|

آخرین جزییات از ثبت نام طرح وام اجاره + میزان اقساط

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به این‌‌که ۲.۲ میلیون مستأجر نیازمند حمایت هستند،گفت: تا دیروز ۶۵۹ هزار نفر از طریق پیامک برای دریافت این وام ثبت‌نام کرده‌اند.

راه و مسکن

پروانه اصلانی با یادآوری این‌که ثبت نام پیامکی دریافت کمک ودیعه مسکن تا ۹ مرداد ادامه دارد، اظهار کرد: در این مرحله افراد تنها از طریق پیامک اقدام به ثبت نام می کنند که در همان زمان دریافت پیامک، پالایشی انجام خواهد شد و ظرف هفته آینده پالایش ها جمع بندی شده و به متقاضیان واجد شرایط اعلام خواهد شد تا وارد سایت شده و ثبت نام خود را تکمیل کنند.

وی با بیان این‌که نرخ سود تسهیلات ۱۳ درصد یکساله است و خانوارهایی که این تسهیلات را دریافت می کنند در این مدت متقاضیان صرفا اقساط بابت سود را و نه اصل تسهیلات را می پردازند، افزود: اقساطی وام ودیعه مسکن ۵۴۰ هزار تومان برای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی، ۳۲۰ هزار تومان برای وام ۳۰ میلیونی و حدود ۱۶۰ هزار تومان برای وام ۱۵ میلیون تومانی است.

وی تصریح کرد: تسهیلات کمک ودیعه مسکن حتما به مستاجران پرداخت می شود، چون از نظر عقود بانکداری اسلامی این امکان وجود ندارد که وثیقه را از مستاجر دریافت کنند و وام را به موجر بدهند. در عین حال مدلی در فروش خودرو استفاده می شود که وام به مستاجر داده می شود ولی چکی در وجه موجر کشیده می شود.

اصلانی در خصوص اولویت های دریافت کمک ودیعه مسکن، اعلام کرد: کارگران و حقوق بگیران ثابت، افرادی که تازه ازدواج کرده اند، خانوارهای پنج نفره و بیشتر اولویت ما در گروه دریافت کمک ودیعه مسکن هستند. همچنین افرادی که تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) و سازمان بهزیستی هستند از دیگر گروهای اولویت دار برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن به شمار می روند.

وی ادامه داد: منابع مالی کمک ودیعه مسکن تامین شده و رایزنی های با بانک ها از نظر تامین منابع انجام شده است. در خصوص تامین پرداخت تسهیلات، سازوکارها طراحی شده که در هفته جاری از طریق بانک مرکزی به تمامی بانک ها، اعلام خواهد شد.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزار راه و شهرسازی با اعلام این‌که ظرف یک هفته آینده به متقاضیان پیامکی ارسال می شود تا برای تکمیل اطلاعات خود در سامانه اقدام ملی به نشانی www.tem.mrud.ir مراجعه کنند،‌اضافه کرد: بعد از تدقیق اطلاعات، پالایشی بر اساس قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و آیین نامه اجرایی آن انجام می شود تا معین شود که متقاضیان ثبت نام کننده قبلا از تسهیلات یارانه مسکن استفاده نکرده‌اند،‌ از سال ۸۴ به بعد مالک نباشند، متاهل یا سرپرست خانوار باشند. ضمن این‌که سابقه سکونت در شهر موردتقاضا را به مدت پنج سال داشته باشند. بعد از آن بر اساس شاخص هایی که اعلام شد اولویت بندی شده و به بانک ها معرفی می شوند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن ادامه داد: حتما باید پیامک از سیم کارت سرپرست خانوار ارسال شود. زیرا در مراحل بعدی هر تصمیمی از طریق ارسال پیامک از همان سیم کارت میسر است. درعین حال امکان اصلاح شماره تلفن همراه در سامانه طرح اقدام ملی مسکن وجود ندارد.

اصلانی با اعلام این‌که تا ساعت ۱۸ دیروز بالغ بر ۶۵۹ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند،‌ تاکید کرد: فرصت ثبت‌نام برای دریافت وام ودیعه مسکن تمدید به دلیل تعجیل در این کار تمدید نمی‌شود و اگر بخواهیم سامانه را باز بگذاریم فرصت را از دست می دهیم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه میانگین به ازای هر یک نفر ایرانی، چهار سیم کارت ثبت شده است، تقاضا داریم تا سرپرست های خانوار از طریق سیم کارت های خود اقدام به ثبت نام کنند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن گفت: در کشور حدود ۶.۶ میلیون نفر مستاجر داریم که تمامی این افراد نیازمند حمایت نیستند. بعضا از بین این افراد، مستاجرانی وجود دارند که منابع مالی خود را به جای سرمایه گذاری در مسکن در کسب درآمد خود سرمایه گذاری کرده اند. ارزیابی ما این است که حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار مستاجر نیازمند حمایت و دریافت کمک ودیعه مسکن هستند.

اصلانی ادامه داد: در این مرحله، برنامه ریزی شده است تا یک میلیون خانوار، کمک ودیعه اجاره مسکن را دریافت کنند. اگر منابع وجود داشت و علاوه بر آن توانستیم افراد بیشتری را پوشش دهیم این کار را گستری خواهیم داد.

وی تصریح کرد: افرادی واجد دریافت کمک ودیعه مسکن هستند که بعد از تصویب مصوبه ستاد ملی کرونا یعنی ۴ مردادماه امسال در خصوص دریافت کمک ودیعه مسکن اقدام به اجاره واحدهای مسکونی خود کرده‌اند. در عین حال، اگر منابع اضافه تری وجود داشته باشند متقاضیانی که در ابتدای سالجاری تمدید قرارداد اجاره داشتند در مراحل بعدی میتوانند از زمره کسانی باشند که مشمول دریافت کمک ودیعه مسکن می شوند.

 

 

منبع: تسنیم
کدخبر: 112417
  • Sajjad ارسالی در

    به کجا داریم میریم . روا و نزول و خود دولت داره رواج میکنه . این منافات داره با دین ما . ناسف باره .

ارسال نظر