|

شرط ثبت‌نام دوباره مسکن ملی چیست؟

وزارت راه‌وشهرسازی شرط آغاز دور دوم از ثبت‌نام مسکن ملی را تشریح کرد.

راه و مسکن شرط ثبت‌نام دوباره مسکن ملی چیست؟

براساس اعلام وزارت راه‌وشهرسازی، کسانی که به‌دلیل عدم واریز وجه از طرح اقدام ملی حذف شده‌اند با توجه به سبز بودن فرم «ج» آنها می‌توانند در مرحله دوم دوباره نام‌نویسی کنند.

براساس این گزارش، حدود ۴۶۰ هزار نفر از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن تایید شده بودند که تا روز ۳۰ آذر باید تعیین تکلیف شوند. به‌دنبال اعلام وزارت راه و شهرسازی کسانی که به آنها پیامک ارسال شده اگر تا ۳۰ آبان نسبت به افتتاح حساب و واریز حدود ۴۰ میلیون تومان اقدام نکرده باشند حذف شده‌اند.

اما افرادی در این بین بودند که عنوان کردند پیامکی به آنها ارسال نشده و در فرآیند نام‌نویسی دچار مشکل شدند تا ۳۰ آذر به آنها مهلت داده شده است. بعد از این تاریخ بسته به اینکه چند نفر از افرادی که ثبت‌نام کرده‌اند متقاضی واقعی هستند و براساس ظرفیت‌های خالی، ثبت‌نام دور دوم آغاز خواهد شد. بنا بر اعلام متولی مسکن ملی، کسانی که حذف می‌شوند منعی برای ثبت‌نام مجدد ندارند؛ زیرا از امتیازی استفاده نکرده‌اند و فرم «ج» آنها سبز است که همانند دیگر متقاضیان می‌توانند نام‌نویسی کنند.

آخرین گزارش‌ها از وضعیت واریز وجه از سوی متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن حاکی است: در مرحله اول ثبت‌نام این طرح ۴۶۰ هزار متقاضی مسکن ملی واجد شرایط شناخته شدند که از این تعداد ۱۰۰ هزار نفر مخصوص بافت فرسوده بودند. یعنی مجموعا دولت باید برای ۳۰۰ هزار نفر در قالب این طرح خانه‌سازی کند.

از این ۳۰۰‌هزار متقاضی تقریبا ۲۴۰ هزار نفرشان تعیین تکلیف شده و به تعهدشان عمل کرده‌اند. به این صورت که یا از حدود دو‌سال قبل به آنها زمین واگذار شده است که هم اکنون درحال ساخت هستند یا ۴۰‌میلیون تومان را در قالب ثبت‌نام برای دریافت مسکن در قالب طرح اقدام ملی، به حساب خود در شبکه بانکی واریز کرده‌اند.

براساس اعلام وزارت راه‌وشهرسازی همچنین حدود ۶۰ هزار نفر باقی مانده که یا آورده را واریز نکرده، یا تکمیل نکرده‌اند که باید تا پایان آذر تعیین تکلیف شوند. آن‌طور که متولی مسکن ملی اعلام کرده است برای کل ۴۰۰ هزار واحد طرح اقدام ملی مسکن، تامین زمین انجام شده است.

وزارت راه‌وشهرسازی درحالی شرط ثبت‌نام دور‌دوم طرح اقدام ملی مسکن را اعلام کرده و برای جاماندگان از این طرح که در مرحله اول موفق به واریز آورده اولیه نشده‌اند فرصت دوباره قائل شده است که کارشناسان مسکن معتقدند رقم آورده اولیه ۴۰ میلیون تومانی برای بخش قابل‌توجهی از متقاضیان رقم بالایی است و بسیار بعید به‌نظر می‌رسد این افراد که در مرحله اول موفق به تامین این میزان آورده نقدی نشده‌اند هم اکنون نیز بتوانند این رقم را تامین کنند.

کارشناسان معتقدند بهتر است دولت برای تامین مسکن این گروه از متقاضیان نسبت به اعمال روش‌های موثرتری همچون ایجاد بازار اجاره‌داری حرفه‌ای و اجاره مسکن به گروه‌های کم‌درآمد با نرخ یارانه‌ای اقدام کند.

منبع: رکنا
کدخبر: 142257

ارسال نظر

 

آخرین اخبار