ارز دیجیتال، پایه اصلی مبادلات جهان تا دو سال آینده
بانک دویچ آلمان اعلام کرده که ارزهای دیجیتال در چند سال آینده با پذیرش همگانی گستردهای رو به رو خواهند بود.
گسترشنیوز: اگرچه تنها یک دهه از عمر ارزهای دیجیتال میگذرد، اما بررسیها نشان میدهند که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد تغییر اساسی در شیوه پرداخت ها، امور بانکی و تراز قدرت اقتصادی در چند سال آینده وجود دارند.
بانک دویچ اعلام کرد که واحدهای جدیدپول دیجیتالی ظرف دو سال آینده میتوانند تبدیل به جریان اصلی مبادلات و بانکداری شوند.
بر این اساس، ارزهای دیجیتال در امسال برای ۱.۵ میلیارد شهروند چینی و ۲.۵ میلیارد کاربر فیسبوک که تقریبا معادل نیمی از جمعیت جهان را شامل میشود، فعال شده و ترویج مییابد.
با توجه به ضریب نفوذ ارزهای دیجیتال تاکنون، این واحدهای پولی در طول سالهای اولیه عمرخود به موازات اینترنت فعالیت کرده و در صورت ادامه این روند تا سال ۲۰۳۰، بیش از ۲۰۰ میلیون کیف پول بلاک چین (blockchain) در مقابل ۵۰ میلیونی که درحالحاضر موجود است، وجود خواهد داشت.
بسیاری از ارزهای رمزنگاری شده موجود، نظیر بیت کوین، بسیار ناپایدار تر از آن هستند که به عنوان وسیلهای برای پرداختهای سودمند مورد استفاده قرار گیرند.
از طرفی دیگر مزایای ذاتی پول نقد نشانگر این حقیقت است که پول نقد به عنوان یکی از روشهای ممکن برای پرداخت در دهههای بعد نیز امکانپذیر خواهد بود.
بدین ترتیب، بسیاری از مشکلات فعلی بانکی ناشی از کسری بودجه و آسیب پذیر بودن مدیریت بانکهای تجاری برطرف خواهد شد و دولتها دیگر مجبور به پرداخت وثیقههای کلان نمیشوند.
بانک دویچه برای نتیجه گیری درباره بخشی از تحقیقات خود، ۳۶۰۰ مشتری را مورد بررسی قرار داد که تضاد شدیدی در نگرش بین پاسخگویان جوان و مسن مشاهده کرد.
گزارشها حاکی از آن است که درحالیکه درصد عمدهای از افراد مسن درکی از ارزهای رمزنگاری شده نداشتهاند و در نتیجه از آنها استفاده نکرده بوند، اکثریت نسل جوان ۳۰ تا ۴۰ ساله از این ارزها در معاملات خود استفاده کرده و آن را برای کل اقتصاد مفید میدانند.
بانک دویچه عقیده دارد که فرصتهای ارائه شده توسط فناوری بلاک چین به مشاغل، تاثیرگذار بوده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۷ میتوان ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را با استفاده از این فناوری ردیابی یا تنظیم کرد.
در سپتامبر ۲۰۱۹، این بانک به شبکه اطلاعات بین بانکی ( IIN) که ابتکاری مبتنی بر پرداخت بلاک چین است، پیوست.
منبع: اقتصادآنلاین
ارسال نظر