تخریب ظریف برای معرفی حسن خمینی
شواهد نشان می دهد برخی از چهره های سیاسی اصلاحات برای طرد ظریف و معرفی حسن خمینی به عنوان گزینه ریاست جمهوری جریان اصلاحات ورود جدی داشته باشند.
قالیباف برای انتخابات ۱۴۰۰ یک تصمیم قطعی دارد و به همه نزدیکان و اطرافیانش گفته که هیچ وقت با آیت الله رئیسی در انتخابات رقابت نخواهد کرد و همچنین تاکید کرده است که تکلیف فعلی او حضور موثر و پرقدرت در مدیریت مجلس یازدهم است.
قالیباف همچنین تاکید دارد که جبهه انقلاب حتما باید با یک نامزد در انتخابات حضور پیدا کند و حتی همانند سال ۹۶ چند نامزد از جبهه انقلاب حضور نداشته باشند و نامزد نهایی جبهه انقلاب نیز زود تعیین تکلیف شود.
برخی از فعالان سیاسی معتقد هستند که قالیباف تنها در شرایطی خواهد آمد که آیت الله رئیسی در انتخابات حضور پیدا نکند و همچنین برای او تکلیف شود که کاندیداهای نیروهای انقلابی در انتخابات ۱۴۰۰ شود.
تخریب ظریف توسط برخی از طرفداران انتخاباتی حسن خمینی!
در حالی در نظرسنجی های اخیر سیدحسن خمینی آرای خود را به محمدجواد ظریف نزدیک می کند که نشان می دهد که حتی برخی از فعالان رسانه ای و سیاسی جریان اصلاحات، نقد و حتی به نوعی تخریب ظریف با هدف بالا رفتن جایگاه سیاسی حسن خمینی را آغاز کرده اند. برخی از شواهد نیز نشان می دهد که برخی از چهره های سیاسی اصلاحات برای طرد ظریف و معرفی حسن خمینی به عنوان گزینه ریاست جمهوری جریان اصلاحات ورود جدی داشته باشند.
به اعتقاد این چهره های سیاسی، ظریف برای اداره کشور مناسب نیست و به جز سیاست خارجه حرف خاصی برای اداره کشور ندارد و ضمن اینکه سیدحسن خمینی در برخی طبقات اجتماعی احتمال رای آوری بیشتری نسبت به ظریف دارد. این چهره ها همچنین معتقدند که ظریف اساسا اصلاح طلب نیست و تعهد تشکیلاتی نیز به جریان اصلاحات ندارد. لازم به ذکر است روابط علنی حسن خمینی و محمدجواد ظریف تاکنون صمیمانه و بدون حاشیه بوده است.
سعید محمد رقیب پیدا کرد!
پس از تبلیغات جدی و گسترده ریاست جمهوری سعید محمد توسط طرفداران وی در فضای مجازی و گسترش این موضوع، برخی دیگر از جوانان که عمدتا در فضای مجازی و رسانه مشهور هستند نیز برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری عزم خود را جزم کرده اند.
قبل از این یاسر جبرائیلی از فعالان رسانهای حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرده بود! در این میان برخی اخبار غیر رسمی در فضای مجازی از احتمال ورود حجتالله عبدالملکی برای انتخابات ۱۴۰۰ حکایت دارد و این در حالی است که او تاکنون اظهار نظر خاصی در این باره نداشته است.
لازم به ذکر است پیش از این جریان اصلاحات با طرح جوانانی مثل آذری جهرمی و سورنا ستاری تلاش کرد که نشان بدهد که گزینههای جوان برای ریاست جمهوری را مدنظر قرار دارند که البته فقط در حد حرف باقی ماند.
همچنین برخی از فعالان سیاسی معتقدند که گزینه های جوانی که تاکنون برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرده اند، عملا با شاخص های ساده شورای نگهبان نیز برای رجل سیاسی یا مذهبی بودن فاصله جدی دارند و به لحاظ سوابق اجرایی و مدیریتی نیز کارنامه قابل توجهی ندارند.
ارسال نظر