها را پاس کند.
ارسال نظر