|

هشدار مهم استاندار فارس درباره مسکن فرهنگیان

خط و نشان استاندار فارس برای تعیین تکلیف مسکن فرهنگیان؛ مدیرانی که سهم‌خواهی کنند برکنار می‌شوند

راه و مسکن

 استاندار فارس در پاسخ به پاره‌ای از مشکلات برای ساخت مسکن فرهنگیان گفت: مدیران دستگاه‌های دولتی که سهم‌خواهی کنند، برکنار می‌شوند.

عصر امروز شورای آموزش و پرورش استان فارس با حضور استاندار فارس و سه دستور کار مسکن فرهنگیان، مدارس امین و اهدای تبلت و گوشی به دانش‌آموزان نیازمند برگزار شد.

فرهاد اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در ابتدای جلسه با اشاره به کمبود ۱۷ هزار معلم در سطح استان اظهارداشت: تلاش شده با به کارگیری نیروهای آموزشی در دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کمبود جبران شود.

وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان می‌تواند مشکل را حل کند که البته این امر مستلزم توسعه فضا است، گفت: برای این موضوع نیز زمینی در نظر گرفته شده و علاوه بر آن اجاره یا استفاده از فضای دیگر قسمت‌های آموزشی از جمله اقداماتی است که پیگیری می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس با اشاره به دستور کار اهدای تبلت و گوشی همراه به دانش‌آموزان نیازمند افزود: با همکاری دستگاه‌های مختلف ۲۱۶۳۷ گوشی و تبلت تا اسفندماه سال گذشته بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد.

اسماعیلی با اشاره به موضوع مسکن فرهنگیان نیز گفت: اقداماتی در قالب طرح اقدام ملی مسکن انجام شده است که ۱۷ هزار و ۴۷۵ نفر در سامانه ثبت‌نام کردند و ۶ هزار نفر برای انجام تشریفات بعدی اقدام کردند.

جعفر زاهدی، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس با توضیح درباره مسکن فرهنگیان در ادامه جلسه بیان کرد: فرهنگیان در ۵۸ شهر ثبت‌نام داشتند که در ۲۴ شهر زمین برای مسکن نداشتیم.

وی گفت: ۶۵۰ واحد غیر از ۱۲۰ واحد شیراز برای شهرهایی که زمین داشتند تخصیص دادیم و برای شهرهایی که زمین نداریم از شهرهایی اطراف تامین زمین کردیم.

شبانی، مدیرکل راه و شهرسازی لارستان نیز در پاسخ به اقدامات انجام شده درباره مسکن فرهنگیان افزود:  در لار ۲۰۰ واحد فندانسیون ریخته شده و در خنج هم تا مرحله سقف پیش رفته است.

وی با بیان اینکه عمده مشکل مسکن فرهنگیان در جنوب فاری در شهر لار است، افزود: در حوزه این شهر با وجود اینکه متقاضی زیاد است اما مشکلاتی وجود دارد و آن این است که دستگاه‌های دولتی سهم خواهی می‌کنند و گرنه هیچ مشکلی در تامین زمین نداریم.

در ادامه جلسه عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس با ورود به این بحث با بیان اینکه وزارت‌خانه موضوع مسکن را قفل کرده است، اظهار داشت: در موضوع زمین رویکرد وزارت مسکن و شهرسازی به جای گره‌گشا بودن قفل زدن است. وقتی کمیسیون ماده ۵ تصویب کرده نیاز نیست به شورای عالی ارجاع داده شود.

وی خطاب به معاون سیاسی خود گفت: نامه صریحی به وزیر راه و شهرسازی زده شود تا اگر نمی‌توانند مشکل را حل کنند موضوع را به استان ارجاع دهند. هر کاری دست استان بوده حل شده هر کاری به وزارت خانه رسیده قفل شده است.

استاندار فارس با بیان اینکه راهکار تامین زمین وجود دارد اگر وزازت خانه نمی‌تواند تفویض اختیار کنند اگر نه که کار را حل کنند، افزود: دوستان در تهران از مشکلات ما در استان‌ها واقف نیستند از سطح ملی که نمی‌شود برای شهرهای کوچک استان تصمیم بگیرند.

رحیمی خطاب به مدیرکل راه‌و شهرسازی استان گفت: در شهرهای اصلی و مراکز شهرستان‌ها که جمعیت فرهنگیان بیشتر است اقدام کنید و اگر زمین ندارید با مالکان توافق کنید تا مشکل حل شود.

وی به مدیرکل راه‌وشهرسازی لارستان نیز درباره سهم‌خواهی دستگاه‌های دولتی بیان کرد: دستگاه‌های سهم خواه لارستان را معرفی کنید تا به آن رسیدگی شود اگر مستندی دارید من آن مدیر را برکنار می‌کنم.

رحیمی در ادامه جلسه با بیان اینکه اگر به دنبال توسعه‌یافتگی هستیم باید معلمان دغدغه‌ای جز آموزش و انتقال علم نداشته باشند، خاطرنشان کرد:  تلاطم‌های اقتصادی باعث شده که این امر کمتر محقق شده است.

وی درباره کمبود معلم در استان فارس گفت: ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان گسترش پیدا کند و باید در سطح ملی هم کمک شود در استان هم تلاش می‌شود، شورای آموزش و پرورش هم کمک کنند.

استاندار فارس درباره توسعه فضای دانشگاه فرهنگیان نیز افزود:۲ قطعه زمین در صدرا و حسینی‌الهاشمی در نظر گرفته شده است اما برای شروع به احداث باید اعتبارات در سطح ملی پیش‌بینی شود.

رحیمی با بیان اینکه اهدای تبلت و گوشی نیز کار پسندیده‌ای است و باید این حس همدلی و اخوت روز به روز افزایش پیدا کند، بیان کرد: هر مشکلی به دست جمیع ملت قابل حل است.

مدارس امین دستورکار آخر شورای آموزش و پرورش بود که فرهاد اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش استان درباره آن گفت: همه چیز این مدارس در اختیار آموزش و پرورش است اما مبلغانی از حوزه‌های علمیه برای پیگیری امور تربیتی و پرورشی به این مدارس ورود می‌کنند و تاکنون ۱۳۸ مدرسه در این طرح قرار گرفتند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس بیان کرد: تلاش شده در این مدارس حساسیت‌های قومی و منطقه‌ای و فرهنگی هر نقطه استان در نظر گرفته شود.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین استوار میمندی، مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس نیز از حضور ۱۲۰ مبلغ خانم و آقا برای پیگیری امور این مدارس سخن گفت و افزود: چشم‌اندازی که برای این مدارس در نظر گرفته شده به تفکیک هر شهرستان مشخص شده به لحاظ نیروهای انسانی و تبلیغی در حوزه‌های علمیه نیز شرایط فراهم است تا مدارس را توسعه دهیم‌.

وی تصریح کرد: اگر اعتبارات توسعه این مدارس تامین شود تا ۱۵۰۰ مدرسه نیز امکان گسترش وجود دارد و امیدواریم استان فارس به عنوان الگوی مدارس امین مشخص شود.

در ادامه رحیمی، استاندار فارس در پاسخ به این دستور کار گفت: اعتبارات آموزش‌وپرورش ملی است و در استان کاری نمی‌شود کرد جز آنکه مکاتبات حمایتی کنیم.

وی با بیان اینکه مدارس امین یک طرح ملی است باید موارد اعتباری پیش‌بینی شود که می‌توان برای این کار پیشنهادی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه کرد، افزود: تامین این اعتبارات را می‌توان از اوقاف نیز پیگیری کرد چراکه توسعه شعائر دین از وظایف این دستگاه است.

استاندار فارس با بیان اینکه مدارس امین کار مبارکی است که باید ترویج داده شود و در حیطه اختیار استان کمک می‌کنیم، عنوان کرد: اثرگذاری مدارس امین کنونی نیز باید پایش و بررسی شود. نقاط ضعف و قوت را بیرون آورده و نقاط قوت گسترش یابد و نقاط ضعف هم برطرف شود.

رحیمی بیان کرد: اگر نیاز به ورود دانشگاه برای آموزش مبلغان هست؛ این موضوع هم مدنظر قرار بگیرد تا کسانی که وارد مدارس امین می‌شوند شاخص‌های مهم آموزش را داشته باشند.

وی گفت: مدارس امین را در کل استان گسترش داده شود و برای هر ناحیه حداقل دو تا مدرسه امین راه‌اندازی شود تا پراکندگی جغرافیایی نیز لحاظ گردد.

منبع: تسنیم
کدخبر: 182131

ارسال نظر

 

آخرین اخبار